Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1176206#p1176206]Blady napisao:[/url]I ja isto... ja sam o tome bas dosta razmisljala i zelela... ali ne znam, kako bude.. bice, jos uvek sam mlada :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1781042#p1781042]Blady napisao:[/url]Evo ja bih da se prijavim....
Zelim da se udam za pedera i da zajedno gajimo dete... kada zavrsim fax.... eto, mislim da je to u redu.
:lol:
:roll: aj cuti vise.
Ja trazim neku lezbejku da stupim u braku ..ako ima zainteresovanih neka mi se jave porukom ili bilo kako...
Mozda nekom je to smesno ili bezveze..ali ja se nadam da ima takvih koji dele moje misljenje
pisite!
trazim neku lezbejku koja se zeli ili ne moze out-ovati..koja bi htela zajednicki zivot,decu....i sve sto ide uz to...naravno bez seksualnog kontakta..i svako ima svoj privatni zivot
By friendly2
Podrzavam i radim na ostvarenju te ideje. Mislim da je sto puta bolji takav brak od obicnog braka jer je sve stvar dogovora, nema svadje. Dete odrasta okruzeno ljubavlju, tolerancijom, bez nasilja. Rodbina i roditelji koji nazalost toliko smaraju i potenciraju na braku i str8 kolotecini , su namireni , oni srecni a ti radis sta hoces. Meni je to super!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471332#p2471332]friendly2 napisao:[/url]Podrzavam i radim na ostvarenju te ideje. Mislim da je sto puta bolji takav brak od obicnog braka jer je sve stvar dogovora, nema svadje. Dete odrasta okruzeno ljubavlju, tolerancijom, bez nasilja. Rodbina i roditelji koji nazalost toliko smaraju i potenciraju na braku i str8 kolotecini , su namireni , oni srecni a ti radis sta hoces. Meni je to super!
Može, ako svi znaju pravo stanje stvari.

U suprotnom živiš u laži, neiskrenosti, a i latentnoj netrepljivosti (pravac roditelji, osobe koje su ušle u takvu zajednicu), što apsolutno nije dobro okruženje za dete.
By friendly2
Mislim sta treba da uradim da se ne bi zvalo laz i neiskrenost: da kazem svima, povredim roditelje, stvorim mrznju oko sebe a dete ne zelim da imam sa str8-tasem. Nista nisam postigla. Ovako, gay brak, 2 stana, jedan str8 drugi u fazonu, dete okruzeno paznjom, a za drugi zivot cemo se pokrivati medjusobno, ima serija izgovora zasto moras da se izgubis na par sati, na vikend itd svejedno se opet vracas kuci tom detetu.
Korisnikov avatar
By mirth
^^ friendly2, naravno da ne treba da navlacis mrznju i bes roditelja na sebe. Mnogo je bolje da lazes dete ceo zivot, da ti se dete i partnerka ne upoznaju - ili da ne znaju u kom ste i kakvom odnosu, da se ceo zivot iskradas na po par sati ili na vikend da bi se vidjala sa partnerkom (kao da cinis nesto jako lose), da moras da se uklapas sa muzem i njegovim dvostrukim zivotom (pored uklapanja sa detetovim rasporedom) svaki put kad hoces da isplaniras tih par sati zivota "po tvojoj meri", ... i jos gomila toga, treba naravno pomiriti i poslovni zivot s tim.. sigurno ces imati mnogo vremena i za sebe u toj varijanti, i svi ti odnosi ce savrseno funkcionisati, kao satic..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako ne mozes svoje sopstveno dete da naucis da ne bude homofobno kako mozes ista da ocekujes od sveta po tom pitanju?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471339#p2471339]friendly2 napisao:[/url]Probao si pa znas?
"- Nemoj dirati mokrim rukama golu utičnicu, udariće te struja.
- Šta udariće me struja? Ti si to probao pa znaš!?"

