Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
de de
ne moras vazda biti drkadzija
:mazi:
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je naprotiv bas strava sto je Laerem takav drkadzija :blentavi: Ionako je forum smrtno dosadan i niko nista bitno ne raspravlja. Jedino kad neki moron tipa barnija odvali nesto krajnje imbecilno pa se digne prasina. Laerem makar pise postove od kojih se zamislis... sto ja nekako najvise i trazim ovde.

A i neka, treba nekad malo neko da kaze ljudima kakve su glupe stoke, i da pritom to i lepo argumentuje. It's good for us ;)
Korisnikov avatar
By blenta
i ti ne moras vazda biti drkadzija
:mazi:
Korisnikov avatar
By Katengl
^
^
Meni je to malo glupo, narocito kad vidim da je pisanije gospode drkadzija mnogo interesantnije, smislenije i pametnije kad malo ili potpuno spuste loptu. A da l' je argument lepo napisan me ne interesuje preterano, bitnije je da je dobar. Doduse, neki ljudi to izjednacavaju.
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja sam zadovoljan Laeremovim nadrkanim nastupima na Forumu. Nisu to nadrkani nastupi bez ideje, poente, naprotiv. Bude tu i nekih potpuno novih, originalnih pristupa i razmišljanja na datu temu, takvih da tog čoveka svrstavam u retke kojima bih dao pravo na sopstveno mišljenje, jer je to zaista sopstveno mišljenje, za razliku od većine, koja ' sopstvenim mišljenjem ' proglašava naučene, negde pročitane i preuzete misli i stavove. Takvi NEMAJU pravo na svoje mišljenje, jer to što laprdaju i nije njihovo, već tuđe, usvojeno mišljenje.
E, sad, kad mu se omakne neko proseravanje, pa Bože moj, ni u bašti sa jagodama nisu samo jagode, bude tu i neki korovčić, kakva štetočina, ali bitno da su jagode ipak dominantne u bašti s jagodama. :sesir:
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565488#p2565488]Katengl napisao:[/url]^
Who gives a fuck what you last read, asshole?! :lol:
Pa nitko, u tom je fucking problem! Zato ovakve teme, tj. postovi kao ovaj moj na kojega si upravo odgovorio, bez problema skupe gomilu odgovora, dok teme gdje se ima o čemu pričati - a da se to ne svede na neki jalovi bitchfight - ili vegetiraju ili se svode na volim ovo / volim ono; a da ne spominjem tek psihopatologiju kompulzivnih mikroejakulata u onim "Što ste zadnje posrali" temama... inače najvidljiviji znak kolektivne psihičke bolesti ovog foruma. Btw. Ja stalno nagovaram jednog svog frenda koji studira psihologiju da napravi rad o tome. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to je zato što ljudi najbolje umeju i najviše vole da se bave samima sobom, tako i na Forumu najviše ' rode ' teme koje se bave samim Forumom, odnosno teme koje imaju uske veze sa korisnicima, koji su isto samo ljudi.
Korisnikov avatar
By Laerem
Kad smo kod toga, tek sam sad skužio da sam nakon 10 godina na ovom forumu prevalio svojih prvih 1000 postova!

KNEEL BEFORE ZOD! :bic:
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565579#p2565579]Laerem napisao:[/url]a da ne spominjem tek psihopatologiju kompulzivnih mikroejakulata u onim "Što ste zadnje posrali" temama... inače najvidljiviji znak kolektivne psihičke bolesti ovog foruma.
E bas stvarno! Svaki put kad se ulogujem na forum pa kliknem na novo danas da vidim o cemu se "diskutuje" i ugledam te isprazne, glupe teme, odmah mi dodje da se izlogujem. Sto cesto i radim, jel.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Organizacija za gay populaciju u kojoj sam svojevremeno radio, sastanak sa psihologom, zena ima izlaganje o tome kako je gay populacija osetljivija i podloznija depresiji. Nakon polucasovnog predavanja, covek, koji kao da je pao s Marsa, mrtav ozbiljan - A od cega se dobija ta depresija?

Mukla tisina, niko ne veruje ushima, a psiholog, zblanuta, ne veruje sta je chula - Pa... od zivota, dusho...

