Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da, i ja mislim da jesu, samo je pitanje da li ce to na kraju da se pokaze kao dobro ili lose, ali definitivno su nase greske nasi portali.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sto bi se pokazalo lose? Ucimo se na greskama da ih ne bi ponovili.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Superstar!
Sto bi se pokazalo lose? Ucimo se na greskama da ih ne bi ponovili.
:up: upravo to
Korisnikov avatar
By bakalar
Najbrze apsolvirana tema na ovom delu foruma :apprentice:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Slazem se.
Greshke,loshi izbori,nachini zivota i pogreshna razmisljanja nas nekako oblikuju i dodatno razvijaju nashu licnost,otvaraju vidike i proshiruju svest.
Poenta je uvideti greshke...ona mozemo uciti na njima.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Svaki put kad kwawa napravi gresku, ona prvo:uplasen:, pa inda:( i na kraju nesto iz toga :cita: .
Ipak, kwawa vise voli da :cita: na tudjim greskama, jer ne voli da ispadne :tetka: .
By Ulix
Da, to je tako u teoriji.

Ali u praksi, budimo iskreni, vecina ljudi su toliko glupi da nisu ni svesni kad naprave gresku, pa samim tim ne mogu ni da uce iz iste.
By mikka
mislim da se covek ne uci toliko na greskama
koliko na bolu koje su one proizvele
jer bol uvek trazi shvatanje, da bi mogao da zaceli :drama:
a naravno uci se i na ljubavi :love:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mikka
:up:

+ne mislim da neko moze da uci na tudjim greshkama...uvek mi je bilo debilno kad to cujem od nekog.
Mozemo se ograditi i ne pokusavati da ucinimo istu gresku kao i doticna osoba...ali to je zbog straha da nam se ne dogodi isto,ne zbog toga sto smo naucili nesto.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by mikka
Slozila bih se, ali bih dodala da je u pitanju strah da oni to ne prozive, ili prozive ponovo, ako je bol ili nesto drugo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li sam ja jedini koji cesto ponavlja greske ili ste svi beskompromisni?
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene je "problem" sto ne znam sta su greske a sta nisu... :sigh: Npr. u nekom vremenu mi se neki postupak cini bas pametan, dobro sam i promislila i prema tome postupila, da bi onda u drugom vremenu izgledao sasvim drugacije. Ispada da je greska, ali u to vreme se to nije cinilo, a opet je pitanje kako ce se ciniti u nekom buducem vremenu. Isto je sa nekim sadasnjim postupcima. I to "uciti na greskama drugih" - ma kakvi... ja kao da sa drugim ljudima imam jako malo veze, kad god sam pokusavala da se povezem i nesto kao primenim od njih na mene... katastrofa, skroz pogresno. Mozda je to jedna od stvari koje sam naucila, da uvek trazim samo svoj put i oslanjam se samo na sebe. Ali to opet dovodi do nepoznavanja gresaka, tj sve sto su drugima greske ja mogu da proglasim za fantasticno i obratno, a neizvesno je da li ce se pokazati da je to zaista tako ili nije.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ulix
Da, to je tako u teoriji.

Ali u praksi, budimo iskreni, vecina ljudi su toliko glupi da nisu ni svesni kad naprave gresku, pa samim tim ne mogu ni da uce iz iste.

ha! moja glupost je uzdignuta na potpuno novi nivo!!

ja je napravim, vidim, shvatim da to tako ne treba...a onda je prvom prilikom u slast ponovim!
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by KissQueen
Ovo je poruka koja mi se ispisala na ekranu nakon sto sam pogresno ukucala naziv nekog portala.

Sta mislite o tome, da li su nase greske zaista portali nasih otkrivanja?

o, da. definitvno je tako...slicno znakovima pored puta. samo ih treba uociti...
Korisnikov avatar
By KiWi

ima smisla ... ja sam pre par nedelja slomio vrata od ormarića i u njemu našao svesku koja mi treba :D Da ih nisam slomio, ne bi mi ni na kraj pameti bilo da pogledam tu
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by the1whowished
Uvek. Jer cu uvek nesto novo videti u svom odrazu.
Nameravala sam da odgovorim u ovom nekom stilu, a zavrsila sam tako sto citiram sama sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!