pa da, pošto sam imala tj. imam i dalje baš čudne snove, ono od lucidnih snova do da mi san bukvalno predvidi konkretan događaj tokom sutrašnjeg dana, pa sam počela da pišem.
mada i uopšte me zanima ta oblast pa mi je sve to kad uzmem da prelistavam nakon što zaboravim
kad se opet setim. a i zanimljivo mi je što se uvek nešto novo dešava ili nadovezuje na staro, pa se cimam da sklopim neku celinu svega toga
doduše u poslednje vreme sam zapustila, pošto sanjam po 3-4 sna odjednom, pa mi je malo cimanje da se budim i zapisujem svaki bar u tezama da se prisetim kasnije detaljno, jer i ovako nemam nešto mnogo vremena za spavanje pa ga koristim samo za odmor
ali baciću se već detaljnije na to od sledećeg meseca kad se rastosiljam obaveza.
uglavnom mene je privuklo da vodim dnevnik to što time u podsvesti pridaješ veći značaj snovima, dakle postaješ i svesniji tokom njih pa možeš češće i lakše da obrazuješ lucidne snove (san u kome si svestan da sanjaš) a to je jako kul jer možeš da radiš SVE što želiš
okej smorila sam, ali nije moglo jednostavnije. stvarno.