Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by PakiNecu...predstavicu se ovaj put majke miOriginally posted by Lakiboy_nsŠto znači da više ne dolaziš inkognito
...Ostavici ih kod Pakija na ulazu da mi ih cuva
I da, van kluba su cajci, ne trebaju ti 'čake ...
Originally posted by *deni*Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu-ja ne bi u zivotu obukao tako nesto A ti si mortus pijan svaki put kad izadjes pa ako ne padas okolo po ljudima,ne guras se i ne urlas nesto onda ti se izgleda pricinjavam ja ili raznorazne cica-mace E Danijela-Danijela bolje se ti alkohola mani dok ne bude kasno
Ne sekirajte se, ako ipak dodje inkognito, ja cu vam ga pokazati, kao sto sam ga vec pokazao Statusu u Yellowu.
Doduse, on je posle pokusao da demantuje da je to bio on, ali veoma neuverljivo, tako da mu niko nije poverovao.
Originally posted by Lakiboy_nsA inace nosis kapu sa krznom i imas obicaj da pijes pice iz flase sa cevcicom, ali eto tvrdis da si izuzetno bas te veceri napravio izuzetak od pravila.Originally posted by *deni*Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu...
Ne sekirajte se, ako ipak dodje inkognito, ja cu vam ga pokazati, kao sto sam ga vec pokazao Statusu u Yellowu.
Doduse, on je posle pokusao da demantuje da je to bio on, ali veoma neuverljivo, tako da mu niko nije poverovao.
Originally posted by *deni*Originally posted by Lakiboy_nsA inace nosis kapu sa krznom i imas obicaj da pijes pice iz flase sa cevcicom, ali eto tvrdis da si izuzetno bas te veceri napravio izuzetak od pravila.Originally posted by *deni*Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu...
Originally posted by PakiDa ponovim - policijsko obezbeđenje pojačano, interno klupsko obezbeđenje takođe pojačano.
Biće pojačano policijsko obezbeđenje i klub Apartman će i sa svojim privatnim obezbeđenjem unutar kluba takođe učiniti sve da gošće i gosti kluba budu bezbedne/i, kao što su to bili i do sada.
Originally posted by Superstar!
Yeah well, ja cu doci u svom "If you seek Amy" izdanju pa ako prezivim pricace se
Originally posted by KylenderIsuse boze pa odakle su te kamenovali?
Sjajna žurka sinoć ... Or, što bi Gus Gus rekli:" I still have last night in my body..."
Odlična muzika sve do samog kraja minus jedno dobro kamenovanje ...
Originally posted by UlixOriginally posted by *deni*Originally posted by Lakiboy_nsA inace nosis kapu sa krznom i imas obicaj da pijes pice iz flase sa cevcicom, ali eto tvrdis da si izuzetno bas te veceri napravio izuzetak od pravila.Originally posted by *deni*Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!