Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

GAY TROJKE

Volim trojku
46
43%
Ne zanima me trojka
60
57%
Korisnikov avatar
By Zoe
Sa kim god da sam razgovarala o malo intimnijim stvarima (mislim na gay zivalj), ili je imao trojku (sa svojim stalnim cak dugogodisnjim parnerom/partnerkom), ili ide ka tome da je ima ili masta o tome. Najvise je ovih prvih, pa drugih.

Devojke traze jos jednu, muskarci takodje, ili devojka tek pokusava da nagovori devojku da to urade i na kraju se najcesce i desi.....

E sad, mene zanima zasto je ova pojava, tj.zelja za ovim tako prisutna i rasprostranjena?

Zar "klasican" odnos 1 na 1 nije dovoljan? I, ako nije, da li je to znak da ta osoba "nije za nas" jer bi, u protivnom "trebala biti dovoljna"?

Je li mogucno da su trojke rasprostranjenije medju gay svetom nego medju str8erima? Ili su str8eri istriopvani i optereceni predrasudama, pa cute o tome i kriju?

Da objasnim, ja sam neko ko zaista moze uvek i sa svakim da prica o seksualnosti, seksu itd., i sa skoro svakim sa kim pricam o bilo cemu, pricam i o tome, i dolazim do zakljucka da sam slabo od str8era cula o trojkama-jesam, ali uvek postoji ono da i je to bila fantazija klinacka i da ako im njihov partner/partnerka nije dovoljan, ne treba ni da budu s`njim....itd.itd.....
Korisnikov avatar
By Dominion
ne zanima me trojka, mada ima nekih kandidata za koje bih postao radoznao :lukavi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ni mene ne zanima

Toliko je vec jedno telo nepresusan izvor motivacije da bi drugo telo bilo, u najmanju ruku, smetnja.
Neko bi tu bio zapostavljen.

Ne, ne privlaci me.

I`m oldfashion school-1 on 1.
Korisnikov avatar
By unic0rn
o kojoj vrsti trojki pricamo, "nas dva u vezi trazimo osvezenje i/ili nam je to fetish", ili "nas dva 'ortaka' imamo taj fetish"?
By starter
Strejteri su, generalno, manje raspolozeni za sexualne raznolikosti.
Kod njih je cak i oral redji nego kod gayeva.
Originally posted by Zoe

Zar "klasican" odnos 1 na 1 nije dovoljan? I, ako nije, da li je to znak da ta osoba "nije za nas" jer bi, u protivnom "trebala biti dovoljna"?
Ne. :)

Prvo, to sto neka osoba ne moze potpuno da me zadovolji sexualno, ne znaci da nije za mene.
Jer ima i vaznijih stvari od sexualnog zadovoljenja.

A drugo, mogu zeleti trojku, cak i ako me decko sasvim dobro zadovoljava:)

Zanimljiva tema u svakom slucaju:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radoznali mif :)

Pa ovaj... sta ja znam... imao sam par puta tu vrstu sexualnog iskustva.
Tada mi je bilo zanimljivo ... mada mi je uvek vise prijalo 1 na 1.
Ipak tu svako daje sebe samo jednoj osobi... ne deli se ta sexualna energija na vise delova.

I takodje poslednja 2 pokusaja u poslednjih par meseci (posto su sva ostala iskustva bili od pre vise od godinu dana), su zavrsili neslavno... ne mojom krivicom! :)

Tako da ne znam... mozda... a opet mozda i ne.
Korisnikov avatar
By M M and I
A zasto samo dve alternative...

moj odgovor bi bio:

3. Zanimala me trojka - probao trojku (vise puta) - i nije me bash neshto impresionirala...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slicno je i moje misljenje, ali mislim da se ponudjeni odgovori odnose na trenutno stanje stvari.

Ja sam glasao da me trenutno ne zanima.
Korisnikov avatar
By gorilica
U vezi sam iskljuchivo monogaman, ali je zato moj singl deo zivota dao sebi za pravo da istrazi sve ono shto mu je bilo interesantno u sexualnom pogledu. Ako nishta vishe, znam shta mi prija a shta ne.
Korisnikov avatar
By Zoe
Unicorne, mislila sam na veze, a ne na "varijante" - ono, single si, imas "varijantu" pa sa tom "varijantom" trazis "varijantu"....

Uhh :vruce: koliko navodnika.......

Svidja mi se ovaj odgovor da se tako moze istraziti sopstvena seksualnost...

No, koliko je to zastupljeno? Je li moguce da nas to jedno telo tako brzo zasiti(za one koje zasiti:D )? Kako cemo ziveti 20 god.sa nekim?!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Trebala si naglasiti da je u pitanju odnos zauzetih ljudi po pitanju toga.

Posto sam prvi ja protumacio da je to uopsteno pitanje ne vezano za dating status...

Inace do sada nisam bio za nikakve poligamne varijante u vezi...

Ali ok je to ako se postigne razuman dogovor koje obe strane prihvataju... to donekle i mogu smatrati ljubavnom obavezom.

