Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336806#p2336806]*deni* napisao:[/url]I kakav je to način tvrditi da '' imaju život '' samo korisnici koji su seksualno cenjeni, mladi, jedri, kurati, sisati, guzati, pičati, u naponu snage, omiljeni, bogati i srećni žitelji metropola ?
Ima i onih koji, iz socijalnih, zdravstvenih, fizičkih, ili psiholoških razloga, nisu u situaciji da imaju poželjan, fensi model života. To su, pre svega, invalidi, smrtno bolesni, obrazovno, ili intelektualno deficitarni, provincijalci, matori, ružni, siromašni, pretili, zatim korisnici beskurice, kao i oni koji su, zbog svoje preke naravi, ili smrada iz usta neomiljeni i nerado viđeni u svakom društvu itd.... I oni imaju neke živote. Nije kul reći da oni nemaju život. :nono:
Deni, to nema veze sa karakteristikama koje si naveo, oni koji imaju zivot ne provode ga na forumu, ponekad samo na tren svrate, k'o sto sam i ja godinama radio
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde ne raspravljajte se na ovako lepoj temi i na kraju ove lepe godine.
Ranije se valjala spika da '' prave face hodaju po kafićima i žurkama, a da samo paćenici sede kod kuće i idu na Forume ''. Dobro, to je bilo u ono vreme kad su se zaista svi na net kačili kod kuće i to preko dial up konekcije. Ali sada, u eri bežičnog interneta i sve manjih laptopova i kada gotovo svaki mobitel ima net konekciju, a širi centar svake veće varoši wireless signal, smešno je nagađati ko se odakle i koliko često uključuje u diskusije, zato što se na net možemo kačiti i iz kafića i sa žurke i sa ulice itd.
:pas:
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, Deni.

Kad neko nema život, onda ga - nema, bez obzira gde je.

:sweet:

Isto kao što ga neko IMA, gde god da je...

:hamlet:
Korisnikov avatar
By Mars
E sd ćE da ti pustim.
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, proveri svoju e-mail elektronsu poštu, Deni.
Korisnikov avatar
By Misfit
Ako bi mi neko prislonio pištolj na čelo, onda bih glasao ovako:

1 - Banana - vrlo zanimljiv dečko, šteta što ne učestvuje češće.
2 - Laerem - nešto između vajldovskih epigrama i zajedljivosti Embrouza Birsa. very fun.
3 - Ulix - knows shit and a doctor. vlažni san svakog pacijenta koji drži do svog života.
5 - svejedno - being a noob, tek sad sam ga primetio. nice swag.
6 - polarlicht4.1 - kao neko ko je čitao Tomasa Bernharda na hrvatskom pre nego što je izašao kod nas, ne može a da ne bude na listi.
7 - Waldorf - fan-gikovština bez koje se ne može. ili barem ja ne mogu.
8 - bas bleu - I offered to cut off my johnson for her, so there you have it. (u svojoj glavi sam sračunao da sam i smaug dao bodove)
10 - Dzelajza Rouz - inače mi dispozicija to zabranjuje, ali sa njom bih brao cveće any time.
12 - Popeye - zagrebački Malcolm X za gejeve. Rainer Werner Fassbinder look-alike. zaslužuje 1. mesto.

Ima tu još ljudi, ali pravila su rigorozna, a život je surov.
Hihi, to je bio promotivni spot uoči samog izlaska ploče.
Posle je snimila oficijelne spotove u režiji Slobodana Šuljagića.
Progresivna Sneki. Jedina je u to vreme imala dva različita spota za istu numeru.
:dance:
Korisnikov avatar
By Mr. D
1 - Mars
2 - deni
3 - svejedno
5 - Ulix
6 - Smaug
7 - Laerem
8 - bas bleu
10 - Dellete
12 - Popeye
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336472#p2336472]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336433#p2336433]Butterscotch napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336416#p2336416]*deni* napisao:[/url]Možeš si nabildat' postove do 50 u roku od cirka 3 minuta.
:yes:
Ne da mi se. I nije u mojoj prirodi da spamujem, moji postovi su kvalitetni. :merlinka:

Uostalom onaj moj jedan post o religiji od prošlog mjeseca vrijedi kao 400 postova prosječnih korisnika.

Jebite se ako vam je kvantiteta važnija od kvalitete. :merlinka:
nikad od tebe aktivist. ti bi se, kao, drzao principa i ne bi ponizavao u ostvarivanju cilja. :odbij:
Bože sačuvaj, aktivista od mene, koji spavam po 14 sati dnevno, a ostatak vremena čitam profinjenu književnost :sweet:

Pisat ću samo pametne postove i neću spamovati, pa do Nove godine možda i dođem do 50, pa ću u tom slučaju glasati. :lollipop: :kingmaker:
Korisnikov avatar
By Misfit
Butterscotch napisao:Srbi su za Hrvate ono što su u Americi crnci za bjelkinje - strahujemo od njihove životinjske agresije i maštamo o njihovim nabreklim kurčevima :jerkoff:
hoćeš da kažeš da su Hrvati ružni i debeli travnički sirevi, a Srbi jedri Nubijci bez trunke ukusa kojima je jedino bitno da grinduju? :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
12-deni
10-hys
8-mirth
7-waldrof
6-mars
5-deran
3-korvin
2-blejdi
1-drti
Korisnikov avatar
By Hys.
12-deni
10-waldorf
8-mirth
7-Marvin
6-mars
5-Dirty
3-korvin
2-blejdi
1-deran
ja ću se zbog ovog izbora autovati i popiti otkaz ujedno... :krezavi:

dakle,ko se seća radiokomentatora iz nekadašnje juge... :lol:

prikrajuoveneizvesneutakmicepopajjenapraviosnažanprodoriizbionaprvomesto...
alisedeniuovojutakmicinepredajeiokrećerezultattrenutnousvojukorist...
svejeidaljevrloneizvesnoimnogozavisiodrezervnihigrača... :rotflmao:

sašapopovićmodeon :awesome:

GLASAJTE,GLASAJTE,GLASAJTE...

sašapopovićmodeoff...:awesome:

e,jebote,kako nisam normalan... :smeh:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!