Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ne može u dve-tri rečenice.

A moram ovaj jedan komentar da izdvojim, jer, gledao sam film, sviđa mi se bigger picture koje je sastavni deo, i slažem se u skoro svim momentima sa Vikijevom kritikom filma, ali ovaj dečko... je uspeo da me baci u rebus. Nemam pojma šta je skapirao, niti šta mu je dilema.. Kakva prva i druga maska, kakav inženjer, kakvi oktopusi u evoluciji.. i.. iju.

:lol:
Sta ako je inzenjer hteo da experimentise sa nama ili sta ako smo mi allieni jer mislilm da je ono što je popio inženjer na početku filma ista ona tecnost koja je pocela da curi iz onih kutija, a nije curilo tolike godine sem kad je došlo u dodir s atmosferom kada su ovi otvorili vrata, mozda je bilo pod nekom vrstom vakuma, a setimo se da je i ona mala kutijica sa pocetka filma morala dobro da se otvori i da je tada isto pocela da se pretvara u tecnost. A ponasanje i pulsiranje glave kod inzenjera je isto kao kod naucnika kada mu je dejvid uvalio tecnost. Setimo se onih crvica koji su se pojavili kada su otvorili vrata, zar to nisu prvi oblici života na zemlji, pa su onda crvici malo porasli i videli smo one zmije, a ko kaze da i one kroz evoluciju nisu postojale pre toliko miliona godina, znamo svi i price o ogromnim i vrlo pametnim oktopusima na dnu okeana. Zasto se sve razvedrilo kada je oktopus zadavio inzinjera? Mozda je nastala atmosfera na celoj toj planeti da idu bez kacige. I otkud znamo da je oktopus allien koji je oplodio inzinjera, sta ako je allien inženjer i kao superiorno bice zna da ce neko pokušati da ga ubije i napravi sebi 2 maske, onu veliku koja se skida i kad misle drugi da nisu vise zaštićeni i da im je samo ostalo da ubiju inzinjera kada ga navodno ubiju iz njega izaadje stvarno biće allien u koga niko ne bi posumnjao da je bio unutra jer niko ne razmišlja toliko duboko posle skinute 1.maske. Imam jos mnogo dilema ali ove su mi za sad osnovne, pa ako bi mogao da prokomentarises nesto od ovoga, bio bih ti baš zahvalan da prodiskutujemo
Korisnikov avatar
By Laerem
Slazems se Misfitom, Prometheus je krajnji šund, tvrdo kuhano govno.

Ali da stvar bude bolja, Scott planira upropastiti i Blade Runnera planiranim sequelom u skoroj buducnosti. :party:
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402465#p2402465]Laerem napisao:[/url]Ali da stvar bude bolja, Scott planira upropastiti i Blade Runnera planiranim sequelom u skoroj buducnosti. :party:
samo nek se drži podalje od lindelofa, da ne bismo na kraju dobili androide koji lebde u raj, sa sve električnim ovcama. :drama:

inače, na lrb se ukakili. umreh od smeha kad pročitah kako wood objašnjava potpuni brain fail cele posade ovih nazovi naučnika i stručnjaka:
As regards the monsters and the non-alien aliens, the film is a rather touching throwback to very early science fiction, way beyond E.T. and Close Encounters of the Third Kind. Here what you don’t know about is going to do you harm, and the only answer would have been a cordon sanitaire that ensured your not making its acquaintance in the first place. The humans in Prometheus are pathetically unsuspicious of what’s foreign – until it consumes them or infests them. Two members of the expedition treat a lethal snake as if it were a lost kitten, and could be talked to and tamed. All of them are sure that when they wake the last humanoid on this planet from his two-thousand-year sleep he is going to be nice to them, give them a long history lesson and tell them about his plans for the future – rather than grab them by the throat and tear their heads off, for example. In this respect, and by comparison, Men in Black is a model of liberal understanding of the other.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledao sam neku emisiju o snimanju filma, i malo me je zainteresovalo, svakako više od usranih trailera... ali i dalje nedovoljno da potrčim u bioskop.

