[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533375#p2533375]De Vil napisao:[/url]^
A otkud tebi ideja da nama zivot i sada nije lep?
Varka.
A tebi bi zivot bio zaista lepsi kada bi na ovaj forum gledala kao na grupu slicnih ljudi koji pored toga sto su LGBT u sebi imaju razne kvalitete. I ne samo na forum, vec celu LGBT populaciju. I kada bi pokusala da upoznas neke od nas ovde i vidis da smo i mi ovde od krvi i mesa a ne pacijenti kojima treba lecenje, jer to nismo. Mozda se razlikujemo po seksualnoj orijentaciji ali smo u sustini isti, a to je ono sto se racuna.
Verovatno ti je promaklo moje pisanje kada sam navela da imam prijatelje homoseksualce. Jedan od njih, nažalost, preminuo je pre par godina i ja sam zbog toga neizmerno tužna, a bio mi je najbolji prijatelj.
Nikada nisam tvrdila da se razlikujemo osim u seksualnoj orijentaciji. Isto radimo, isto smo pametni ili ne, isto uživamo u lepim stvarima, družimo se, lepi smo ili manje lepi i da ne nabrajam.
Problem je što homoseksualne osobe po prirodi stvari seksualno ne opšte prirodno i to ih u ogromnoj meri onespokojava. Zatim, vas je manjina pa je tako kriterijum za odabir partnera sužen te se neretko odlučujete za partnera koga inače nikada ne biste prihativatili jer se u bitnim životnim stvarima ne slažete. Kod homoseksualnih osoba uslov koji je dominantan je seksualna orijentacia, a kod heteroseksualnih, izbor je veliki pa tak ćemo biti sa osobom koja nam u mnogo čemu odgovara a ne samo u seksu.
@MDNA
Ako mi poštovano rukovodstvo foruma dopusti, biće prilike da se upoznamo, nadam se da ću posetiti i druge delove foruma.