Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ne slažem se ni sa naslovom teme ni sa uvodnim postom :D

Ali da čujemo ostale...
Korisnikov avatar
By Mars
A možda samo niste videli STVANO loše knjižare*, pa imate zamerke na Vulkan...

*) one sa isključivo ponudom: LAGUNA, ishrana-po-krvnim-grupama varijacije i sve srpske spisateljice
Korisnikov avatar
By Galadriel
Izašla sam sa Staklenim zvonom Silvije Plat, Jadima mladog Vertera od Getea (koju sam čitala) i Dugim putem kroz mračnu noć od Šiga Naoje, a uopšte nisam zato ušla. :čupakosu:

A potrošila pare...

NEMAJU NIIIIŠTA!

NI NOVOG ČOMSKOG!

Ko voli novu Vesnu Radusinović, onu nosatu i sve verzije naslova kako da budete uspešni u poslu i sa mužem, one kupoholičarka naslove i paperback krimi romane nek navali odmah u Vulkan...

A ja genije ušla u Delta city da kupim knjigu. Ceo NBG je da nemaš gde da kupiš knjigu ______________( molim ispravite me)

Gde kupovati knjige na NBG?
Korisnikov avatar
By Mars
Za tvoje muke su pre krivi izdavači nego knjižare.

:)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja bih pre rekla čitaoci, jer ima dobrih izdavačkih kuća, npr Tanesi, Geopoetika, ali nema ko da čita, pa knjižare i ne poručuju.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Opet u Laguni bar imaju Čomskog (ne branim ih) i čuli su za njega.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Vulkan nije reprezentativan jer ima samo izdanja Alnarija i Mono&Manjane. Moguće je čak i da su sada jedinstvena izdavačka kuća. U svakom slučaju, tamo nećeš naći ništa od drugih izdavača zbog čega meni neopisivu idu na živce.

Bolje idi u Delfe - drže Lagunina izdanja (koja podležu popustima kluba čitalaca), ali drže i sve ostale izdavače.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da, htela sam reći Delfi knjižare, ne Laguna, pardon. :D
Knjižare jesu očajne, to je istina; u vrlo lošem stanju.
Zato mislim da je bolje kupovati po starinarnicama (tipa Dveri), ili preko interneta, Limunda i sl. Tako sam nabavio gomilu knjiga koje inače nikada ne bih našao: Čosera, Tasa, Marloua, Venclovića, Miltona...i to na srpskom, u vreme dok je prevođenje još uvek valjalo.

Sa druge strane, u knjižarama u poslednje vreme mogu da se nađu jako dobri prevodi Junga, Aristotela i sl. Nejeftini su, ali vrede.

A Vulkan, Mono & Manjana, Alinari malinari su istinsko zlo, zaista; za nižnje umom.
Korisnikov avatar
By Galadriel
A i ostale knjižare, ajde Vulkan i Delfi, tu ništa i ne očekujem, kako priđem, pitam bude:

NE

jel imate

NE

a možda???

NE

gde da nađem??

NE

jeste li imali

NE

da li ste ikad izdali??

Ne, nema, nismo, ne znamo

dođe mi da kradem iz biblioteka :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Dante, meni je nešto što sam tražila izašlo da ga ima na kupindo.rs ili tako nešto, ali ja ne znam šta je to :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni je Beopolis srcu najmilija knjižarica ovde, a trenutno imaju i neku akciju sa finim popustima i to će trajati još nekih desetak dana.

edit
A evo i čija izdanja su tamo na popustu (skinula sa FB profila njihovog):

ARHIPELAG čija će izdanja ( ne sva!) moći da se kupe sa 10% popusta
BELI PUT - imaćete popust 20%
BOOKA, popusti od 10-20%
CLIO, popusti od 20-40%
FABRIKA KNJIGA, inače izdavač godine, popust 20%
GEOPOETIKA popust 20%
IKZ ZORAN STOJANOVIĆ 10% popusta
KREATIVNI CENTAR 20% popusta
L.O.M na Flakijeva izdanja popust 20%
LOGOS 20%
ODISEJA 10%
PALADIN 10%
PHOENIX PRESS 10% popusta
PROFIL KNJIGA popusti od 10-20%
RENDE od 10-30%
STUBOVI KULTURE popusti od 10-30%
SYSTEM COMICS 20%
By str00ja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344131#p2344131]Galadriel napisao:[/url]A i ostale knjižare, ajde Vulkan i Delfi, tu ništa i ne očekujem, kako priđem, pitam bude:

NE

jel imate

NE

a možda???

