Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DeleteAhaaaa... To je ta tema.
0%
Ah...lepa stara vremena, dok je bigirl imala volje da pise o tome da odnos izmedju dve osobe zenskog pola ne mora neminovno da bude sacinjen i od penetracije...
Originally posted by GalatejaA šta je sa prstima koji se koriste parcijalno ili samo u određenoj fazi ljubavisanja? Ne smeju se računati kao 10%, a kako naći koji je procenat pravi?
Ajme, %.
10 prstiju = 100%
1 prst = 10%
E, sad, da li se računa samo učinkoviti prst(i) i kolika je procentualna vrednost prsta pomagača i prsta nenamernika koji se tu nađe nehotično.
Originally posted by Galatejaa da napravimo matematicki model
Ajme, %.
10 prstiju = 100%
1 prst = 10%
E, sad, da li se računa samo učinkoviti prst(i) i kolika je procentualna vrednost prsta pomagača i prsta nenamernika koji se tu nađe nehotično.
Originally posted by emo_haos_A da mi odgovoris na temu?
Originally posted by Galatejaa da napravimo matematicki model
Ajme, %.
10 prstiju = 100%
1 prst = 10%
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1653199#p1653199]zozefin st napisao:[/url]ja ne verujem u to da postoji zena koja ne moze da dodje do vrhunca penetracijom..tada sam bila okruzena strejterkama...
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1577432#p1577432]Hys. napisao:[/url]Fisting & G spotStvarno sve?
Naravno, ne svaki put fisting, uglavnom ni ne moze pravi ako devojka ima vece sake, ali svakako uglavnom- volim sve prste da osetim
Sto se tice mene, toliko je vise davno otkad mi je bivalo dozvoljeno da ja koristim svoje prste, da vise, mucena, ne znam ni sta volEm
Salu na stranu..isto sam koristila sve prste
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!