Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by arwen_evenstarjoj super!!!Originally posted by Jelena_Bliss
A ko ce biti ljubazan da meni protumachi san?Btw skoro svako veche sanjam moju devojku.
Mozda je to zato shto smo trenutno razdvojene,ona je u Srbiji a ja u Fr:nazalost:
po jednom starom azijskom verovanju kada sanjas voljenu osobu smatralo se da to sto te posecuje i dolaze u san znaci da te iskreno voli. ima mnogo primera u njihovoj knjizevnosti gde se zena ljuti na svog dragog sto joj nikad ne dolazi u san, misleci da je on ne voli dovoljno
tako da mozes biti mirna dok ti god dolazi u snove
p.s. nisam ovo izmislila majke mi
Originally posted by Mr DeeMa sta ima tu da se tumaci. Sad je i crno ne belo ....
hajd mi protumacite ovo. ovo je moj prijatelj sanjao:
citat:
posle ne bas sjajne veceri sa jos uvek devojkom (mucenje,...) sanjam
svog druga iz srednje i osnovne...koji mi se svidjao...i sa kojim bih
voleo da sam imao 'nesto' sa 15, 16god...kako mu sve to goborim..a njemu
se nabudzile farmerke..
"ja bih voleo da vise budemo zajedno, lepo mi je sa tobom"
"i meni je lepo sa tobom"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!