Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344174#p2344174]IriS napisao:[/url]

Delfi su mnogo bolji, pogotovo onaj u SKCu i pogotovo deo sa stranim knjigama :love:

a što se tiče popusta na Lagunina izdanja, ja sam prvu knjigu koju sam kupila uz tu karticu dobila za neki golemi popust, i prilično se iznenadila :neznam:
Tako je. :sudija:

S tim što ja volim da obilazim i antikvarnice u Brankovoj i ranije sam često išao do Vuka kod onih prodavaca starih knjiga. :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
Ne sećam se da li sam već pominjao, ali zemunska pijaca je najbolja za lov na jeftine raritete i svakakve zanimljivosti. Ustaneš pre zore, i dok se još razdanjuje kopaš po ćilimima, laktaš se sa nakupcima i uopšte pokušavaš da preživiš smrad sirovog mesa i groznu indie-folk muziku koja je došla ko zna odakle. Ali je zato the best feeling in the world kada pronađeš nešto mega-retko i kul za svega 50 kinti. Doduše, ne znam da li se sada tamo nešto promenilo otkad sam poslednji put bio.

Ili varijanta za finije ljude who don't like to get their hands dirty: ganjaš babe po Dorćolu i njihove kućne biblioteke.
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354589#p2354589]Misfit napisao:[/url]Zimske gume vrednije od knjiga?

Nakon policijskog uviđaja, ustanovljeno je da su iz magacina nestale gume, a nakon temeljnog popisa utvrđeno je da ne nedostaje nijedna knjiga.

:lol: ovi su znali šta rade.

Pa zaista. Mislim, da su orobili English Book-ov magacin sa svim onim dršutvenim igrama, originalnim stripovima i figuricama, bila bi druga priča, ali Mono i Manjana.. pft..
[fakeFrenchaccent]I fart in their general direction.[/fakeFrenchaccent]
Korisnikov avatar
By Mars
Nemojte tako.

Moj drug baš ovih dana štence od par nedelja drži u boksu kućne izrade napravljenom od sabranih dela Marksa i Lenjina iz dedine biblioteke.

Kaže: "Rastu. Trebaće još knjiga."
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354607#p2354607]Mars napisao:[/url]Nemojte tako.

Moj drug baš ovih dana štence od par nedelja drži u boksu kućne izrade napravljenom od sabranih dela Marksa i Lenjina iz dedine biblioteke.

Kaže: "Rastu. Trebaće još knjiga."
:lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344365#p2344365]Misfit napisao:[/url]

Ili varijanta za finije ljude who don't like to get their hands dirty: ganjaš babe po Dorćolu i njihove kućne biblioteke.
:lol:

For those with clean hands and dirty minds.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam sve zivo pocela da narucujem sa knjizara.net ili sa bookdepository.com koji ne naplacuje siping u srbiju niti bilo gde.

posledji put me je u knjizaru vodio zonce kada je odlucio da mi kupi poklon, pa me pustio u knjizaru i rekao mi da odaberem sta god hocu. trebalo me je gledati...
Pa i nisu, kakve su u BiH.

Knjige koje me zanimaju poručujem online ili ih negdE sam kupim, jer one koje i dobijem na poklon ne zavrijeđuju specijalniji tretman od držanja u nekom ćošku, da pridrže neka otvorena vrata kad pravim promaju ili bacanje u đubre. :ozbiljan:
By Simor
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344161#p2344161]Tungi napisao:[/url]A pomirio sam se s tim da u čitavoj Srbiji nema 'Veličanstvenog izvora' iako je potražnja ogromna. Ne znam zašto Stylos ne napravi reizdanje.
Ja sam, čini mi se prošle godine, kupio pretposlednji primerak "Veličanstvenog izvora" u novosadskoj prodavnici Stylosa na Keju žrtava racije. Ako Leon Walras, u međuvremenu, nije kupio poslednji primerak možda još možeš da nađeš.
Korisnikov avatar
By Tungi
A ušao sam u temu, samo da te pozdravim. :kiss:

Sa Leonom se nisam čuo mesecima. :) A i od knjige i potrage sam digao ruke. :)
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354685#p2354685]hlaefdige napisao:[/url]ja sam sve zivo pocela da narucujem sa knjizara.net ili sa bookdepository.com koji ne naplacuje siping u srbiju niti bilo gde.
Takođe. Ono što hoću/moram da čitam ili nije prevedeno ili je duplo skuplje od knjige sa bookdepositorija. A i ono pre-order dugmence je super. Kliknem pa se iznenadim kad mi knjiga stigne a ja skroz smetnuo s uma da sam je naručio.

Mada mi se sviđa da kopam po knjižarama - Plavi krug i Beopolis su za to kao stvorene (ova prva nešto manje jer je minijaturna) - ali retko šta kupim jerbo N-E-M-A. Doduše, jednom sam prodavačicu i prodavca u Beopolisu zamalo rasplakao kad sam kupio big giant uber-skupog Bernharda na kog su bacili oko. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A sto si ti uopste islau Vulkan, crna Galadrijela?

