Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kao sto znate... ja imam dete, ali se to desilo
na malo ne klasican nacin... jelte'
Korisnikov avatar
By Blady
Evo ja bih da se prijavim....
Zelim da se udam za pedera i da zajedno gajimo dete... kada zavrsim fax.... eto, mislim da je to u redu.
:lol:
Korisnikov avatar
By Torry
ja bih zelela takvu zajednicu
Korisnikov avatar
By plavajaffa
bas sam juce pomislila o ovoj varijanti:best friend gay,ja i dete..mislim da bih mogla...
Korisnikov avatar
By Dina
Ijaooo ja u poslednje vreme hocu da umrem od smeha... Malo cesce upoznajemo neke strejtere koji su nam poznanici pa naravno ne objavljujemo sve detalje naseg odnosa tj vide nas kao klasican par. I onda se desi da cujem komentare kako mi je muz vanserijski lep, ispada ona situacija - kako li je ova ovog uhvatila :lol: Pritom ne mislim ja da sam ja neka ruzna i strejtere dok sam setala bili su lepi po nekim standardnim merilima, mada to nije garancija za moj izgled ;) Ali skroz sam se prebacila na neku drugu dimenziju naseg sadasnjeg odnosa i zaboravila da je i meni u pocetku sadasnji muz bio lep kao greh. Tako da neobicni odnosi nose puno neobicnih a i smesnih situacija kako vi vidite vas, kako vas drugi vide, i to zavisi koji drugi... ali zabava je stalna...

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nemam uopste taj instinkt. Ne planiram, niti zelim da se multipliciram. Tu "gradjansku duznost" moja sestra obavlja mnogo bolje nego sto bih je ja mogao obavljati.. I sumnjam da bih se ikada ozenio.. Radije cu ziveti sa muskarcem, nego sa zenom. Nisam ni u najmanjoj meri mizogin, ali nisam ni mazohista.
Pre bih gajio slatkog staforda koga bih usvojio iz nekog prihvatilista, nego decu..
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa razmisljala sam o tome, moj najbolji prijatelj je gej,
lakse je odgajati decu u dvoje.
Recimo da je ovo jedan od opcija, al nije jedina op.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ako jednom odlucim,imam straight drugaricu "za to",jer smo pricali o tome:D
Korisnikov avatar
By Petar92
ja sam apsolutno za...vec dugo razmisljam o tome i to cu i da uradim...msm, jos sam mlad za brak, al bice jednog dana :) )
i necu da usvajam decu, hocu svoje :) ))

Kao Mauri i Bea iz Komsija...ko je gledao seriju, zna o cemu govorim ^^
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne zelim ni lazan brak, ni lazan zivot !
Korisnikov avatar
By elektron84
Tako je, Zwezdice!
Bolje da vodis mene na palacinke nego neko deriste :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mada ako je nekmoe frka mogu da glumim njegovo dete :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
joj kako sam upoznala jednog dečka nekako sam počela previše razmišljati o tome.
Korisnikov avatar
By Azdaja
nikad...imacu dete s osobom koju volim ili sama...:hvala:
Korisnikov avatar
By Beogradjanka86
Posto sam procitala skoro sve komentare na ovu temu, moram da kazem i svoje misljenje. Ja sam apsolutno ZA i iskreno se nadam da ce mi se to ostvariti. Razlog je sledeci; kao prvo realna sam i smatram da je vestacka oplodnja za mene neka daleka buducnost, jer kako objasniti detetu da jednostavno nema oca. I nazalost ja znam da su pare uvek problem i ja tom detetu kao zrela i odrasla osoba zelim da priustim normalan zivot a ne znam da li cu mocu sama. Zatim, covek sa kim bi to uradila bi znao sta sam ja, i ja znam sta je on i jako mi je bitno da niko nikoga ne laze! Sto se tice okoline, ja jednostavno ne uzivam u tome da svako zna shta sam. To sam rekla ljudima kojima je do mene stalo, cak i jednom od roditelja. Nazalost opet moram da kazem, ovo je Srbija i moramo da se mi mali prolazni ljudi snadjemo kako znamo da ispunimo svoj zivot i da budemo srecni. Ja imam devojku i zelim sve sa njom. Imala sam isto tako jaku vezu i pre ove ali je pukla i znam da nikad ne mogu da kazem da je to zena sa kojom cu provesti ceo zivot, ali tome stremim i nadam se da ce umeti da ceni ono shto ja zapravo jesam. Hocu da kazem da sam shvatila koliko smo svi mi na ovom svetu usamljeni, kao shto je neko ovde napisao, i ne samo mi homoseksualci nego svi, ali ljudi tu realnost ne prihvataju jer je jako teska. To moze da shvati samo onaj koga pogodi takva nesreca. Izgubiti jako dragu osobu nemati sa njom cak ni dete... sta vam osraje tada.. uspomena i opet ulazak u neku novu neizvesnu vezu bez cilja. Ljubav jeste lepa ali je ne treba precenjivati zato je jako vazno imati dete a onaj ko zeli isto sto i ja shvatice me, ko ne, to je ok ali se nadam da ce ceniti i moje misljenje.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by constantine

brak mozda... dete ne
a sto? msm, cemu onda brak? :)

@Beogradjanka86
ja sam rasla dobar deo zivota bez oca, mama mi je lepo objasnila zasto oni nisu zajedno i nisam imala nikakvih problema zbog toga
a sto se finansija tice, ni to nije toliki problem..
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Zwezdica