Metod pokušaja i grešaka u slučaju ovako ozbiljnih stvari je, ono, NAJGORI mogući pristup koji možeš izabrati.

Ja ne bih svoje dete odgajao u uslovima laži i licemerstva. To je uzrok svih psihopatologija, kako u roditelja, tako i u dece, a to nije fer ni prema jednom od učesnika (nadasve prema deci, jer ona to nisu tražila).
To što ti u svom nekom nagonu i želji da imaš decu, pošto-poto, si slepa za te činjenice (kao i to, da, pre ili kasnije, saznaće se. Nešto sumnjam da ćeš 18 godina toliko savršeno odigrati igru) je rezultat istog tog laganja i duplog života koga živiš.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A.. kad dete ode kod bake i deke?... pa, recimo, pita - A što se moji mama i tata nikad ne ljube?... ili nešto grđe... :giggle:

:facepalm:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa moglo bi biti kao neki izuzetak, ali ne kao idealno resenje koje sad treba svi mi da pratimo. meni se ta motivacija da se ostane u ormaru ne dopada (blago receno).

imam neke drugarice koje su samostalne majke i ponekad zaista pomislim kako bi voleo da sam cale nekom od tih klinaca. ali nikad ne bih nikog drzao u zabludi o onom sto jesam, pa da me jos uvalce u familijarne muske poslove i price fuj!

ako bi se pokrenula neka akcija lgbt zenidbi i udaja to ne bi bilo zbog prakticnog prilagodjavanja postojecem heteronormativnom poredkum, vec da bi mu se radikalno prkosilo :)
By friendly2
Samo kritike i nijedno realno resenje...
Prvo, ja detetu necu nametati ni da bude str8 niti gay, vec ce to sam da odluci.
drugo, da li ja njega lazem sa kim spavam, i nije laz jer nece ni znati da je laz, a iskreno ne znam zasto bi to i trebalo da ga interesuje jer ni ja ne zelim da znam sta se u njegovom ili njenom krevetu desava, mislim, privatnosti malo.
E sad kasnije kad odraste i vec postane formirana licnost verovatno bih mu rekla...mada uopste nemam tu potrebu da to podelim sa nekim ko to ne razume ili nije u istoj prici. Niti vidim kako bi to uticalo na njegov razvoj, jednog dana ce se ozeniti,udati nece vise biti tu u kuci.
Preterujete sa stopericom,i tim tajmingom,sve se to lepo isplanira...samo dobra organizacija, nista vise.
By friendly2
Jako me interesuje kako bi detetu rekli da ste l ili gay? cemu taj rizik da vas zamrzi?
By friendly2
Nisam ja ni slepa ni sebicna sto zelim dete, to je normalna potreba coveka da siri svoje potomstvo, bar sam sigurna da cu mu pruziti sve u zivotu. Koliko brakova znam, str8, ne lazu decu ali rade mnogo gore stvari, deca su puna tuge i kompleksa, isfrustriranosti.
Pitanje za vas koji ne lazete: da li ste autovani i da l ste svojim prijateljima i roditeljima priznali ko ste? po vasoj teoriji jako je ruzno i nefer da ih lazete.
Korisnikov avatar
By mega therion
evo, ja ne lazem, ne krijem se, out sam svojim prijateljima, keva ce uskoro doci na red... Plasi me taj tvoj stav o privatnosti... Hoces da kazes da ti se veza sa devojkom svodi samo na sex, pa da to stoga ni ne treba da interesuje tvoje dete? Hoces da kazes da nisi sposobna da naucis dete da ne osudjuje druge ljude? M?
Korisnikov avatar
By Darling
@ Friendly2

1) Možes slobodno da klikneš Edit i dodaš šta želiš.

2) A, od kada se to nameće detetu hoće li biti gej ili strejt, pa mu daješ tu 'slobodu' da odluči samo?

