Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

GAY TROJKE

Volim trojku
46
43%
Ne zanima me trojka
60
57%
Korisnikov avatar
By Sylar
Nisam pročitao sve postove....
Ali mislim da trojka u vezi i nije poželjna.
Bar kod mene. Kao prvo za neku trojku...treća osoba bi trebala biti nepoznata i meni i dečku.
Uvijek ostaane pitanje, a što nakon trojke?
Hoče li ga dečko zvati, hoču li ga ja zvati.
Povjerenje je jako teško steći i zaslužiti, a dovoljna je mala stvar da se godine povjerenja izgube u 10sek.
Ne smatram to dobrom opcijom. Na kraju... sa dečkom sam iz ljubavi, a puno kreativnosti može itekako osvježiti sex i bez treće osobe.
Iako znam i neke parove koji zajedno i žive i vole se, a opet imaju svako svoju "igračku" za razonodu.
Kada sam ih pitao... rekli su mi da je to kod njih stvar povjerenja ali i svađa koje znaju tu i tamo iskočiti.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344422#p2344422]Sylar napisao:[/url]
Povjerenje je jako teško steći i zaslužiti, a dovoljna je mala stvar da se godine povjerenja izgube u 10sek.
E, ovo je jedno od pitanja koja me u životu prilično muče.
Koja je to sadistička životinja od nekog drevnog izvikanog filozofa izmislila ovo pravilo, a ljudi ga, u svom mazohističkom ludilu, usvojili i ponavljaju ga, evo, već vekovima ?
Kakvi smo mi ljudi to monstrumi, kad se poverenje među nama stiče i zaslužuje godinama, a gubi za 10 sekundi ?
Korisnikov avatar
By Sylar
Mislim da je to jednostavno tako. Ne znam kako bi to drugačije objasnio.
Mislim da stvarno moraš imati u sebi "veliko JA" kako se nebi tu i tamo zapitao "Dali je zvao onog?" ili "Dali ce me opet prevariti?".
Ja nazalost nisam takav, ali uvjeren sam da se i najveci ponekad zapitaju pa makar i na djelic sekunde i posumnjaju.
I da. Doživio sam prevaru i oprostio sam je. Međutim uvijek je ostao crv sumnje koji me pratiti iz dana u dan i tjera da ponekad sagledam koliko je ljubav iskrena.
Ona bi sama po sebi trebala biti nešto što me drži na okupu da se ne raspadnem u samoći svojih misli tražeči nekoga tko ce me u potpunosti razumjeti i koga cu ja razumjeti.
To je savrsena ljubav u kojoj mogu postojati i orgije, ali bitno je da na kraju dana znaš gdje ideš i da je to mjesto ono koje te ispunjava, a to je narucje tebi najdraže osobe.