NE

gde da nađem??

NE

jeste li imali

NE

da li ste ikad izdali??

Ne, nema, nismo, ne znamo

dođe mi da kradem iz biblioteka :D
E al bukvalno :cupakosu:
Ne citam mnogo, retko kupujem knjige pa mozda nisam najpozvaniji, ali SVAKI prokleti put je bilo ovako, knjigu koja mi treba nadjem tipa u sedamnaestoj knjizari u koju udjem i pitam... Al aj to, nego sto su neljubazni i nekooperativni za medalju, posebno one neke kao poznatije i vece knjizare, al odavno bas da datiraju, i u kojima rade radnici u pedesetim godinama zivota, pardon na ejdzizmu :mama:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da ne bude da preterujem, treba znati šta gde tražiti, ali klasici, ne bi trebalo da bude tako mučno sa klasicima...
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam poslala laguni mejl, trebala mi info da li ce uopste da prevode jos knjiga od Breta Elisa, jer su oni do sada izdali 4 od njegovih 7 romana..

da li treba reci da me nisu udostojili ni odgovora?

ni ono vase NE :cekam:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344111#p2344111]Mars napisao:[/url]A možda samo niste videli STVANO loše knjižare*, pa imate zamerke na Vulkan...

*) one sa isključivo ponudom: LAGUNA, ishrana-po-krvnim-grupama varijacije i sve srpske spisateljice
:lol: :up:

Kupujem u Laguni Selenica i onda me prodavacica pita da li sam zainteresovan da postanem clan njihovog kluba nastavljajuci izlaganje o tome koje sve benefite to donosi i kako mogu da dobijem, neke, velike popuste.
Kad je zavrsila, pitam je ja:
- A jel to vazi za sve knjige ili samo za lagunina izdanja?
- Samo za nasa izdanja.
- Necu onda :sladoled:
By Kragi
30% :)
Al pod uslovom da u svakom kvartalu kupis po jednu knjigu bar. :wundy:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne bih se složio. Sasvim sam zadovoljan našim knjžarama. Uvek sam nalazio šta mi treba, ako ne tamo, onda u antikvarnicama, mada vrlo retko.

edit:

A pomirio sam se s tim da u čitavoj Srbiji nema 'Veličanstvenog izvora' iako je potražnja ogromna. Ne znam zašto Stylos ne napravi reizdanje.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kragi, u Vulkanu u Delta C. je 5 %

Tungi, verovanto imas mnogo vise vremena od mene.
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344159#p2344159]Kragi napisao:[/url]30% :)
Al pod uslovom da u svakom kvartalu kupis po jednu knjigu bar. :wundy:
To važi u teoriji. U praksi, kada sam posle godinu dana došla da kupim knjigu na karticu kluba, dobila opet poveći popust. Bar tako bilo, ne znam jesu li zaoštrili i da li se razlikuje od knjižare do knjižare tj. ne znam jesam li naletela na finu teta-prodavačicu.
Korisnikov avatar
By horus.
meni je groteskno sto u vulkanu imaju obicaj da japanske knjige (citaj: mahom kokoro izdanja) stavljaju UVEK u delu za ezoteriju, parapsihologiju, etc... :radosnice:
Korisnikov avatar
By IriS
Vulkan je sranjce od knjižare. ništa pametno tamo nema.
Delfi su mnogo bolji, pogotovo onaj u SKCu i pogotovo deo sa stranim knjigama :love:

a što se tiče popusta na Lagunina izdanja, ja sam prvu knjigu koju sam kupila uz tu karticu dobila za neki golemi popust, i prilično se iznenadila :neznam:
Korisnikov avatar
By Misfit
Beopolis je i meni najdraža knjigara u gradu, premda sve manje kupujem u knjižarama, a sve više poručujem preko neta, jer ne volim da čitam u prevodu, a i jeftinije je + daleko veći izbor naslova. Ali volim da švrljam kada prođem pored neke.
Korisnikov avatar
By Sunce
Mnoge knjige ne mogu da se pronadju jer nisu dobijena prava za izdavanje. Cinjenica je i da su nasi stampali na crno, bez autorskih prava, pa sada trpimo posledice.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste.

Zato ja (na crno) kopiram biblioteku HIT čim naiđem na nešto što nemam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!