3) U detetu takva mržnja ne postoji. Ako ga vaspitavaš da razume i poštuje različitosti, manji će ti biti problem da mu kažeš ko si i šta si, kada odraste.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471434#p2471434]friendly2 napisao:[/url]Nisam ja ni slepa ni sebicna sto zelim dete, to je normalna potreba coveka da siri svoje potomstvo, bar sam sigurna da cu mu pruziti sve u zivotu.
hm... jesi sebična ako ne možeš da mu pružiš normalno odrastanje (nebitno da li se radi o homo ili hetero porodici). upitno je da li je "normalna potreba", prije bih to nazvao "biološkom predispozicijom" i tako se skonio od biologiziranja i teorija po kojima je nešto "normalno" a nepto "nenormalno" . i posljednje, ne možeš biti sigurna da ćeš mu "sve" pružiti u životu...

šta je htjedoh reći?

danas (srećom) redefinišemo šta je to "porodica" i da to ne mora biti "mama+tata", onako biblijski. sve je moguće ukoliko se ljudi dogovore. sad, da li imaju petlje da se dogovore, koliko su emacipovani, iskreni i tako dalje... naravno, počinjemo od sebe.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
slazem se sa Darling da to zaista sve zavisi od vaspitanja..

malo je off, ali..

mom tati, koji je bio gastarbajter, su u Nemackoj par puta na kolima ispisivali "Ausländer Raus!"
ali on ni meni ni sestri nije usadjivao bilo koji oblik mrznje ili odbojnosti prema tom narodu niti drzavi, vec je uvek naglasavao da su to samo pojedinci i da su izuzeci.

tako da ako se deci od malena ne prica "amerikanci su nas bombardovali + romi su niza klasa + siptari su prokleti + pederi su bolesni" dete zasigurno nece postati zatucani Balkanac, vec ce biti normalno i normalno prihvatiti da mu je roditelj gay

edit

bern :up:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471429#p2471429]friendly2 napisao:[/url]Jako me interesuje kako bi detetu rekli da ste l ili gay? cemu taj rizik da vas zamrzi?
:hypno:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471442#p2471442]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471426#p2471426]friendly2 napisao:[/url]
i nije laz jer nece ni znati da je laz
ovo onako dodje kao cherry on top gluposti i autohomofobije u moru gluposti i autohomofobije.
:up:

jebotebog, kakve nebuloze :krezavi:
Korisnikov avatar
By gossip
edit: to mi je skroz okay
mozda jednog dana
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471426#p2471426]friendly2 napisao:[/url]Samo kritike i nijedno realno resenje...
Prvo, ja detetu necu nametati ni da bude str8 niti gay, vec ce to sam da odluci.
drugo, da li ja njega lazem sa kim spavam, i nije laz jer nece ni znati da je laz, a iskreno ne znam zasto bi to i trebalo da ga interesuje jer ni ja ne zelim da znam sta se u njegovom ili njenom krevetu desava, mislim, privatnosti malo.
E sad kasnije kad odraste i vec postane formirana licnost verovatno bih mu rekla...mada uopste nemam tu potrebu da to podelim sa nekim ko to ne razume ili nije u istoj prici. Niti vidim kako bi to uticalo na njegov razvoj, jednog dana ce se ozeniti,udati nece vise biti tu u kuci.
Preterujete sa stopericom,i tim tajmingom,sve se to lepo isplanira...samo dobra organizacija, nista vise.
Prvo, rešenje čega? Tvog "problema" što želiš i dete a i da ostaneš u mraku ormara? Ja tebi neću davati savet kako najbolje da budeš licemer i niko ti ne želi dobro, ako te savetuje da ideš u tom pravcu, ma koliko god ti ne smeš da se suočiš sa tim.

SEKS JE PRIVATAN, SEKSUALNOST NIJE! (ima da ištampam jedno zilion nalepnica da lepim naokolo). I nema šta koga tu da interesuje, kako, gde i šta radiš, ali skrivanje tako velikih stvari garantuje jeadn odnos nepoverenja zasnovan na lažima.