@*deni*
Kako ti to gledaš? Dali si se nekada zapitao/la o svom statusu veze (ako si u vezi)?
Dali si probala u 3, ako da... dali si razmisljala/o o tome u stilu "lako cemo kasnije" ili nekako drugacije?
Korisnikov avatar
By *deni*
Čuj, mišljenja sam da se iza tih priča o izigranom poverenju vrlo često i u velikoj meri kriju najobičniji i najniži porivi i osobine, kao što su posesivnost i taština.
Ako bismo odnose među ljudima očistili od ovih otrovnih sastojaka ( što je nemoguće ), ne bismo pažnju koju u obliku telesne ljubavi naš partner pokloni nekoj drugoj osobi doživeli kao izigrano poverenje, već bismo na to gledali isto kao da je proveo zanimljivo veče u kockarnici, ili kao da je kupio sebi nove cipele.
Udovoljio je sebi, usrećio je sebe, a valjda bismo onda i mi trebali da smo srećni, ako ga volimo.
Jebeš ljubav koja se zasniva na uskraćivanju i odricanju od bilo čega što je dostupno i što se želi.
By tasa
Ja sam primetila da osim sto su str8 vise naklonjeni totalnoj posvecenosti jednoj osobi kroz emocije i sex a gej populacija vise svemu sto je suprotno monogamiji
isto tako strejteri puno manje pricaju o sexu sto ne znaci da ne upraznjavaju oral i sl, jednostavno ljudi imaju prece stvari u zivotu
a kod obe populacije je prisutno nerazumevanje i netolerancija u istoj meri unutar populacije ako si u manjini tj drugaciji i naravno na relaciji str8-gej
niko nikoga ne zeli da razume i mislim da realno niko nema pojma sta je ustvari normalno i koja je merna jedinica za normalnost i nenormalnost
ja imam stav o ovoj temi koji sam iznela na temi o poliamoriji ali kako sam tamo bila u manjini ebala sam jeza :D
ovde je mozda drugaciji balans stavova i usudicu se da kazem kako je meni i dalje neprihvatljiva bilo kakva kombinacija u koju ljudi skloni tome uvuku nekoga ko nije takav pa ga vremenom emotivno ucene da se ukljuci ili da trpi zarad ljubavi
znala sam jednu koja je to radila i dovodila devojke a njena devojka se utapala u alkoholu jer je samo tako mogla izdrzati toliku "ljubav" a u njihovoj trojki kaze ucestvovala je koliko je mogla jer je morala a posle se malo izvestila u laganju pa prezentovala sebe kao voajera i uglavnom gledala orgije njene devojke na koje je napominjem morala da pristane a trpile je jer voli svoju devojku (tako kaze)
meni ta devojka nikada nece biti jasna a njena devojka mi je jednostavno samoziva i bezobrazna
secam se i kako sam se cudila prici kada je bilo pokusaja nagovaranja na trojku od strane "strejt" bracnog partnera koji je ustvari bio bisex ali je to eto "smetnuo" sa liste bitnih svojih osobina sa kojima treba upoznati svog bracnog partnera pa tako nakon godinu dana braka i puno neuspesnog nagovaranja na orgije cova se pocne jebati sa gejom koji je bio kao krpelj i nije mogao da razume da je ovaj u braku i naravno da on nikako nije bisex :D jer to njegova zena ne zna i ne sme da zna... na kraju ona sazna i razvedu se pred kraj njene trudnoce koja je naprasno prekinuta prevremenim porodom zbog soka....
eeee to je meni bljaks a ostalo ma bre ko voli neka izvoli ili kako rece copic nit' je moja junica nit' me boli guzica sta ko radi, dok god me ne ugrozava :)

(a mogla sam samo ovo napisati :D)
nemam nista protiv da tu trojku cine ljudi koji to vole kao sto oni ne bi trebali da imaju nista protiv monogamije koja je moj jedini zamislivi izbor :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344481#p2344481]tasa napisao:[/url]
znala sam jednu koja je to radila i dovodila devojke a njena devojka se utapala u alkoholu jer je samo tako mogla izdrzati toliku "ljubav" a u njihovoj trojki kaze ucestvovala je koliko je mogla jer je morala....
Hmmmm, jesi li ti sigurna da se ona utapala u alkoholu iz tog razloga ?
Možda devojka prosto voli dobru kapljicu, razlog za potezanje iz flaše se uvek lako nađe.
:pivce:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344481#p2344481]tasa napisao:[/url]
znala sam jednu koja je to radila i dovodila devojke a njena devojka se utapala u alkoholu jer je samo tako mogla izdrzati toliku "ljubav" a u njihovoj trojki kaze ucestvovala je koliko je mogla jer je morala a posle se malo izvestila u laganju pa prezentovala sebe kao voajera i uglavnom gledala orgije njene devojke na koje je napominjem morala da pristane a trpile je jer voli svoju devojku (tako kaze)
Devojka je kreten i zaslužuje svu patnju koju je odabrala za sebe. Niko ne mora da pristane na orgiju. Kakva glupost. Kakva neverovatna, ogromna, astronomska glupost.
By tasa
za ljubav ljudi cine najneverovatnije gluposti
pa kako treba da biraju izmedju dve patnje cesce izaberu onu u kojoj ostaju u blizini osobe koju vole, ma kakva cena bila za tu glupost
meni opisani fenomen nikada nece biti jasan
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344459#p2344459]*deni* napisao:[/url]Čuj, mišljenja sam da se iza tih priča o izigranom poverenju vrlo često i u velikoj meri kriju najobičniji i najniži porivi i osobine, kao što su posesivnost i taština.
Ako bismo odnose među ljudima očistili od ovih otrovnih sastojaka ( što je nemoguće ), ne bismo pažnju koju u obliku telesne ljubavi naš partner pokloni nekoj drugoj osobi doživeli kao izigrano poverenje, već bismo na to gledali isto kao da je proveo zanimljivo veče u kockarnici, ili kao da je kupio sebi nove cipele.
Udovoljio je sebi, usrećio je sebe, a valjda bismo onda i mi trebali da smo srećni, ako ga volimo.
Jebeš ljubav koja se zasniva na uskraćivanju i odricanju od bilo čega što je dostupno i što se želi.
+
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344446#p2344446]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344422#p2344422]Sylar napisao:[/url]
Kakvi smo mi ljudi to monstrumi, kad se poverenje među nama stiče i zaslužuje godinama, a gubi za 10 sekundi ?