Pitanje me nije toliko nasmejalo koliko njen odgovor i ton kojim je odgovorila.
By Misim...
meni ova tema, sa ovakvim naslovom, nedostatkom pojasnjenja kakvi su to izlivi ovaj put na meti, kao i odabranim postovima, deluje otvoreno za raznovrsna, mozda i nezeljena tumacenja. jer ako je npr. za ma kakav izliv dovoljno to sto je autor gej, da zasluzi mesto ovde, to lako moze da sklizne sto u (auto)homofobiju, sto u meta-izlive intelektualnog fasizma i obelezavanje pojedinaca. a kako verujem da to nije namera otvaraca, mislim da treba namenu bar (pre)formulisati.

uvodni primer tj. "izum" se verovatno slicno moze naci i kod strejtera, a moze biti i ideja nekog od njih, takodje, konzumerizam nije lgbt specific. sigurno da i van lgbt postoje oni koji ne znaju stvari tipa sta i kako nastaje depresija. misim… c mon people. a pogotovo treba biti oprezan jer je seks. orij. licno svojstvo koje je i inace podlozeno stereotipima i diskriminaciji, a nije grupisanje oko nekih opredeljenja, stavova ili verovanja.

mislim da je ok kritikovati neku pojavu, fenomen, misljenja koji se mogu cesce primetiti, poput autohomofobije, prosto po znacenju reci ili specificnosti kod lgbt, ili slepog fanovanja lika i dela svakog ko baci mrvu (kvazi)podrske lgbt i slicno. ali tu treba pokazati prstom na pojave, pre no orijentaciju, tj. dati im nekakve okvire kji bi onemogucili da raznolike "izvale" dolaze u obzir samo zato sto je izvor gej osoba.

ta razlika mozda deluje neupadljivo, ali je zapravo bitna zbog razbijanja ovih visemsislenosti i mogucih zloupotreba, i zato mislim da trazi da se preciznije, drugacije/dodatno izrazi.

edit: a mozda je tema o izlivima mozgova, tj. takvim misljenjima i odnosu prema samoj lgbt. :neznam: naslov je u tom skracenom obliku.
Korisnikov avatar
By antibiotic
http://www.kurir-info.rs/nova-ljubav-da ... nak-926501" target="_blank
http://www.kurir-info.rs/digao-tri-prst ... nak-916055" target="_blank

i slicno.

cim skoci homofobometar na gore ili amfilohije izjavi nesto u vezi s "gejevima" pojave se ovakvi clanci o ormarusama i njihovim navodnim ljubavnim poduhvatima sa nekim sexy cicama odnosno prilika da se pokaze patrijotizam... a da ga covek pita sta stvarno trazi u Dubajiu? Pa kao svaki balkanski pedercic - ide da zaradi pare preko guzice na bogatim arapskim kitama!
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565579#p2565579]Laerem napisao:[/url]
Pa nitko, u tom je fucking problem! Zato ovakve teme, tj. postovi kao ovaj moj na kojega si upravo odgovorio, bez problema skupe gomilu odgovora, dok teme gdje se ima o čemu pričati - a da se to ne svede na neki jalovi bitchfight - ili vegetiraju ili se svode na volim ovo / volim ono; a da ne spominjem tek psihopatologiju kompulzivnih mikroejakulata u onim "Što ste zadnje posrali" temama... inače najvidljiviji znak kolektivne psihičke bolesti ovog foruma. Btw. Ja stalno nagovaram jednog svog frenda koji studira psihologiju da napravi rad o tome. :D
Tacno je da forum izgleda malo ucmalo jer te "Sta ste zadnje posrali" teme cine 90% aktivnosti. Sa druge strane, ja sam zahvaljujuci njima odslusao nekoliko dobrih albuma, odgledao nekoliko dobrih filmova i procitao nekoliko dobrih knjiga (dobro, jednu dobru knjigu) u poslednjih mesec i po dana koliko sam aktivan ovde. A opet, ovo je forum opste namene, tako da to ne treba toliko ni da iznenadjuje. Odes na bilo koji profil na fejsu i videces istu stvar.
Ne znam, mozda treba provokativno pisati o poslednjoj procitanoj knjizi. :D
Dozvoli da te besramno uputim na ovu temu koja obecava da svojim inovativnim pristupom udahne nov zivot ne samo forumu, nego, rekao bih, covecanstvu uopste. :snob:

EDIT:
U stvari, lupetam, ti si potpuno u pravu. Self-satisfied bukkake na svakoj temi.
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
A sta vi gospodo imate protiv bitchfight-a? Pa neke od najboljih diskusija su bila prepucavanja. Pogotovo na ovom forumu, a long long time ago....:nokti:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565625#p2565625]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565579#p2565579]Laerem napisao:[/url]a da ne spominjem tek psihopatologiju kompulzivnih mikroejakulata u onim "Što ste zadnje posrali" temama... inače najvidljiviji znak kolektivne psihičke bolesti ovog foruma.
E bas stvarno! Svaki put kad se ulogujem na forum pa kliknem na novo danas da vidim o cemu se "diskutuje" i ugledam te isprazne, glupe teme, odmah mi dodje da se izlogujem. Sto cesto i radim, jel.
joj, dajte molim vas... u vremensku mašinu pa u 1999. i poplavu modema i foruma i vremena kad se štedjelo vrijeme online, a postovi na forumima i mailing listama pisali opšrirnije i drugačije.

a sad opet u 21. vijek...

i vrijeme društvenih mreža i 24h online.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!