Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Danas bas nesto razmisljam kako bih voleo da se ponovo rodim u obliku pisoara u javnom toaletu na zeleznickoj stanici u centru Londona, pa mi sine ideja da postavim isto pitanje forumashima.

Dakle, sta bi ste zeleli da budete u sledecem zivotu? Moze da bude zivotinja, ali moze i predmet.
Ja na primer imam bas specificnu zelju. A vi?

Razlog za moju zelju je to sto bih kao pisoar svakog dana prisustvovao neobrezanim, strejt, engleskim salamama koje se cede nadamnom. I ne samo to, vec bih i gledao drkanje i svu akciju koja se svakodnevno odvija na ovakvim mestima...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393015#p2393015]stefan19 napisao:[/url]Danas bas nesto razmisljam kako bih voleo da se ponovo rodim u obliku pisoara u javnom toaletu na zeleznickoj stanici u centru Londona, pa mi sine ideja da postavim isto pitanje forumashima.

Dakle, sta bi ste zeleli da budete u sledecem zivotu? Moze da bude zivotinja, ali moze i predmet.

Razlog za moju zelju je to sto bih kao pisoar svakog dana prisustvovao neobrezanim, strejt, engleskim salamama koje se cede nadamnom. I ne samo to, vec bih i gledao drkanje i svu akciju koja se svakodnevno odvija na ovakvim mestima...
meni se cini da si ionako vec half-way there :shrug:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393021#p2393021]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393015#p2393015]stefan19 napisao:[/url]Danas bas nesto razmisljam kako bih voleo da se ponovo rodim u obliku pisoara u javnom toaletu na zeleznickoj stanici u centru Londona, pa mi sine ideja da postavim isto pitanje forumashima.

meni se cini da si ionako vec half-way there :shrug:
Glory Holl-pisoar :rotflmao:
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam ubedjen da stefan sve ovo sto pise samo se izmotava i uopste to ne misli. ne znam sto.
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo sto ce moderatorima smetati ova tema. Ne razumem zasto.

Ne znam sta bih voleo da budem.
Korisnikov avatar
By TauCeti
Ti, Stefane, nisi normalan.

OT: Evo, ne znam, boga mi, nesam školovala...
U stvari, bio bih mačka. Ili kuče. U svakom slučaju nešto što po ceo dan jede i spava.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja ga znam kao govnovalj. :neznam:
Odakle mi je taj izraz došao, pojma nemam. Nema ga kao takvog na vikipedijama.
Stefi, nema slEdećeg života bar ne u ovozemaljskoj ravni.

Ali, eto, da to nije tako svakako da ne bih želEo biti predmet, nego živi stvor. Recimo, ne bih imao ništa protiv da budem vuk, pošto cEnim osobine te životinje. Vođa čopora, dabome.
Korisnikov avatar
By bothways
Bio bih poštenje.

Ako već mogu životinje i predmeti, što ne bi mogli neuništivi apstraktni koncepti? :lood:
Korisnikov avatar
By bern
zar je bitno? nije fora kad se ne mogu sjećati šta sam poželio.

sad vidjeh prvi post u temi... stefane, sine, pisoaru...

@bothways
mislim da božanska promisao iskre sopstvene svetosti poklanja samo živim bićima :hamlet:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Mozda je off, ali Kinezi su skoro zakonski zabranili reinkarnaciju bez dozvole drzave! :alikako:
:lol:

Tako je i arapsko sudstvo omogućilo tužbe protiv džinnova (demona). Posljednji slučaj za koji znam je slučaj gospođe koja je podnijela takvu tužbu (ista je i procesuirana) jer je KAO napada džinn na taj način što ju gađa mobačima kad god je dotična u kući. Vajna muslimanka koja ne zna da opetovano recitiranje Ajetul Kursije spaljuje sva takva stvorenja. :awesome:

:lol:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Spaljivanje Jinna? Zar oni nisu demoni vatre?
No, Kinezi su ovo uradili zbog Dalaj Lame, jer on jedini ima priliku da izabere kako ce se i gde reinkarnirati. Stvarno neverovatno!
Korisnikov avatar
By moonadorn
Kul. Implementacija zakona slicnosti. Skroz zanimljivo!

Sto se tice teme, voleo bih da se reinkarniram u proslosti, tipa neki stari egipat, kao neki muzicar ili svestenik.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sipa.

ili da se rodim kao sto je trebalo da se rodim u ovom svetu :oklagija: kao kornjaca - na kopnu se ne bih pomerao al u vodi wheeeeee
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!