- 26 Maj 2017, 08:55
![:mazi:](./images/smilies/mazi.gif)
sigurno nisam hiljadu puta rekao da te je trebala ubiti granata, pa ni sto puta, pa ni deset puta jer se a) sigurno ne bih tako često bavio tvojom smrću i b) trudim se uvijek ispucavati nove fore.
to sam napisao jednom-dvaput, znajući da će te izluditi i da ćeš to godinama ponavljati. ![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
također, ne izrugujem se tome što si žrtva, nego se izrugujem tome kako stalno pokušavaš koristiti što si žrtva. što bi ti uopće bio da nisi žrtva?![:hamlet:](./images/smilies/hamlet.gif)
to što netko napada herceg-bosnu dok brani republiku srpsku ne čini ga ništa manje ustašom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789809#p2789809]Vel boy napisao:[/url]pa, srklet, tipično burla sve i svašta, ako je otvorio neku dobru temu, skoro po pravilu je sam prvi i sasere. samo što mu ovde samo ja istinski znam stati na crtu tada jer sam žrtva nacifašista sva TRI naroda BiH, čemu se on uvek redovITo rugao, poput onog mythe-a a.k.a. daniel-bl-a, nederlandera i šta sve ne.... koji je jedno hiljadu puta rekao kako me je trebala ubiti perišićeva granata ili hosovsko-haveoovska kama ili mudžahedinska. srklet a.k.a. popeye je pre više od deceniju i započeo "komunicirati" na forumu Queer.ba s generalizujućim temama --- najgori narod u BiH su Srbi, trebala je Vela ubiti granata itd...itd....čini mi se da malo pretjeruješ.
![:mazi:](./images/smilies/mazi.gif)
sigurno nisam hiljadu puta rekao da te je trebala ubiti granata, pa ni sto puta, pa ni deset puta jer se a) sigurno ne bih tako često bavio tvojom smrću i b) trudim se uvijek ispucavati nove fore.
![^^](./images/smilies/%5E%5E.gif)
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
također, ne izrugujem se tome što si žrtva, nego se izrugujem tome kako stalno pokušavaš koristiti što si žrtva. što bi ti uopće bio da nisi žrtva?
![:hamlet:](./images/smilies/hamlet.gif)
p.s. srklet pljuje na entitet RS koja ima skoro sve ideologije u srpskom narodu od socijalliberalne levice do ultrakonzervativne desnice i sve između, a to što u bivšoj-nebivšoj HR Herceg-Bosna ima samo i jedino eksplicite ustaških stranaka tj. hadeze i haespe i nema NIJEDNE JEDINE NITI JE IKADA UOPŠTE BILO bar centar-leve hrvatske partije, to je po njemu očito okej.....kada se pogleda suština i tehnologija politika koje su ih utemeljivale, može se bez problema reći: Herceg-Bosna = Republika Srpska = NDH.
to što netko napada herceg-bosnu dok brani republiku srpsku ne čini ga ništa manje ustašom.
![;)](./images/smilies/wink.gif)