Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
ja cu bolje da cutim da ne lajem :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
san od noćas:

Kupujem mobilni u radnji (W200i) i prilazi mi jedan orgroman rom, otima mi ga iz ruke i opsuje me i mirno izađe napolje ... a ja još nisam ni platio. I počnem da se prepirem sa gazdaricom-kasirkom kako ja uopšte nemam nameru da kupim taj mob i da je to on ukrao iz njene rade i kako ću zvati policiju jer me ona uznemirava ... i na kraju me kao pustila al' je rekla da više nikada nigde neću moći da kupim mobilni jer će svima reći! a posle ostatak sna sam pešačio po nekom dubokom snegu i nešto sam tražio ali šta .. toga se više ne sećam
Korisnikov avatar
By Galateja
Pisanje o sopstvenim snovima bi podrazumevalo ispred mojih vrata ili ambulantna kola ili nekog holivudskog producenta. :lukavi:
Ne bih da rizikujem pa vam ih neću prepričavati. :D
Korisnikov avatar
By carpe diem
sinoc sam sanjala san koji je vrlo slican jednom od pre par godina. nema puno radnje. ja sam na periferiji grada i mrak je...atmosfera je hladna i sve je nekako nemo. ispred jedne kuce se ljudi okupljaju.sve me to plasi ali prilazim da vidim. na prozoru je suilueta zene...ne znam tacno kako (kao sto to u snovima uvek i biva) ali sam ja sigurna da je ta zena unutra zla ja...veci deo sna sam obilazila oko kuce i smisljala sta da uradim...
nadam se da cu ako ponovo budem sanjala nesto slicno uspeti konacno da udjem u tu kucu...
Korisnikov avatar
By dungoll
padam niz liticu. ispod mene su tigrovi. padam na tigra, i nista. kulira me. :) :chestram:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Evo necheg novog...

Shetam ja po nekom hrvatskom gradu [rekao bih da je Zagreb, iako nikad nisam bio u istom, nemam ni pojma otkud mi to]. Svuda sneg. Hladno je. Mrachno. Ja lutam po nepoznatoj teritoriji, ulicom i trazhim pravoslavnu crkvu. Nailazim na nekim kompleks, mozhda crkveni, neshto tako, i razmishljam koga da pitam gde da idem. Shetajutji tim krajem, video sam opaticu, u plavoj odori. Prilazim gospodjici i pitam je: "Izvinite, gde mogu da nadjem pravoslavnu crkvu?", i zhena odjednom pochinje da psuje: "Ma, goni se ti u k***c! Shta me pitash takve gluposti???", i ode... i ja nastavim ulicom trazhetji crkvu. Posle sam sreo neke ljude u gradjevini iz socijalistichkog perioda...i dalje se ne setjam :|
Korisnikov avatar
By decko
Vec deseti put sanjam isti san i to bas je uzasan, isprepadam se svaku noc. Nesto u fazonu "Dawn of the dead" i bas je jezivo. Svaku noc skacem po krevetu kad me u gsp-u zaskoci neki zmobi i proba da me ujede...i sto je najgore, kad me ujede onda san krece ispocetka samo na novoj lokaciji me jure...

Jbt. :zvezdice: Grozno.:vruce:
By Tresh-grl
Sanjala sam kako sam ukrala neku bebu ciganki jednoj i da nisam htela da je vratim pa su me po toj nekoj varosi svi jurili i hteli da me ubiju....bas ono commando and war fazoni :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Vec dva puta sam sanjao da me jure psi... Probudio sam se izmoren, kao da sam stvarno bezao...:vruce:
Korisnikov avatar
By Scorpy
hahah, i ja sam imao takve tripove...ali nisam trchao, nego sam sanjao da me veshtica kuva u kazanu, i da osetjam svu tu vrelinu, i paru..i tako to, i onda sam naprasno ustao, i stvarno sam bio ceo mokar...i onda je usledio neki grip :slinavko:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by arwen_evenstar
Originally posted by Jelena_Bliss
A ko ce biti ljubazan da meni protumachi san?Btw skoro svako veche sanjam moju devojku.
Mozda je to zato shto smo trenutno razdvojene,ona je u Srbiji a ja u Fr:nazalost:

po jednom starom azijskom verovanju kada sanjas voljenu osobu smatralo se da to sto te posecuje i dolaze u san znaci da te iskreno voli. ima mnogo primera u njihovoj knjizevnosti gde se zena ljuti na svog dragog sto joj nikad ne dolazi u san, misleci da je on ne voli dovoljno

