Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
^Ima istine u tome nažalost... čitav život upoznajem sebe da bih na kraju crko?!

Ja bih neki oblik naprednog vanzemaljskog života.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393021#p2393021]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393015#p2393015]stefan19 napisao:[/url]Danas bas nesto razmisljam kako bih voleo da se ponovo rodim u obliku pisoara u javnom toaletu na zeleznickoj stanici u centru Londona, pa mi sine ideja da postavim isto pitanje forumashima.

Dakle, sta bi ste zeleli da budete u sledecem zivotu? Moze da bude zivotinja, ali moze i predmet.
Ja na primer imam bas specificnu zelju. A vi?

Razlog za moju zelju je to sto bih kao pisoar svakog dana prisustvovao neobrezanim, strejt, engleskim salamama koje se cede nadamnom. I ne samo to, vec bih i gledao drkanje i svu akciju koja se svakodnevno odvija na ovakvim mestima...
meni se cini da si ionako vec half-way there :shrug:
:pucaodsmeha:

Ot - Ju, pa ne znam.
Sve zavisi od ponude :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
^indeed! :lol:

ont: もう一度だけ僕。。。
Korisnikov avatar
By bern
moram li uopšte "biti". zar to ne bi bio karmički poraz? :hamlet:
By Kragi
^
^

Lol, sta god da napisem na ovom forumu, cak i kada su to tri reci bez smajlija i znakova interpunkcije, to se shvati kao ironija ili sarkazam? :lol:

e, nemam pojma stvarno i ne zanima me samo sam se juce, citajuci temu, setio Ostroga i nekog krstica koji sam dobio na poklon od jedne osobe kao 'provokacijul ... napisah to random. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
ja.

Your message contains 3 characters. The minimum number of characters you need to enter is 5.
Veverica. Imao bih svoj kućerak u drvetu koji bi mi tokom zime bio vrlo topao, kao i mnogo lešnika koje bih skladištio.
I sjajno bih se slagao sa ostalim životinjicama u našem ekosistemu. Svi bi dolazili kod mene u krošnju na žur.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ e imao sam jednu grupu pre godinu dana na fejsu koja bi ti savrseno odgovarala. zvala se "kad porastem bicu vendi" :lol: al mi je ugasise iz nepoznatog razloga :sigh:
Korisnikov avatar
By bern
u sljedećem životu
hoću da budem
veliki prasak
trenutak prije
nebeske promisli
pa da umrem
negdje u maglini
raznesen komadima
zrvenog džina

:leviathan:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Hm, ja.
...ili pas. Ali neki veliki. Alaskan malamute.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!