Dobra organizacija? I laganje svih živih. Laganje roditelja. Laganje prijatelja. Laganje dece. Laganje svih osoba do kojih ti je najviše stalo. I onda ćeš na kraju krneuti da lažeš sebe da to funkcioniše, da si u redu i da si sretna u toj situaciji.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471434#p2471434]friendly2 napisao:[/url]Nisam ja ni slepa ni sebicna sto zelim dete, to je normalna potreba coveka da siri svoje potomstvo, bar sam sigurna da cu mu pruziti sve u zivotu. Koliko brakova znam, str8, ne lazu decu ali rade mnogo gore stvari, deca su puna tuge i kompleksa, isfrustriranosti.
Pitanje za vas koji ne lazete: da li ste autovani i da l ste svojim prijateljima i roditeljima priznali ko ste? po vasoj teoriji jako je ruzno i nefer da ih lazete.
I tebi daje za pravo to što drugi ljude useru svoj život i život drugih ljudi, da i ti to isto učiniš?

Da, da, da i da.
Ali čak i da nisam, ne možeš pobiti moju argumentaciju time. Ima ljudi koji znaju da je to loše i svesni su nekih stvari, a to je jako bitan korak.

Ne možeš ti nečije tuđe stanovište da umanjiš time što on nije sam postupio po njemu. Činjenice su činjenice.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471429#p2471429]friendly2 napisao:[/url]Jako me interesuje kako bi detetu rekli da ste l ili gay? cemu taj rizik da vas zamrzi?
Ako odgojiš dete koje ćete mrziti što si lezbejka, onda si apsolutno zaslužila da te mrzi.
Ti si roditelj, ti imaš jedan ogroman uticaj na tu mladu osobu, koju ni jedno društvo ne može da promeni.
Ne znam odakle ti to da bih ja vaspitavala dete da mrzi lezbejke ili pedere?
Procitaj sta sam napisala.

Ok...ne znam sto se zestis jer ja se apsolutno ne slazem sa tobom, i ok, uradi ti kako zelis a ja cu kako sam napisala i znam da ce to biti ok. Pa zivi bili pa videli kad bude neceg konkretnog, najlakse je biti hrabar na recima.

Mozda ja previse dugo zivim u lazima ali ne talasam, ne boli me glava. I tako mi odgovara, to je moj mali skriveni svet za koji ne mora niko da zna sem moje devjke i drustva koje je tom fazonu.

ne znam stvarno ko je sebican,ja koja sam spremna na zrtvu da to dete odraste zdravo, ili neko ko sebicno hoce da prizna ko je da se ne muci, da se slucajno ne odrekne necega, pa ko hoce da prihvati neka prihvati,nije vazno, vazno je reci koji te pol privlaci.
By friendly2
I nemam ja nikakav problem , samo delim svoje misljenje. ne slazemo se , ok... Cinjenice su cinjenice> detetu je potreban i otac i majka da se mentalno pravilno razvije,a ne dve mame i dve tate, ja sam spremna na tu zrtvu, zbog njega,a kasnije cu mozda i reci kad bude formirana licnost.
Ovo drustvo je takvo kakvo je namece da je str8 ok, a sve ostalo je sodoma i gomora. nemoj misliti da ja ne bih volela da je drugacije,ali nije. Ocigledno ne razmisljas o prihatanju drustva o svemu tome u zemlji Srbiji. ne podrzavam,ali ne mogu da se borim protiv zadrtosti i da moje dete,brak bude eksperimentalni primer. Deca kopiraju roditelje, neko to onda bude drustveno prihvatljivo, zbog njega samog.

Daj mi cinjenice> koliko ljudi znas da odgaja dete i da su mu priznali ko su i sta su,a da nije Elton Dzon?

Ja sam samo realna, ne zivim u sanjarijama.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!