tako da mozes biti mirna dok ti god dolazi u snove :smug:

p.s. nisam ovo izmislila majke mi :pionir:
joj super!!! :D

hvala :)
Korisnikov avatar
By Calypso
Nocna mora!!! Sanjala sam da je Nikolic imao najvise glasova!!!
:elektro: ipak nisam sanjala...
Korisnikov avatar
By Deksi
Mnogo Cudan san....idem s roditeljima,bratom,sestrom i jos nekom rodbinom na odmor negde,posla je i Tresh-Grl sa nama...dolazimo u Hotel u kom jedino postoje recepcija i sobe,da bi se izaslo iz hotela mora se uci u neki lift...svako dugme vodi u spoljasnjost,ali potpuno drugo mesto...nesto na fazon portal.
Tu se gubim potpuno....srecem gomilu ljudi,setnja kroz cudna mesta,trazenje ljudi s kojima sam dosao jer sam ih izgubio 1000 puta...potpuna konfuzija i delirijum.
Uvek su mi snovi takvi.
Korisnikov avatar
By Andre87
Prvi put sam imao lucidan san..koja sloboda :zavera:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hajd mi protumacite ovo. ovo je moj prijatelj sanjao:

citat:

posle ne bas sjajne veceri sa jos uvek devojkom (mucenje,...) sanjam
svog druga iz srednje i osnovne...koji mi se svidjao...i sa kojim bih
voleo da sam imao 'nesto' sa 15, 16god...kako mu sve to goborim..a njemu
se nabudzile farmerke..

"ja bih voleo da vise budemo zajedno, lepo mi je sa tobom"

"i meni je lepo sa tobom"
Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Neko setaliste sa mnogo, mnogo ljudi i na njemu jednu devojku, koju dugo nisam video, kako igra i peva uz narodnjake .... bollocks
Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Originally posted by Mr Dee
hajd mi protumacite ovo. ovo je moj prijatelj sanjao:

citat:

posle ne bas sjajne veceri sa jos uvek devojkom (mucenje,...) sanjam
svog druga iz srednje i osnovne...koji mi se svidjao...i sa kojim bih
voleo da sam imao 'nesto' sa 15, 16god...kako mu sve to goborim..a njemu
se nabudzile farmerke..

"ja bih voleo da vise budemo zajedno, lepo mi je sa tobom"

"i meni je lepo sa tobom"
Ma sta ima tu da se tumaci. Sad je i crno ne belo .... :comingout:
By LeMale
Sta znaci sanjati govna?Sanjao sam nocas da izlazim iz kade i kada sam se okrenuo iza sebe u kadi g....a :( Pri tom vrata od kupatila otvaraju neke meni nepoznate zene kao da razgledaju kupatilo a ja na glas vicem "IZLAZITE MOMENTALNO NAPOLJE!!!"

Ziv se namucih :(
Korisnikov avatar
By anche
moja mama kaze da sanjati govna znaci pare! tako da lemale... blago tebi :D

ja nemam pojma sta sam sanjala, ali znam da sam jako lepo provela vece i da sam se super naspavala :tumble:
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:
Znachi, produzetak rechenice iz sna bi bio: IZLAZITE MOMENTALNO NAPOLJE, GOVNA SU SAMO MOJA!!! MOOOOJA!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By anche
:smeh:

a to sto se postideo nije dobro :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Otvorena vrata isto su dobar znak, uglavnom oznachavaju nove mogucnosti.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Dosla su tri kamiona sa prikolicama punih ljudi ispred moje kuce i namestili takav party na ulici kakav jos niko nije video! a posle toga smo nosili moju babu na gerijatriju :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sinoc sam sanjala drugaricu koju bas dugo nisam videla
sanjam kao da je trudna

in real life - porodila se pre nekoliko meseci.

posle toga sanjam neku matoru mrsavu zenu kako polugola sedi na zemlji i drzi neko macence u rukama
a mace jedva da je zivo

i onda mu ona tu nesto pomaze i mace ozivi i ode
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja izazvao skandal godine (ne svojom krivicom) koji su reševale i ambasade i mediji i svi.

I super sam prošao do kraja... tipu koji mi je smestio sam se osvetio (ne sećam se više kako) :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam sanjala da mi je sestra pala sa, ne znam kog sprata, kad sma sisla da je vidim, ona se pretvorila u machku i otisla :iskolacen:

Onda sam sanjala da se drugaricina mama ubila...
Ma svasta...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!