Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
da sam se seksao sa svojim super ortakom O.O
Korisnikov avatar
By Dark Walker
^
Ja to sanjam i na javi.

ONT:
Da je Srbija nuklearna sila. :uplasen:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Da je Murinjo ispalio Čelsi i otišao u Stouk.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e jebote

da se vozim vozom nekom prugom koja se prostire preko nekog jezera ili reke (podseća na carsku baru). ali okej to nego što sam pre nekih mesec dva sanjala da stojim na mostu koji se nalazi iznad ISTOG tog jezera ili reke i gledam kako prolazi voz :hypno:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ležao sam negdje (?) i netko me hvata po hlačama neki Matija pa onda mi pokazuje kurac nekoj djevojci koja je valjda bila spušena i hihotala se nešto. Kasnije je možda negdje otišla i zabila se u zid. <3
Korisnikov avatar
By badu
u šemi sa dženom marblz

iietotisad

ovoe najnormalniji san koji sma imala u poslednjih ... kolikogoddasesećam godina.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prvi san božemesačuvaj, drugog se ne sećam, treći da se asteroid približava zemlji a ja kao uu kul pratim ga teleskopom pa posle i ovako obično. baš je divan prizor bio nema veze što bi razorio planetu da se nisam probudila

edit: zapravo da drugi san je bio opet oni brojevi 5235 i sad još 4 ispred aj još par da uplatim loto
By filipkum
Sanjao nekog orla koji je sa polomljenim krilom pao u dvoriste, i ja, brat i tata ga jurimo da ga uhvatimo, i kazu mi zovi veterinara, ja pozovem i jave se neki rusi?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. da se vozim u nekim kolima sa nekim likom i sve unutra je zeleno
2. da imam gomilu trave u dnevnoj

sve zeleno zeleno pašće neki dolari <3
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nešto opasno, al sam zaboravila šta.. rezultiralo je preznojavanjem.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjala sam neke gluposti. A onda mi se u trenutku prekinuo san i poceo je drugi (koji je bukvalno i dok sam spavala izgledao kao da je trajao 1-2 sekunde) gde sam videla samo roditelje i prisustvovala sam sceni gde je otac udario majci izuzetno jak samar. (Sto se irl nikad nije desilo)

Jebote, sta mi se desava sa snovima :o
Korisnikov avatar
By Hys.
^ pih a ja bas dosla da vidim sta si danas napisala :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
No sta nego pratim :D

Jel stvarno pises dnevnik snova?

To je super, ne znam sto ja ne pocnem to, kad vec nisam nikad vodila obican dnevnik (a sad mi zao)

Moja najbolja drugarica vodi klasican dnevnik od prvog osnovne, nekad ne pise po godinu dana, ali sumira onako, i mnogo je super stvar, mada nazalos ima tamo bruka stvari i o meni pa kad iskopa dodje mi da :maska: A fala bogu znamo se od bas tog 1 osnovne pa ima materjala u ovih 26 godina koliko se znamo koliko volis :kesa: ...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa da, pošto sam imala tj. imam i dalje baš čudne snove, ono od lucidnih snova do da mi san bukvalno predvidi konkretan događaj tokom sutrašnjeg dana, pa sam počela da pišem.
mada i uopšte me zanima ta oblast pa mi je sve to kad uzmem da prelistavam nakon što zaboravim :wow: kad se opet setim. a i zanimljivo mi je što se uvek nešto novo dešava ili nadovezuje na staro, pa se cimam da sklopim neku celinu svega toga

doduše u poslednje vreme sam zapustila, pošto sanjam po 3-4 sna odjednom, pa mi je malo cimanje da se budim i zapisujem svaki bar u tezama da se prisetim kasnije detaljno, jer i ovako nemam nešto mnogo vremena za spavanje pa ga koristim samo za odmor

ali baciću se već detaljnije na to od sledećeg meseca kad se rastosiljam obaveza.
uglavnom mene je privuklo da vodim dnevnik to što time u podsvesti pridaješ veći značaj snovima, dakle postaješ i svesniji tokom njih pa možeš češće i lakše da obrazuješ lucidne snove (san u kome si svestan da sanjaš) a to je jako kul jer možeš da radiš SVE što želiš

okej smorila sam, ali nije moglo jednostavnije. stvarno. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisi smorila uopste, samo mi je bilo simpaticno sto si mi i objasnila sta su lucidni snovi :lol: :sweet:

Mene smetaju kad ih imam, jer mi nije dovoljno san stvaran kada sam ga svesna, previse sam svesna da sanjam da dopustim culima da uzivaju kako treba. If that makes sense :nerd:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
haha a još razmišljam da li da napišem ili ne reko aj za svaki slučaj :D izvinjavam se. :lol:

meni su kul lucidni zbog ovih drugih oko predviđanja. onda lepo sama skrojim da sanjam da sam bogata, pa mi sutradan zapadne neka sedmica i wooooo

dobro šalim se

kontam donekle, jeste da budu malo zatupljena čula, mada meni je i ono vizuelno strava. bujna mašta :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma meni je poenta lucidnih snova da konacno sanjam da se karam, pa mi onda malo vrede :smeh:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sanjao sam da slušam Veru Matović dok sam na esidu, i stvarno je osećaj nenadjebiv. Njen vibrato tada dođe k'o orgazam od petnaest minuta, fantastičan trip. Pritom, ne znam kako, al' su se tokom njene pesme "Pitala sam popa", čula zvona crkve u dvotaktnom ritmu. Ma neprocenjivo, još sam pod utiskom.
Korisnikov avatar
By Trilian
joj... setila sam se sna u kome blady u beloj haljinici za balerine me guši... skočila sam iz kreveta kolko sam se prepala :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne sećam se šta sam sanjala, ali neko je došao i poljubio me u obraz dok sam spavala majkemi iako niko nije bio u sobi. mada čula sam u polu snu da su došli neki gosti dole, pa kontam da je to sestrić došao da me pozdravi. kako je to predivno jedno malo stvorenje :sweet:
Korisnikov avatar
By badu
soa ljudi ljuljaška koja s epretvara u vrtešku/speedy/balerinu/đambo vrtešku i ja se vrtim i umiiireeeeem. imam fobiju od visine i i i i umrla sam. a volim te pizdarije :nope:
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!