Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lakiboy_ns
...Ostavici ih kod Pakija na ulazu da mi ih cuva :D
Što znači da više ne dolaziš inkognito :lukavi:

I da, van kluba su cajci, ne trebaju ti 'čake ... :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Paki
...Ostavici ih kod Pakija na ulazu da mi ih cuva :D
Što znači da više ne dolaziš inkognito :lukavi:

I da, van kluba su cajci, ne trebaju ti 'čake ... :)
Necu...predstavicu se ovaj put majke mi :D
Sta cu kad sam po prirodi stidljiv malo :blush:

Ok...onda ostavljam nunchake kuci i donosim samo peper-sprej i mozda jedan lanac :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne sekirajte se, ako ipak dodje inkognito, ja cu vam ga pokazati, kao sto sam ga vec pokazao Statusu u Yellowu.
Doduse, on je posle pokusao da demantuje da je to bio on, ali veoma neuverljivo, tako da mu niko nije poverovao.
:deni:
Korisnikov avatar
By mmiki
Znaci ovaj put u Apartmanu nece biti zagusljivo! :smeh:
Korisnikov avatar
By bakalar
cek, cek, nemoj da skreces sa teme :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Ne sekirajte se, ako ipak dodje inkognito, ja cu vam ga pokazati, kao sto sam ga vec pokazao Statusu u Yellowu.
Doduse, on je posle pokusao da demantuje da je to bio on, ali veoma neuverljivo, tako da mu niko nije poverovao.
Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu-ja ne bi u zivotu obukao tako nesto :lol: A ti si mortus pijan svaki put kad izadjes pa ako ne padas okolo po ljudima,ne guras se i ne urlas nesto onda ti se izgleda pricinjavam ja ili raznorazne cica-mace :D E Danijela-Danijela bolje se ti alkohola mani dok ne bude kasno :sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu...
A inace nosis kapu sa krznom i imas obicaj da pijes pice iz flase sa cevcicom, ali eto tvrdis da si izuzetno bas te veceri napravio izuzetak od pravila.
:roll:
Korisnikov avatar
By Delete
Uostalom ako je Legija mogao prosvercovati plasticni pistolj u CZ mogu i ja jedne nunchake u Apartman :lol:
:lol:
By Ulix
Jeste bas si me pokazao-ja nisam nosio kapu sa krznom to vece i pio nesto iz cevcice kao taj lik sto si ga pokazao Statusu...
A inace nosis kapu sa krznom i imas obicaj da pijes pice iz flase sa cevcicom, ali eto tvrdis da si izuzetno bas te veceri napravio izuzetak od pravila.
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki
Biće pojačano policijsko obezbeđenje i klub Apartman će i sa svojim privatnim obezbeđenjem unutar kluba takođe učiniti sve da gošće i gosti kluba budu bezbedne/i, kao što su to bili i do sada.
Da ponovim - policijsko obezbeđenje pojačano, interno klupsko obezbeđenje takođe pojačano.

U samom klubu i neposrednoj okolini kluba se možete osećati bezbedno.

Zgrada nije pretrpela nikakva oštećenja, a par prozora je sređeno. :)
Korisnikov avatar
By m..
Jbt 50 nezaposlenih sa dvocifrenim IQ-om napalo 2 prozora u po bela dana. Zona sumraka.

Mislim da je vreme da se enigrira, dok nismo dobili rak mozga.
Korisnikov avatar
By Kylender
Ovo se stvarno dogodilo? :) ))

Kako su dobacili do prozora, ili bolje rečeno, koliko dugo su gađali da bi ih i pogodili? ;)

Oh well... Kad god krenem tamo znam da bi mogao neko da me izmaltretira, ali šta sad... To je poslednji razlog zašto se ne bih pojavio, čak je i rominjanje kiše veći problem... :)

Tako da, c u 2nite :discofever: ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Yeah well, ja cu doci u svom "If you seek Amy" izdanju pa ako prezivim pricace se :lol:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Superstar!
Yeah well, ja cu doci u svom "If you seek Amy" izdanju pa ako prezivim pricace se :lol:
:smeh: :up:
Korisnikov avatar
By Kylender
Sjajna žurka sinoć :happysmoke: ... Or, što bi Gus Gus rekli:" I still have last night in my body..." :rock:

Odlična muzika sve do samog kraja minus jedno dobro kamenovanje ;) ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Kylender
Sjajna žurka sinoć :happysmoke: ... Or, što bi Gus Gus rekli:" I still have last night in my body..." :rock:

Odlična muzika sve do samog kraja minus jedno dobro kamenovanje ;) ...
Isuse boze pa odakle su te kamenovali?
Korisnikov avatar
By Kylender
To je bila igra reči vezana za prethodno kamenito dešavanje. Ukazuje da sinoć nije bilo nikakvih problema ;) .
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Ulix
:lol: :lol: :lol:
:balerina:
By ~ Le Saint X ~
elem..petak 13. je prosao vrlo dobro u Apartmanu ( i u dolasku do njega - posto je u 26-ici,pored mene seo decko - hmmm... najlepsi decko u mom kraju (i teretani)... i ja sam se toliko 'usplahirio'
:lol:

da...

ovaj...

:blush:

da...dobra muzika u Apartmanu sinoc
uz neke cudne prelaze i stanke,ali...

:zvezda:
By ~ Le Saint X ~
i da...bio jedan cika policajac i u klubu

sa ogrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooomnim pendrekom
:)

Ja cim sam video koliki mu je, odmah sam se bolje osecao

:D

mada, ok, priznajem, nije bio nesto sladak...kao onaj najmanji iz obezbedjenja
:drama:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Sinoc je bilo super.

Par slatkih decaka... :)

Muzika ok. :dance:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Kad ce Alec opet da pusta mjuzu? Dark Angel napravila plach majke bozje od onog mixa sinoc :(
Korisnikov avatar
By foolish
bilo je skroz cool sinoc :dance:
malo sam se gubio i skakao, ali dobro :D

jos kad su pustili mustafu :dancingfever:
By Swanheart
mustafu sam popustila
ali Ladytron :radosnice:
i pre toga The Knife :leviathan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!