Ne shvatam zaista odakle ta visoka očekivanja, pa ni Alien serijal (a da ne spominjem sranje pod nazivom Alien vs predator) nije naročito dubokouman - klasična SF akcija. Pritom niti jedan od pomenutih filmova nije bio naročito finansijski uspešan.
Korisnikov avatar
By bern
ja sam shvatio da je "prometej" film, a pošto mrzim spojelere ne gledam ovakve teme. a sad kidam odavde. :lepeza:
Korisnikov avatar
By barni011
Ocekivao sam bolju pricu,

Stekao sam neki utisak da je reziser sebe smestio u lik starca koji stoji iza projekta nalaska Tvorca i besmrtnosti.
Ridli veruje da je poseban ali na samu pomisao o sopstvenoj smrti koja se blizi ostaje ogoljen.
Momenti divljenja verujucem koji se cvrsto drzi Hristosa i ne poznaje strah.
Ceo film je prikaz ocajnickog nalazenja svoga Visega, toliko ocajno da je vera starca izrasla na veri vere drugoga coveka.
To je danas svakidasnja pojava.
Covek sa bogatstvom i moci u nekoj svojoj dobi treba da se suoci sa truljenjem sebe i svojim zlatom koje ostaje da sija.
Covek koji je lisen svake vere ocajnicki je zeli.
Ima dosta nekih momenata koje bih ja izbacio iz filma kao nepotrebne, i ne dopada mi se to sto se film nadovezuje, preklapa i dopunjuje iz nekih njegovih ranijih ostvarenja potpuno bespotrebno u prici.
Posto sam gledao film bez tona zbog neke greske u kradji sa neta :) ne znam kakva je muzika filma.Poslusacu naknadno.
Svidja mi se kako su odradjeni likovi "inzinjeri"
I lep mi onaj glumac sa pocetka price sto izgibe odmah :)
Korisnikov avatar
By Madonna
jao ko se to nama VRATIJO!!! :cmok:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395996#p2395996]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Samo za one koji su pogledali film:

http://viktorvilotijevic.wordpress.com/ ... a-publike/" target="_blank

Ti bi, Viki, tom svojom induktivno-deduktivno-induktivnom tehnikom koju primenjuješ u svojim kritikama - bez problema pokazao da su Šindlerova lista i Sofijin izbor komedije situacije.

EDIT: Pozdrav, tebi i svima! :bye:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Po datumu tvoje registracije na forum, ti ne bi trebalo da znaš ko je Mars... :hmm:

Sumnjiv si mi oduvek.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449732#p2449732]Mars napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395996#p2395996]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Samo za one koji su pogledali film:

http://viktorvilotijevic.wordpress.com/ ... a-publike/" target="_blank

Ti bi, Viki, tom svojom induktivno-deduktivno-induktivnom tehnikom koju primenjuješ u svojim kritikama - bez problema pokazao da su Šindlerova lista i Sofijin izbor komedije situacije.

EDIT: Pozdrav, tebi i svima! :bye:
hello ^^

ah, marsova sposobnost suptilnog spuštanja! :party:
Korisnikov avatar
By blenta
slazem se s marsom

no viktore prijateljski savet; a da pritom ne ulazim i sadrzaj

nepotrebno je a pritom i jako lose kad napises nesto tipa:
"Pošto je film najzad izašao, čuo sam dosta različitih mišljenja, i pročitao nekoliko ozbiljnih, manje ili više uspešnih, ali na veliko iznenađenje, pismenih kritika. Bilo je i onih koji su „Prometheus“ povezali sa određenim književnim delima, pa i onih koji su se u krug vrteli oko (ne)poštovanja konvencija SF žanra. Da pojasnim ukratko svoje viđenje"

S ovim se nekako postavis kao da ces sad da nesto ispricas s visine sto kod citaoca stvara gard i onda kad nesto lupis posle bude mnogo gore nego da nemas taj gordi pocetak.

