Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
Slika

Secondly, as we reported earlier a week or so ago - Prometheus IS, OFFICIALLY rated a solid R for those in the US and Canada! (15 in the UK, 16 in Russia) thanks to Steve over on Collider who stated recently:

"Steve here. 20th Century Fox has confirmed Prometheus will be rated R for “sci-fi violence including some intense images, and brief language.” Our original story after the jump."
:awesome:
Korisnikov avatar
By V25
Bojim se da će opening weekend biti između 30,000,000$ i 40,000,000$ i najviše 110,000,000$ zarade ukupno. Iako je buzz jak, ovo je film koji neće imati kampanju a la "The Avengers" ili pak "The Hunger Games".
Korisnikov avatar
By V25
Gledam u subotu uveče. No, verujem da je Dominion već pogledao film te me zanimaju utisci. Samo bez spoilera :)
Korisnikov avatar
By Misfit
trebalo je sutra da idem na novinarsku, ali mi se nešto drugo u međuvremenu uguralo. :rida: :rida:
javljajte utiske!
Korisnikov avatar
By V25
Ja sutra uveče gledam, odmah pišem kritiku :)
Korisnikov avatar
By V25
Da. Meni se dopao, iako imam nekoliko zamerki na sam scenario (nelogičnosti, nepotrebnosti). A kraj ko kraj, neću spoilovati, ali ko se gnuša holivudkog metoda razrešavanja priča, neće mu se dopasti. Overall, dobar fim. Nije odličan, ali vrlo, vrlo dobar.
Korisnikov avatar
By V25
Prvi vikend u USA: 50,000,000$ (estimated) + 91,500,000$ izvan USA.
By Glasnik
Idem sutra da gledam ovo u 3D.
Ne očekujem bog zna šta.
Korisnikov avatar
By blenta
video
svidja se

gledajte u bioskopu
dobar je zbog scena
ostalo manje vise
Korisnikov avatar
By V25
Blenta ima pravo. Samo, ako mene pitate, bolje gledajte 2D verziju. Savršeno je snimljen, i glumačka postava je dobra. Scenario ima manjkavosti, ali ljudi malo seru sa preoštrim kritikama.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391241#p2391241]Viktor Vilotijević napisao:[/url] Scenario ima manjkavosti, ali ljudi malo seru sa preoštrim kritikama.
Reći da scenario ima manjkavosti je jako ljubazno sa tvoje strane. Sama priča je jedna džinovska pretenciozna manjkavost, a to je tek početak. Nisi doživeo transfer neprijatnosti kad god Noomi Rapace otvori usta? Bukvalno svaka rečenica koju je izrekla bila je neki od SF klišea od pre minimalno trideset godina. I svi ti pokušaju "filozofiranja", ako se to tako uopšte može i nazvati su stvarno... pa... bljak. Apsolutno jedini zanimljivo napisan lik je meni onaj Fassbenderov i on ga je dobro odigrao. Svi ostali likovi su izvučeni iz korpe za otpatke starih SF filmova; tu je Noomi Rapace koja mnogo veruje u to što radi i eto baš ima čistu dušu, onda je tu njen ljubavnik ili muž šta li, koji je mnogo dobar u dušu al ne obdaren u pamet, jedan antisocijalni kreten (geolog), jedna kukavica (ona druga budala, biolog), jedan skeptik (Charlize Theron), mistični vlasnik korporacije koji ima nekakve zadnje motive (Guy Pierce). A da - i kapetan broda koji nosi neko strašno breme koje mi samo naslućujemo i to je kao baš privlačno nekome. Pfffff.

Film bi bio odličan ako bi dijalog bio na mute i ako bi se sastojao od random scena gde oni istražuju planetu, a da se nekako ne nasluti radnja filma. Scene jesu jako jako lepe. Onaj početak mi se sviđa, lepi su im ti graditelji ili kako da se već zovu. Jako mi se sviđa i piramida iznutra. Scena rađanja aliena je... :wow:
Korisnikov avatar
By gossip
najezio sam se malo kada sam gledao trailer :S

ortak je gledao juce kazhe da je film glupost

vrbovacu nekog da idemo da gledamo pa cu da prenesem utiske :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
slazem se sa uliksom
mada nisam razocaran jer iskreno dobio sam upravo ono sto sam ocekivao
lepo odradjene scene i zbog toga sam ga gledao u bioskopu a ne kuci