Ajl sej it agen:
:deni: :kralj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo za sve one koji se gnušaju seksualnih sloboda i izvikane poliamorije, te svaki čas sumnjiče partnera za preljubu - numera '' Švalerka '' Ružice Ćosić - Ruže :

:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Hys.
Dve butchice i moja malenkost-kontinuirana fantazija poslednjih....posleeednjiiiih....pa bar 7-8 dina.

One day :fige:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li trojkom smatrate obavezno penetraciju, ili je i samim hvatanjem za kurčeve, pizde, sise i dupeta, pušenjem i lizanjem trojka konzumirana u potpunosti ?
Korisnikov avatar
By nsc
konzumirana je kad svrsim - na bilo koji nacin i uz bilo ciju pomoc
Korisnikov avatar
By antibiotic
Trojke mogu biti sjajna stvar. U vezi takodje, samo malo teze.
To je stvar dogovora u pocetku veze ili izgradnje poverenja nakon nekog vremena.
Mislim da je trojka u vezi uspesnija kada je treci 'u sredini' tj. pasivan, nego kada je to jedan od dvojice zarucenih. Zavisi.

Moj decko i ja nismo ni blizu toj ideji. Nije odusevljen ni kada provodim vreme na forumu :lol:
Mislim da bi on imao vise problema sa tim, a ja bih imao problema jer bi on imao problema i ne samo zbog toga. U svakom slucaju bilo bi cudno, jer sam u takvoj vezi gde je neko treci taboo.

Sorry guys. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
Treća osoba ne dolazi u obzir u bilo kakvom smislu. :canttouchthis:
By Ding_Dong
Mogao bih da zamislim sebe u trojci ako sam u tom trenutku singl, mada me to nikad nije nesto vuklo da probam (sem u nekom kracem periodu kada sam bio mladji i neiskusniji, to mi je bila jedna od fantazija), i nikad nisam probao do sad.
A trojka u vezi, zbog monotonije u sexu (i slicnih izgovora), ne dolazi u obzir. Ako sam sa nekim u vezi, a on trazi tu nekog treceg, cetvrtog... jer mu dosadno ili sta god... tu nesto ne stima kako treba
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=935130#p935130]Zoe napisao:[/url]
E sad, mene zanima zasto je ova pojava, tj.zelja za ovim tako prisutna i rasprostranjena?
"seks je jedno od radosti toga što smo gejevi"... tako je to obrazložio jedan lik sa kojim sam pričao.

nisam probao... trojku...

kao i za sve potrebni su određeni uslovi, zahtjevi, atmosfera.

a što se tiče neki moralnih stavova u vezi sa grupnim seskualnim aktivnostima unutar i van veze, to već zavisi od samih ljudi. a ne mogu da tvrdim kako bih reagovao da me u nekoj budućoj vezi momak pita za trojku, niti da je ja neću tražiti. više naginjem mono varijanti, ali nikad se ne zna.

mislim da bih prije mogao biti zgrožen izborom partnera.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!