A ima slucajeva tipa "u vezi sam ali se oboje/obe/obojica BEEP sa strane sa kim hocemo". To ne kapiram niti odobravam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj, pazi kad ne znam sta da kazem.
Odgovor bi mi bio isuvise komplikovan . A i sama nisam sigurna sta se ovde koristi kao "trojka". Da li sve 3 osobe spavaju svaka sa svakom tokom tog dogadjaja, ili se tu podrazumeva da je "dovoljno" i da recimo dve osobe maze jednu u isto vreme, da li se tu podrazumeva kada neko samo posmatra, ili ako osoba spava sa jednom, pa onda sa drugom osobom na istom mestu a dok spava sa jednom ili drugom ona koja ne radi nista posmatra?
Ukratko, ne znam :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mada znam da bih volela da spavam sa muzem i zenom u isto vreme /ja u sredini naravno :D / ali to ne verujem da ce se ikada desiti :sigh:
Ali tu je vise u pitanju ljubav nego ista drugo. Dve osobe koje najvise volim da vode ljubav samnom u isto vreme:)
Eto, i mi "perverznjaci" smo romanticni na sebi svojstven nacin :blush:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahaha, devokICE, tacno ispada da nisam dobro definisala, ali kad si TI u pitanju, svaka definicija je nedovoljna :lol:

Dobro, bre, pisite sta vam padne na pamet o trojci....vase zelje i iskustva, i da-za mene samo, zasto to zelite i pored svog partnera? (za one koji to zele)
Korisnikov avatar
By Hys.
Jes vala, kada nekako i sama ne volEm definicije :videti genderqueer u profilu: :blush:
Nego, da li ono sto sam navela spada u trojku, ili bolje receno ono sto ti sada podrazumevas trojkom u ovom postu? Cisto da znam dal' se pronalazim tu ili ne :blush:
Korisnikov avatar
By Zoe
Odgovorila si na pitanje-zelela bi trojku sa 2 osobe koje volis podjednako...Razumem te.
Mada, ako ti tvoj exibicionisam ne da mira, samo ti udri, pisi :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by devokICA
Joj, pazi kad ne znam sta da kazem.
Odgovor bi mi bio isuvise komplikovan . A i sama nisam sigurna sta se ovde koristi kao "trojka". Da li sve 3 osobe spavaju svaka sa svakom tokom tog dogadjaja, ili se tu podrazumeva da je "dovoljno" i da recimo dve osobe maze jednu u isto vreme, da li se tu podrazumeva kada neko samo posmatra, ili ako osoba spava sa jednom, pa onda sa drugom osobom na istom mestu a dok spava sa jednom ili drugom ona koja ne radi nista posmatra?
Ukratko, ne znam :smeh:
Zoe, ja mislila na ovo:D Za muza i zenu kapiram da jeste trojka, ali sa njim i Njom to nisam probala...(ipak se nadam da je moguce, nada umire poslednja :molise: )
Da li se te situacije isto vode pod trojke (tehnicki) :giggle:
Ali dobro, izgleda da mozh' i to :D
Ako je tako, ondak...hehehe... :D
Been there, done that :blush:
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislila sam prvobitno da partneri koji su zajedno "nabave" sebi treceg i spavaju sa tim trecim, e sad ko ce koga pre ili posle, jebem li ga.... :lol:
Ne mislim na puko posmatranje, mislim na sex sa 3.licem.....a u prisustvu 2.Ili 1. :D

To za posmatranje....... :cekam: ........to bih cak i ja mozda mogla, ali samo posmatranje.....:blush:
Korisnikov avatar
By Hys.
heheheheh svi smo mi voajeri u dusi :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ihh, ja sam voajerchina :D

Doduse, samo sam 1 posmatrala sexualni odnos live, a mene niko jos.....no, Boze moj.........:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja nikada nisam posmatrala seksualni odnos :D Mada jesam nesto sto zamalo nije to postalo :novine:
Zakljucak...bila sam uvek ja posmatrana :blush:
Tih par puta :maji:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ali, pazi "seksualni odnos" :lol: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
aaaaa :pucaodsmeha:
Ko da smo na nekom naucnom skupu, pa sve fine ko iz finske :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, da se useres od finoce.......d`izvines :D

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
dobro je do god ne kazemo "seksualni akt" :smeh:
Nego bre Zoe, sad si mi uvalila crva u pokvarenu mi mastu, kako ostvariti trojku sa muzem i zenom :zavera:
Mislim da bi se to ikada desilo moram da krenem sa barenjem na vreme :lukavi:
Posle ako zena krene da se buni, reci cu joj da si me ti navela na bludne misli :pucaodsmeha:
:namig2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa ja pretpostavljam da si usavsi u odnos sa tom zenom sigurno imala "pravila" sa njene strane da ne zeli muz da se mesa ni u sta.....ispravi me ako gresim....ali obicno jedino tako one pristanu, ako vec pristaju da im partnerka ima muza.
E, sad muz, ako je on pristao da ti imas zene sa strane a bez njega (meni to do sad najbolje zvuci) onda je tako.......ili on zeli a ona ne?

Kako mozete da gledate da vam voljenu osobu jebe neko drugi?
Korisnikov avatar
By Hys.
ma bwe zezam se:D I da, moj odnos sa njim i i moj odnos sa njom su odvojeni. Ono sto oni imaju zajednicko jeste ljubav prema meni, kao i medjusobno postovanje, a sada i prijateljstvo:)
postujem svakako sta njima smeta...ali mi je dozvoljeno da fantaziram :blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Naravno Devokice, te fantazije su zanimljive, probaj da im kazes ;) Jedna od fantazija mog partnera i mene je da se zaljubimo u istog muskarca i on u nas pa da budemo u trojnoj vezi :grouphug: Sumnjam da ce se ikada ostvariti u realnosti ali samo fantaziranje vec ima neku char ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
za sada nisam pozelela da podelim svog momka sa nekim u tom smislu...a ni u bilo kom drugom....

..sto se tice trojki u "varijantama", da! i dopada mi se, ali, samo sa osobama koje me na taj nacin inspirisu...desilo mi se da zavrsim u trojci sa ljudima koji me nisu tako inspirisali (ali, htela sam da probam jer se radilo o necijoj zelji) i bilo mi dosadnoooooo
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam jos probao, ali bih voleo. Mada, mislim da je cetvorka bolja (parnost!)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!