Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DinaJa sam sinoc bio sa deckom, takodje smo danas polugluvi. Ok je mesto, ali nije bas po mom ukusu. Ima mnogo svetla, muzika je jako bucna, a DJ je bio sinoc krsh. Prosto, chovek je naglo prekidao pesme, mesao babe i zabe. Ako je moguce ikako, da se pogase neka svetla i dovedu DJ-evi sa L&Q zurki, mnogo su bolju muziku pustali.
Meni se sinoc nije dopalo. Muzika je bila uzasno bucna, jos uvek sam polugluva, nekako mi atmosfera nije bila nesto. Vecina ljudi je nekako bila ukocena, kao da se slabo znaju medjusobno. Ranije kad sam bila na nekim gay zurkama ljudi su bili opusteniji i razigraniji. Mozda je objasnjenje to sto Paki navodi, ako su posetioci delom bili navijaci oni valjda neguju taj macho imidz pa se ne vrte Jedna od svetlih tacaka je bio taj igrac, mada kad je poceo da se skida, Maza i ja smo navijali da izvede striptiz
Originally posted by leobgU potpunosti se slazem! Ne prodje ni 10 minuta a da ne smori.
a DJ je bio sinoc krsh. Prosto, chovek je naglo prekidao pesme, mesao babe i zabe. Ako je moguce ikako, da se pogase neka svetla i dovedu DJ-evi sa L&Q zurki, mnogo su bolju muziku pustali.
Originally posted by PakiO da, i Pakitina sjajna izvezena majica je bila potpuni hit. No, oblivena znojem, u zanosu strasti bacila je u masu koja je majicu iskidala na komade. Stojeci medj ruljom, uspeh da ugrabim zanosnu crvenu pantljikuOriginally posted by Adenim
Meni je sinoc bilo bas dobro, a i nisam nesto primetio da ste se vi smorili.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!