tipa za uheftan stomak - moze medicina da napreduje do beskonacnosti i nazad, i neke operacije se rade pa pustaju kuci za par sati... no otvoren stomak i carski rez nikakva kolicina magicne anestezije i napredovanje medicine nece resiti.

i bilo bi dobro kad bi one widgete sa strane mogao da pomeris jos u stranu te text malo rasiris i pravis vise paragrafa
Korisnikov avatar
By V25
Hvala na savetima! :) Promeniću izgled bloga u potpunosti, vrlo je nepregledan. Elem, što se carskog reza tiče, svakako to bolje znaš od mene, i verovatno jeste preterano, ali opet sam nekako tome progledao kroz prste. Sve u svemu, mislim da se previše obraća pažnju šta je loše urađeno u filmu, umesto na ono što je dobro, a ima ga svkako dovoljno.
Korisnikov avatar
By Srklet
kad se vec bavimo urednickim poslom, ono sto ja mogu preporuciti je da svaki tekst skratis za pola. lijepo napisi sve sto si mislio napisati, a onda skrati na pola a da ostane sve sto zelis reci. i sto posto ces dobiti bolji tekst.
Korisnikov avatar
By blenta
nego, oduvek sam mislio da je i alien serijal
i sad i ovaj prometej pomalo... oralan

sve alieni su falusoidnih oblika i svi pokusavaju na silu da se uvuku kroz usta
sve alien larve su pizdolike
a glave chestburstera nalikuju na glavice sa zubima

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Another 2 hours of my life I'll never get back.

Odavno nisam gledao film sa glupljim scenariom i likovima, epic piece of shit.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Ne bih raspravljao o kvalitetu filma, scenarija, glumi, meni su fascinantne neke druge činjenice vezane za film Prometej.

Još pre nekih 20-ak godina kada sam prvi put pogledao Aliena počelo je da me kopka odakle dolazi brod na kome je posada ljudskog broda pronašla jaja Aliena i ko je taj "prvi" domaćin čije su ostatke pronašli. Čitajući po internetu i forumima zaključio sam da nisam jedini i da se isto pitanje već dugo pita višemilionska armija fanova. Mislim da Ridli, kada je stvarao Aliena nije imao u planu da daje odgovor na to pitanje, ali je s vremenom, pod uticajem razmišljanja i želja publike i fanova došao na ideju da stvori priču o Prometeju. Fascinantno je u stvari to da je Prometeja stvorila publika.
Očigledno da je Ridli ostavio mnogo prostora za najmanje još jedan nastavak ovog filma jer priča nije ni blizu tome da je ispričana do kraja, ništa nije zaokruženo. I ispričana je na takav način da tok buduće radnje može da se odvija u više smerova.
I na kraju još da kažem da odavno neki film nije podigao ovoliku buru kritika(čini mi se više negativnih), rasprava i nagađanja o eventualnim nastavcima. Mnoge fanove Alien serijala je razočarao, mnoge je fascinirao i razbukatao im maštu upravo iz razloga koji sam naveo na početku teksta. Lično nisam previše oduševljen samim filmom ali definitivno je priča ostavila utisak na mene i zagolicala mi maštu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Neke stvari su mogle da budu bolje odrađene, generalno deo sa tim da su članovi posade jedan najobičniji skup karakternih klišea i da je Graditelj samo mutavi siledžija malo kvari ceo utisak o filmu, ali ne dramatično.

U medicinskom delu jedino nelogično mi je da se ultraturbogigamega medicinska kapsula programira samo za jedan pol, verovatno su time hteli nešto da kažu. Što se tiče dela sa carskim rezom, tj. heftalicom i odličnom analgezijom koja joj omogućava da trčkara posle operacije meni ne deluje tako nemoguće. Stapleri za kožu iliti heftalice su odlične, ali skupe ko đavo pa se zato i samo zato ne koriste češće, a obezboljavanje bez umanjenja fizičke snage u velikoj meri moguće je i danas /mada ne ko u filmu, slažem se, ali verujem da taj trenutak uopšte nije daleko/.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!