Ne zelim ni lazan brak, ni lazan zivot !
:up:

A od teme i uvodnog posta mi se povraća :barf: Koja gomila autohomofobičnih, konformističkih i licemernih izjava :nope:

Jednog dana ću možda imati dete sa dečkom koga volim i sa kim ću sklopiti brak. Da li ćemo usvojiti ili tražiti surogat majku nemam pojma jer o tome još ne razmišljam. Ali jedno je sigurno: lažan život ne nameravam voditi pa makar bio 100% sam!
By Kragi
Ja mislim da je Srbija prva na listi zemalja sa najvise ozenjenih homoseksualaca a da pritom nisu legalizovani gay brakovi :smeh:

ont. meni bi veci ''problem'' bio to da imam devojku/zenu posle 28 godina :smeh:
Korisnikov avatar
By Beogradjanka86
lazan zivot pa lazan zivot... po cemu lazan kad on zna ona zna... dete zna... detetu je bitno da ima da pojede da se obuce da se shkoluje a to sa kim je tata ili mama to nije toliko bitno. tu niko nikog ne laze, samo ja nemam vremena da cekam legalizaciju gay brakova meni bioloski sat za radjanje otkucava. i str8 ljudi se ponekad vencavaju bez ljubavi. ranije se nisu ni poznavali, roditelji su im birali patrtnera a mi danas pricamo o nekom moralu! ja bih bila ne dobra vec savrsena majka i postovala bih oca svog deteta bila bih iskrena prema njemu i on bi imao potpunu slobodu da radi sta god hoce kao i ja i ako ce mi neko reci da je to odvratno i licemerno neka preispita sopstvene stavove.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja cu opet o svojoj mami :lol:

rodila me je sa 39 (toliko o bioloskom satu..) i izdrzavala sa prosecnom srpskom platom (sto ce reci 30 i nesto 'iljada)

ja mislim da je kul ako dvoje ljudi naprave dete zajedno zato sto to tako zele, a ne zato sto moraju (zbog sredine, jelte)

ono sto hocu da kazem je nemoj to da radis zato sto mislis da to tako mora :)
Korisnikov avatar
By Beogradjanka86
pa ne mora ali ja to tako zelim uklapa mi se u koncepciju zato sam i napisala da onaj ko to isto zeli razumece me ko ne zeli neka pokusa da razume. izvini mozda delujem kao da pokusavam nekome da menjam misljenje ali samo objasnjavam kako ja razmisljam i zbog cega tako razmisljam. ipak su dve prosecne plate bolje od jedne i kad vec mogu da biram izabracu ovaj nacin koji mi iz mnogo razloga deluje bolje. moze i drugacije ali i ne mora, kao i sve drugo u zivotu,a ja se nadam da ce mi se istomisljenici javiti na pwt .... imam jos 3-4 godine za upoznavanje :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Beogradjanka86

lazan zivot pa lazan zivot... po cemu lazan kad on zna ona zna... dete zna... detetu je bitno da ima da pojede da se obuce da se shkoluje a to sa kim je tata ili mama to nije toliko bitno. tu niko nikog ne laze, samo ja nemam vremena da cekam legalizaciju gay brakova meni bioloski sat za radjanje otkucava. i str8 ljudi se ponekad vencavaju bez ljubavi. ranije se nisu ni poznavali, roditelji su im birali patrtnera a mi danas pricamo o nekom moralu! ja bih bila ne dobra vec savrsena majka i postovala bih oca svog deteta bila bih iskrena prema njemu i on bi imao potpunu slobodu da radi sta god hoce kao i ja i ako ce mi neko reci da je to odvratno i licemerno neka preispita sopstvene stavove.
Lazen zivot, jer samo vas troje znate ste je pravo, a SVI ostali oko vas veruju u vas lazan zivot, laznu heteroseksualnu ljubav !

I str8 ljudi se ponekad vencavaju bez ljubavi? Auuuuuuu. Ova recenica je ubitachna. Jos je gore, sto ti zelis zaista da pristanes na taj zivot, zivot bez ljubavi?! Zasto? Ne postoji dovoljno dobar razlog koji ces mi navesti, zaista.

Nije odvratno, licemerno, pa niko nije tu da sudi o tome, tvoj zivot, samo, kada sve to prodje, verujem da ce ti biti zao, bice ti zao jer si na ljubav gledala tako i bice ti zao jer si PRISTALA na manje nego sto zasluzujes, sve zbog dece. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Beogradjanka86

a ja se nadam da ce mi se istomisljenici javiti na pwt .... imam jos 3-4 godine za upoznavanje :)
Zasto na silu? Zasto jos 3-4 godine? Zasto ogranicavati sebe?
I zasto se to dete mora imati bez obzira na sve i uprkos svemu???

Svako neka pravi dete kako god hoce, sa kime god hoce i kada god to pozeli, ja sam rekla za sebe licno, da ne zelim ni lazan zivot, ni lazan brak.
Ne razumem samo zasto sebe uslovljavate i svoj zivot decom? Da li je moguce da ne biste umeli da budete srecni sa nekim partnerom zaista onako potupuno, a da nemate decu??? Da li je moguce da je vasa sreca toliko ogranicena imanjem ili nemanjem dece???
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!