- 26 Maj 2017, 08:55
sigurno nisam hiljadu puta rekao da te je trebala ubiti granata, pa ni sto puta, pa ni deset puta jer se a) sigurno ne bih tako često bavio tvojom smrću i b) trudim se uvijek ispucavati nove fore. to sam napisao jednom-dvaput, znajući da će te izluditi i da ćeš to godinama ponavljati.
također, ne izrugujem se tome što si žrtva, nego se izrugujem tome kako stalno pokušavaš koristiti što si žrtva. što bi ti uopće bio da nisi žrtva?
to što netko napada herceg-bosnu dok brani republiku srpsku ne čini ga ništa manje ustašom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789809#p2789809]Vel boy napisao:[/url]pa, srklet, tipično burla sve i svašta, ako je otvorio neku dobru temu, skoro po pravilu je sam prvi i sasere. samo što mu ovde samo ja istinski znam stati na crtu tada jer sam žrtva nacifašista sva TRI naroda BiH, čemu se on uvek redovITo rugao, poput onog mythe-a a.k.a. daniel-bl-a, nederlandera i šta sve ne.... koji je jedno hiljadu puta rekao kako me je trebala ubiti perišićeva granata ili hosovsko-haveoovska kama ili mudžahedinska. srklet a.k.a. popeye je pre više od deceniju i započeo "komunicirati" na forumu Queer.ba s generalizujućim temama --- najgori narod u BiH su Srbi, trebala je Vela ubiti granata itd...itd....čini mi se da malo pretjeruješ.
sigurno nisam hiljadu puta rekao da te je trebala ubiti granata, pa ni sto puta, pa ni deset puta jer se a) sigurno ne bih tako često bavio tvojom smrću i b) trudim se uvijek ispucavati nove fore. to sam napisao jednom-dvaput, znajući da će te izluditi i da ćeš to godinama ponavljati.
također, ne izrugujem se tome što si žrtva, nego se izrugujem tome kako stalno pokušavaš koristiti što si žrtva. što bi ti uopće bio da nisi žrtva?
p.s. srklet pljuje na entitet RS koja ima skoro sve ideologije u srpskom narodu od socijalliberalne levice do ultrakonzervativne desnice i sve između, a to što u bivšoj-nebivšoj HR Herceg-Bosna ima samo i jedino eksplicite ustaških stranaka tj. hadeze i haespe i nema NIJEDNE JEDINE NITI JE IKADA UOPŠTE BILO bar centar-leve hrvatske partije, to je po njemu očito okej.....kada se pogleda suština i tehnologija politika koje su ih utemeljivale, može se bez problema reći: Herceg-Bosna = Republika Srpska = NDH.
to što netko napada herceg-bosnu dok brani republiku srpsku ne čini ga ništa manje ustašom.