- 24 Feb 2011, 13:59
Pa sam si nazvao svoj aktivizam kolateralnom dobiti/stetom za LGBT populaciju:
Gej aktivizam u Srbiji je delikatna stvar, i osecaju se posledice u drustvu posle medijskih nastupa.
Radi se o svesnosti o odgovornosti polozaja aktiviste! Radi se o tome da pojam gej aktivizma treba da podrazumeva ispunjavanje bar nekih (i bar ideoloskih) normi!
Originally posted by AbortiraniTerorista
Originally posted by PlasticBrainA kad se ja budem izborio za svoje pravo na istopolni brak, da li to znači da to pravo će važiti samo za mene ili će važiti za sve?
Originally posted by AbortiraniTeroristaOvo ponavljas godinama i godinama se predstavljas kao aktivista za LGBT prava.
Ja se borim za SVOJA prava......
Pocni vise da se predstavljas kao ativista za prava Predraga Azdejkovica. Ako si peder ne znaci da mozes da zloupotrebljavas polozaj seksualnih manjina da bi iskljucivo SEBI doneo boljitak.
Onda bi isto tako trebao prestati uzimati novac koji neko donira u cilju popravljanje polozaja CELOKUPNE LGBT populacije.
Pa sam si nazvao svoj aktivizam kolateralnom dobiti/stetom za LGBT populaciju:
Originally posted by AbortiraniTeroristaTo zvuci kao kad neki nadrilekar izigrava hirurga i ceprka po necijem zivom telu (sa pravom koje je sebi dao), pa od njegovog cackanja zavisi da li ce operisani imati kolateralnu stetu ili dobit, bitno je da taj nadri, priuceni ima koristi koje njemu odgovaraju ili njemu kasnije pomognu. Ako operise necistih ruku, ili pravi neobicne zahvate kako mu padnu na pamet, to je njegova sloboda izrazavanja! A hoce li saslusati je samo njegova dobra volja, jer izmedju njegovog rada i operisanog, kako on to vidi, ne postoji medjuzavisni link? I nisu uvek iste tvoje licne koristi i koristi LGBT populacije.
LGBT organizacije čine neki LGBT ljudi, tako da se oni bore za svoja prava, ostatak LGBT populacije ima kolateralnu dobit ili kolateralnu štetu. Sve dok LGBT organizacije ne zavise od ostatka LGBT populacije, taj ostatak ne može nešto preterano da utiče na njihov rad.
Pitati LGBT populaciju je dobra volja LGBT orgnizacija ili ne. To može meni, tebi ili kome god da se ne sviđa, ali je to trenutna situacija, jer ne postoji međuzavisni link.
Gej aktivizam u Srbiji je delikatna stvar, i osecaju se posledice u drustvu posle medijskih nastupa.
Radi se o svesnosti o odgovornosti polozaja aktiviste! Radi se o tome da pojam gej aktivizma treba da podrazumeva ispunjavanje bar nekih (i bar ideoloskih) normi!