mimo tog njegovog komentara ima jos par stvari koje dobrano kvare utisak a nisu morale
tipa:
-eli sho koja trci, skace, bori se, vozi, dize teske predmete, spusta se iz broda sve sa nedavno izvadjenom dzinovskom lignjom iz donjeg abdomena koji je potom povezan... heftalicom. iskreno sam ocekivao da u momentu bezanja legne i odradi seriju trbusnjaka. zasto? zato sto moze. yolo!!!
-eli sho spusta telo droida pored bagija, i u sledecoj sceni se ona spusta a tela dole vec nema
-i naravno ubiti kratkokosog latinosa a da se makar triput nije skinuo u mojoj glavi je atrocity jednak bacanju atomske bombe na ... ne znam kompleks zabavista i porodilista
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391359#p2391359]blenta napisao:[/url]
-eli sho koja trci, skace, bori se, vozi, dize teske predmete, spusta se iz broda sve sa nedavno izvadjenom dzinovskom lignjom iz donjeg abdomena koji je potom povezan... heftalicom. iskreno sam ocekivao da u momentu bezanja legne i odradi seriju trbusnjaka. zasto? zato sto moze. yolo!!!
Da, ta operacija je potpuni hit! Kao i momenat pre toga, kada ona umire tamo pored aparata i pokušava da ga aktivira, kad se aparat oglasi - ničim izazvano - "configured for men only", a u vlasništvu je Charlize Theron. :roflmao:
Korisnikov avatar
By blenta
meni je odmah palo na pamet u tom momentu da je matori ziv i na ledu
a da mu je charlize bekvalac kcer ili unuka
By Ulix
Vidiš, a ja sam pomislio da će se ispostaviti da je ona muško. :awesome: :kosa:
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391375#p2391375]Ulix napisao:[/url]Vidiš, a ja sam pomislio da će se ispostaviti da je ona muško. :awesome: :kosa:
Hahaha :lol:

A kad smo vec kod njenog lika, mislim da mi je on najvece razocarenje u celom filmu. Pocetak filma navodi kao da je njen lik vazan, da je sposoban/jak/izdrzljiv, da ce imati neku vaznu ulogu u filmu... kad ono sranje. Lik je toliko bljutav i amorfan i nikakav i prosto jedno razocarenje... pogotovo zato sto volim Charlize.

Inace, film je toliko pun nelogicnosti i klisea, bezlicnih likova... Od Charlize do Noomi etc. Pocetak mi je bio manje vise ok, ali od radjanja one lignje sve mi nekako... sranje.

Pogotovo sto mi je bilo nelogicno da ta lignja toliko naraste. Sta je jela jebote!? :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Očekivao sam od filma malo više nego što sam na kraju dobio, ali generalno ne bih mogao reći da sam nezadovoljan, tim pre što postoji mogućnost nastavka koji bi se dešavao na planeti sa koje su došli Graditelji.

Ja onaj deo gde ona trči posle operacije stomaka i ne uzimam kao neki naročit greh, da ne objašnjavam zašto, više mi je zasmetao stapler za kožu, očekivao sam barem neki "lepak".
E da, ono što mi je nelogično jeste da je ona kabina samo za muškarce konfigurisana, to je jedan tako nepotreban deo,verovatno je trebalo da ispadne da je ona pametnica i da zaobilaznim putem dođe do uklanjanja stranog tela iz abdomena. To je jednostavno pojelo minut vremena, bez neke svrhe.

I u principu nema odgovora na pitanje ko su ti graditelji i što su nas pravili, a posle rešili da nas unište i to je moja glavna zamerka vezano za film. Sve ostalo, već pominjano od strane diskutanata s ove strane :) generalno nije mi mnogo pokvarilo užitak u filmu.

Moglo je da bude bolje, ali i ovako je dovoljno dobro.
Korisnikov avatar
By Misfit
odugovlačio sam dosta dugo sa gledanjem ovog filma, iz očiglednih razloga, ali danas se napokon odlučih da stegnem zube, i da ga primim kao muškarac.

i - kao što su neki već primetili - osim lepih slika nema tu zapravo ničega. scenario je zaista epohalno loš. lindelofa je trebalo odmah golim rukama zadaviti čim nas je počastio sa onakvim govnetom od završetka 'losta', ali ne: oni mu dali šansu da se pokenja po jednoj od najboljih sf ikonografija ikada.

koncentracija nelogičnosti i sušte retardiranosti za ovih 120 minuta je bila toliko visoka da sam negde u drugoj polovini filma totalno otupeo, prestao da se nerviram i počeo da se smejem. hell, zamalo se grohotom nisam nasmejao kada sam došao do samog kraja filma i one scene kada noomi kaže posadi broda "e, aj se ubijte da spasete ljucku rasu", a oni: "oh, ok!"

dakle, ništa od one uverljive karakterizacije iz 'aliena'. ni mrva od onih likova od krvi i mesa koji actually zvuče kao pravi ljudi: radnici i profesionalci koji ne idu okolo i sve u šesnes baljezgaju o smislu života, postanku, bogu, kurcu-palcu. ništa od motivacije. ništa od saspensa. ništa od bilo kakvog privida logike. samo lepe sličice koje pokušavaju da budu sve, a zapravo su ništa.

u stvari, sve ono što je 'aliena' činilo genijalnim filmom - minimalizam, klaustrofobija, osećaj jeze, napetost, psihologija junaka, psihopatologija korporacija, uverljivi likovi, simbolika - u prometeju predstavlja suštu suprotnost: prenaduvanost, raspršenost, ispraznost, kartonski junaci, banalizacija korporacijskog zla, gomila potencijalno zanimlijvih detalja koji se samo pomenu i ostave na površini, itd. i tu se ostvarila najgora sumnja koju sam imao tokom najava ovog filma: da će potpuno da se izgubi u svoj toj epskoj ambicioznosti.

ali jesu lepe sličice.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!