Ima sjajnih knjizara, cak i u unutrasnjosti. Osim u Cacku. Osim u Cacku. Osim u Cacku.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kupovala sam pantalone u Delta City, pa skrenula s puta...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa sam pomislila - jebem ti zivot kad ne mogu da skrenem s puta od butika i upadnem u fantasticnu knjizaru :D

@polar joj DA!...a sreca ona kad mi stigne "paketic"...zjaooo
Korisnikov avatar
By hlaefdige
cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuti, cuti...znam

sve znam.
Korisnikov avatar
By zozefin st
[quote="IriS"]Vulkan je sranjce od knjižare. ništa pametno tamo nema.
nemaju nista od klasika , ali vazno je da imaju sve moguce knjige od gijom muso i sidni seldon i te limunade...
jebem im mamicu
:flaming:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kupujem na Kindle marketu

isporuka je trenutna, a i vise volim ebook nego dead tree issue
Korisnikov avatar
By Katengl
"Imate li 'Mit o Sizifu' od Kamija?"
"Od koga?"
"Alber Kami."
"Nisam cuo za njega."

To u onoj knjizari na Terazijama, koja izgleda, mirise i osvetljena je kao da je vreme u njoj prestalo da tece pre 30 godina. Ne znam ni sta sam ocekivao kad sam usao unutra.
Sto se Vulkana tice, otkako su u Sremskoj ukinuli ceo onaj sprat sa stranim izdanjima, bio sam samo dva puta. Doduse, oba puta sam nasao sta sam hteo - Misimu na srpskom i Isigura na engleskom. Domace knjige kupujem uglavnom preko Limunda, a ponekad se iznenadim kad tamo vidim neke odlicne strane knjige za bezobrazno male pare.
By filipkum
Meni su Lagunine knjizare sasvim dobre bar one dve kojih ima u Nisu, i prodavacice su uvek bile ljubazne i bar jedna od njih se poprilicno razume u knjizevnost, a popusta ima i za knjige koje nisu njihova izdanja, ako kupis tri naslova na svaki dobijas dodatnih 10 posto popusta na onaj koji imas na clanskoj kartici s tim sto mislim da jedna od te tri mora da bude njihovo izdanje, ja sam tamo nasao i Misimu, i iranskog Nizamija(neka mala izdavacka kuca za koju nikad nisam cuo) i Borhesa, a i dosta sam njihovih izdanja kupovao posto dobro stoje sa fantastikom a to mi je omiljeni zanr
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551945#p2551945]filipkum napisao:[/url]Meni su Lagunine knjizare sasvim dobre bar one dve kojih ima u Nisu, i prodavacice su uvek bile ljubazne i bar jedna od njih se poprilicno razume u knjizevnost, a popusta ima i za knjige koje nisu njihova izdanja, ako kupis tri naslova na svaki dobijas dodatnih 10 posto popusta na onaj koji imas na clanskoj kartici s tim sto mislim da jedna od te tri mora da bude njihovo izdanje, ja sam tamo nasao i Misimu, i iranskog Nizamija(neka mala izdavacka kuca za koju nikad nisam cuo) i Borhesa, a i dosta sam njihovih izdanja kupovao posto dobro stoje sa fantastikom a to mi je omiljeni zanr
Citao sam njihove prevode Praceta u srednjoj i secam se da su bili bas traljavo odradjeni. Skroz neocisceni od engleske sintakse. Od tada njihova izdanja zaobilazim u sirokom luku. Je l' su se popravili po tom pitanju?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja u petak na drugi krug razgovora, a vi mi drzite palceve

kriterijumi za prijem na mesto jebenog prodavca knjiga nisu ni u kom slucaju niski.
radi se test koji je, rekla bih, ipak zahtevan
onda treba sarmirati izvrsnu direktorku! :drama:

...i sve to...

...tesko mi je da poverujem da neko ne zna za Kamija, hocu reci.
By filipkum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552183#p2552183]Katengl napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551945#p2551945]filipkum napisao:[/url]Meni su Lagunine knjizare sasvim dobre bar one dve kojih ima u Nisu, i prodavacice su uvek bile ljubazne i bar jedna od njih se poprilicno razume u knjizevnost, a popusta ima i za knjige koje nisu njihova izdanja, ako kupis tri naslova na svaki dobijas dodatnih 10 posto popusta na onaj koji imas na clanskoj kartici s tim sto mislim da jedna od te tri mora da bude njihovo izdanje, ja sam tamo nasao i Misimu, i iranskog Nizamija(neka mala izdavacka kuca za koju nikad nisam cuo) i Borhesa, a i dosta sam njihovih izdanja kupovao posto dobro stoje sa fantastikom a to mi je omiljeni zanr
Citao sam njihove prevode Praceta u srednjoj i secam se da su bili bas traljavo odradjeni. Skroz neocisceni od engleske sintakse. Od tada njihova izdanja zaobilazim u sirokom luku. Je l' su se popravili po tom pitanju?
Pa nisu im losi prevodi, ne znam meni ni Pracet nije bio toliko los, ali neke stvari poput Ljose, Saramaga su stvarno dobri prevodi, pretpostavljam da to znaci da su se popravili
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!