Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Delete
0%
Ah...lepa stara vremena, dok je bigirl imala volje da pise o tome da odnos izmedju dve osobe zenskog pola ne mora neminovno da bude sacinjen i od penetracije...
Ahaaaa... To je ta tema. ;)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
a mene je vodjenje ljubavi :slika: (art) tako da koristim obe ruke!
A ako nisam dobro razumela "Sa koliko % prstiju.."...
dovoljan mi je samo jedan prstic :) (Nisam skromna, samo sam USKO skromna) :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ajme, %. :lol:
10 prstiju = 100%
1 prst = 10%

E, sad, da li se računa samo učinkoviti prst(i) i kolika je procentualna vrednost prsta pomagača i prsta nenamernika koji se tu nađe nehotično. :misli:
Korisnikov avatar
By IriS
ja mislim da je najpresudniji prst nenamernik :smug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Galateja

10 prstiju = 100%
1 prst = 10%

E, sad, da li se računa samo učinkoviti prst(i) i kolika je procentualna vrednost prsta pomagača i prsta nenamernika koji se tu nađe nehotično. :misli:
A šta je sa prstima koji se koriste parcijalno ili samo u određenoj fazi ljubavisanja? Ne smeju se računati kao 10%, a kako naći koji je procenat pravi?
Korisnikov avatar
By Blady
Sa dvadeset posto, prema galatejinom proracunu...
Korisnikov avatar
By m..
s koliko mi dadnu. u mene mogu 2 da se spakuju, al htednem ja i 4 i 5 i 6 kad poalavim. lol
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja sam ambidextrous, no pretezno, zbog partnerkinih preferenci, koristim desnu. A kolicina prstiju ne zavisi od moje sposobnosti, vec od trenutnog kapaciteta zelje partnerke. :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Galateja

10 prstiju = 100%
1 prst = 10%

a da napravimo matematicki model :awesome:
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1577432#p1577432]Hys. napisao:[/url]Fisting & G spot

Naravno, ne svaki put fisting, uglavnom ni ne moze pravi ako devojka ima vece sake, ali svakako uglavnom- volim sve prste da osetim :novine:

Sto se tice mene, toliko je vise davno otkad mi je bivalo dozvoljeno da ja koristim svoje prste, da vise, mucena, ne znam ni sta volEm :lol:

Salu na stranu..isto sam koristila sve prste :)
Stvarno sve?
To je moralo boljet :uplasen:
Na temu: sa dva, mada nekima i to zna biti užas- sve to ovisi,ali nikad me nijedna nije tražila tri... uvijek treba pričat prije, čak i o takvim banalnim i smiješnim stvarima. :shok2:, a ne da poslije imamo situciju u krevetu, da ne kažem i suze .. Grozno, čula sam od prijateljice kojoj se sa njenom djevojkom dogodio nesporazum. -Gadno. Neću ni reć na šta je to ličilo, al možete si zamislit samo - katastrofa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!