Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Definitivno kupujem orascic! :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by bananica
Cuo sam takodje i za neku foru sa bananom (onim... well... UH..Znate kad ogulite bananu, pa na njoj ipak ostanu one niti koje skidate?) Cuo sam da se te niti osuse, pa se puse. Nisam probao..
Oh bože....ovo je tako staro i tao no true :lol: u nedostatku trave, tamo negdje 94, svi smo sa velikim iščekivanjem čekali da se konci od banane osuše...i....toliko se razočarali :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Draco
I jos - caj od belog maka. koji je psihodelija za sebe.
Za ovo sam čuo da su nekada na selu roditelji sa puno djece kuhali taj čaj klincima da bi ih uspavali :yes:
Postoji li negdje za nabavit bijeli mak:D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
taj mak je malo....hmmm.....ne bih...
By XanaX
Originally posted by Kittrie
posTo ga unoSIs oralno, raD krecJE sporije. recimo, ja pRavi 'haj' doZivljavam tek nakon 2 pa nadalje sati, nekad i 3 i onda te radi sve jaCe i jace i traje satima i satima...

gud lak :D
budući da vidim kako svi ukazujete na problem rendanja, velike količine, sporog djelovanja oralnim unosom - predlažem da se proba rektalno, bez jogurta, jednostavno utrpaš koliko imaš i "high-by"...

(btw. me sjećam se konverzacije - niti laganja... možda je to još bila moja negacijska faza...)
Korisnikov avatar
By anche
:pucaodsmeha:
mislim da je rektalni unos sasvim valjan predlog :lol:

imajuci u vidu gde smo :sudija:
By XanaX
u biti, koliko su veliki ti orašćići? mislim, moglo bi ih se onako na "string"... kako se zove ta igračka... uglavnom bez rajbanja i rendanja, pasiranja, zafriga i ostalog, lijepo orahe na vezat' na špagu i ... igraj!

sad mi pada ideja... klistiranje s efedrinom?

Notate bene, ovo za Ritalin... treba recept... ali, balkanski liječnici / lekari posebne su sorte, osobito oni psihijatrijskih specija...

a, ovaj čaj, mak, što li već... nije li već bilo objašnjeno kako se u Hrvatskom zagorju to riješavalo sa spritzerima?
By Dionysus
Hm... Nisam probala nista od navedenog... (a ni od nenavedenog) prosto mi je zanimljiva tema...
Ja sta god da uzmem, ja bih se "uradila", ja kad dobijem i ubija me stomak, popijem 2 panadola ili 1 rapten ujutro i sacekam 6-7 sati i ponovim to, i ostatak dana se samo smeskam, i sve mi je leeeeeepo :)
:peva: :peva: :vogue: :vogue:
By tschudak
a pechurke? jel to nelegalno? ono kazes muriji "vrganji bre"

tatulu sam probao ... definitivno ne preporucujem iako sam cuo i super iskustva. Previse lako se zajebes i to moze biti zadnje...

moze i trik sa obicnom cigaretom: cucnes i pusis tako da ubrzano vuces i mesas sa vazduhom i onda naglo ustanes a kolega ti pritisne zile na vratu :) ))) dobro i to ne preporucujem

vucja tresnja ;)

moze i sirete sa atropinom iz vojnih kompleta za dekontaminaciju. uzmes samo par kapi i imas totalno lucidne snove ;)

a popers je veorvatno isto nelegalan ovde?
Korisnikov avatar
By dungoll
hm... tschurke su illegal ovde. nazalost.
ali, poppers je legalan :)
legalni su i svi lekovi za smirenje sa kojima u kombinacijama za alternativno drogiranje na netu moze lom da se napravi.

no, nista kao stari dobri koks. :kosach: prvo strave i uzasi najlepse senzacije na svetu, posle nekoliko sati :drkanje: zapravo seksa. i posle :mazi: lepo u krevet. mhm.
By tschudak
jesi siguran da je legalan?
pre par godina sam kupio u nišu u sex shop-u "ispod tezge"...
mislim to što se može naću u prodavnici ne znači da je legalno...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by hlaefdige
taj mak je malo....hmmm.....ne bih...
sorry shto sam izbunario ovako matoru temu.

elem, jeste li videli nekada nekoga ko krizira od chaja? :bljak:

ta kriza je gora od heroinske. ovaj dechko koga sam ja gledao je krizirao skoro mesec dana kao zhivotinja. ne mogu da se setim koja se sve sranja nalaze u njemu (neki silni toksini i shtasvene).

inache, uzeo sam ga svega nekoliko puta, ali kad mi je bila frka, da bih se iskulirao i spustio..

i gde se vishe mozhe nacji ta salvia divinorum, aman?

hocjem da je probam!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Cuo sam od drustva da je zanimljvo kad se zvace ukrasna kopriva. Nisam probao, al cim mi se ukaze prilika probacu! :D
Korisnikov avatar
By antoni0
top tema !!! =)) jaooo i mi smo probavali ta sranja s bananom - banana naravno LOL, cak smo i makove rezali i ono bjelo susili/pusili, orah i jos neke fore ali nista od toga... ajme ja BiH exer mmmmm koj filing

- nego - da li je neko probao taj orascic?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Stripi
Originally posted by Draco
I jos - caj od belog maka. koji je psihodelija za sebe.
Za ovo sam čuo da su nekada na selu roditelji sa puno djece kuhali taj čaj klincima da bi ih uspavali :yes:
Postoji li negdje za nabavit bijeli mak:D
Ma i crni je isto u tom fazonu.. Ja kada se nazderem shtrudle, mogu odmah da zaspim.. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!