Hvala Vam na ovom pitanju, baš sam želela o tome da kažem reč - dve.
Dakle, osećanja su pomešana i čudna.. Ne mogu da se otmem utisku da su za moj iznenađujuće dobar plasman zapravo najviše zaslužne slabosti drugih kandidata i moja distanciranost od privatnih tokova forumske komunikacije.
Kako to mislim ? Pa evo ovako :
Svi moji glavni konkurenti su ili aktuelni, ili bivši, ili željeni jebači i jebačice pojedincima i pojedinkama iz glasačkog tela, drugi su, pak , Hrvati, treći su izneverili nečija očekivanja, četvrti su dužni nekom novac, peti su iritirajuće prepametni, šesti isto tako preglupi itd.
Ja nisam ništa od toga, a glavno je da se niko, glasanjem za mene, neće nekom zameriti, biti optužen za nepatriotizam, ili podršku proustaškoj struji na Forumu.
Da ne budem baš neskromna - deo glasova sam, dakako, primila i zbog svog šarma, duhovitosti i drugih razloga, koje su korisnici koji su glasali za mene navodili u obrazloženjima svojih glasanja.
Ja sam u svakom slučaju već sada više nego zadovoljna, svakako podržavam ostale i dalje aktuelne favorite, ponaročito Popeye-a, kome sam i sama dodelila maksimalni broj poena. Smatram da, osim što je zvezdetina, Popaye ima i vrlo velike zasluge u širenju prosvetiteljstva među zabludelom gay populacijom. U tom smislu, Forum u celini ima velike koristi od njegovog angažmana, a ako bude na kraju izglasan za Zvezdu, biće to više nego zasluženo, bez obzira na to što je Hrvat bosanskog porekla.
![:fancyklap:](./images/smilies/fancyklap.gif)
U želji da se lepo zabavimo do kraja ovog natjecanja, srdačno vas sve pozdravljam i želim Srećnu Novu godinu.
![:jelka:](./images/smilies/bor.gif)