Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
:alexis:

evo da ti pomognem u odlucivanju :sise:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
:alexis:

evo da ti pomognem u odlucivanju :sise:
pomogla:yay:!:wink2:
Korisnikov avatar
By Dina
Sinoc je muzika bila divna... iz nekih proslih vremena... :sigh: :peva: :dancing: :dance: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Dina
Meni se sinoc nije dopalo. Muzika je bila uzasno bucna, jos uvek sam polugluva, nekako mi atmosfera nije bila nesto. Vecina ljudi je nekako bila ukocena, kao da se slabo znaju medjusobno. Ranije kad sam bila na nekim gay zurkama ljudi su bili opusteniji i razigraniji. Mozda je objasnjenje to sto Paki navodi, ako su posetioci delom bili navijaci oni valjda neguju taj macho imidz pa se ne vrte :D Jedna od svetlih tacaka je bio taj igrac, mada kad je poceo da se skida, Maza i ja smo navijali da izvede striptiz :giggle:
Ja sam sinoc bio sa deckom, takodje smo danas polugluvi. Ok je mesto, ali nije bas po mom ukusu. Ima mnogo svetla, muzika je jako bucna, a DJ je bio sinoc krsh. Prosto, chovek je naglo prekidao pesme, mesao babe i zabe. Ako je moguce ikako, da se pogase neka svetla i dovedu DJ-evi sa L&Q zurki, mnogo su bolju muziku pustali.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam subotom isla tad i nikad vise... Ali petak u Alijansi mi se jako svidja :) Ovog nisam bila pa ne mogu da komentarisem ali prethodnih je bilo super... Muzika iz osamdesetih - kao put u neko drugo vreme, pesme koje nisam odavno cula :sigh: Jedino sto je preglasno, tako da sam i posle petka bila polugluva... Osvetljenje ja volim, nikako mrak pa da nagadjam da li su oko mene ljudi ili duhovi :wink: Tako da mi je u Alijansi sto se toga tice super :klap:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
sinoc je bilo soooper iako se DJ bash trudio da nam pokvari veche ( treba ga hirurski odstraniti iz kluba :D ). Nije bila prevelika guzva, moglo je da se dishe. Sledeci petak ne budem ishao jer treba nogice da budu odmorne za docek :dance:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by leobg

a DJ je bio sinoc krsh. Prosto, chovek je naglo prekidao pesme, mesao babe i zabe. Ako je moguce ikako, da se pogase neka svetla i dovedu DJ-evi sa L&Q zurki, mnogo su bolju muziku pustali.
U potpunosti se slazem! Ne prodje ni 10 minuta a da ne smori.
Jel uvek isti DJ petkom? Nekad bude fenomenalna muzika celo vece, a nekad uzasna. U cemu je fora? Kako je moguce da ne zna da digne masu?
By Swanheart
Sinoc se smorih kao nikad do sada.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
KKKKKKKKKKKKKKKKK........................EEEEEEEEEEEEEEEEEEE......................:P
Korisnikov avatar
By Error
Meni je bilo loodo. Obnovio stara poznanstva :lol:
Korisnikov avatar
By Adenim
Meni je sinoc bilo bas dobro, a i nisam nesto primetio da ste se vi smorili.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Adenim
:mazi: :cuddle:

:P
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paki
Originally posted by Adenim
:mazi: :cuddle:

:P
O da, i Pakitina sjajna izvezena majica je bila potpuni hit. No, oblivena znojem, u zanosu strasti bacila je u masu koja je majicu iskidala na komade. Stojeci medj ruljom, uspeh da ugrabim zanosnu crvenu pantljiku :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!