Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kylender
Obavestenje onima koji mi veruju na rec :) :

Glasacke linije su vec otvorene. Ako neko zeli da glasa "na nevidjeno" potrebno je da poslaje poruku sadrzaja:

Lice 2

na broj: 1063

p.s. Ako ne budete zadovoljni izborom, smislicemo nacin za refundiranje :fige: :fige: :-).
Korisnikov avatar
By ns.happy
:lukavi: jeeeeeeel? u kom smislu refundiras? ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Gledacu veceras i najverovatnije cu glasati za Aleksandru :klap:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by ns.happy
:lukavi: jeeeeeeel? u kom smislu refundiras? ;)
Zavisi koliko potrosis... Recimo: Ciscenje kuce, parcijalna masaza... :D Ma, smislicu nesto...

p.s. Cuvaj izvestaje o glasanju ;-))). :D
Korisnikov avatar
By anche
paaa... simpa ti je ova aleksandra i nije losa, nije losa... mada mozda malo too eager...

a ova protivnica joj je bas profi. bitje tesko.
Korisnikov avatar
By Kylender
Znao sam da mogu da racunam na vas :-))).

Hvala svima koji su je podrzali, makar i samo verbalno :-))))!!!

p.s. Zao mi je sto ne mozete biti na ovom pobednickom slavlju... Ali bice prilike, jer idemo dalje!!!

Sve vas ljubimo! I nazdravljamo za vas!

p.s. Rekao sam vam da sjajno peva ;-)))))...
Korisnikov avatar
By KiWi
Drago mi je da sam bar jednim glasom pomogao :D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:yay:
gay power!

cestitam, bila je sympa Alex (posto u medjuvremenu nisam dobio jos 1 bulletin glasao sam za nju) :D

i tek da napomenem...poizbacivase sve dobre frajere :durenje:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by colorado
Je l' ispao Mutavi?
Jeste... Ma cuti, on je bio mnogo veliki baksuz na snimanju. Imao je toliko blamova (koje je montaza isekla) da sam ja mislio da niko nece glasati za njega. Iako je on bio moj favorit. Ali bas se mnooogo zeznuo.
Korisnikov avatar
By Kylender
Dakle, drugari:

Narednog ponedeljka, u 21h na RTS-u :eu: , ponovo nastupa moja prijateljica Aleksandra. Ovog puta, u paru sa mladim gospodinom Vladimirom Jovanovic. Ako se nekome svidelo ono sto je Aleksandra do sada pokazala neka obati paznju i sada.

p.s. Ostao je samo ovaj krug do velikog finala, pa ako je zasluzila, vi je podrzite zajedno sa mnom. :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
a gde mogu da se vide svi kandidati?

Ja cu biti iskren,prvo nisam mnogo gledao to Evropsko lice.

Drugo Aleksandra mi jeste simpaticna i talentovana ali ja za voditelja Evrovizije zelim najlepsu mogucu devojku sto realno Aleksandra nije.

Tako da glasam na najlepsu ( koja god da je) pa po cenu da je manji talenat jer svi do sada su imali bas lepe voditelje.:D
Korisnikov avatar
By Kylender
Najlepsa je verovatno Nina Radulovic, ali se meni njen partner ne svidja :) .

Sa druge strane, mozda je par koji je pobedio u emisiji ovog ponedeljka ipak ukupno najlepsi.
Iva Burazor je takodje lepa, ali mi je takodje njen partner krsh :) .

Pa ti biraj. Imas njihove slicice na sajtu RTS-a, odeljak Evropsko lice.

A da. Cak su i sami ucesnici skepticni po pitanju vodjenja Evrovizije. Izgleda da ih biraju samo za Beoviziju.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
a jel to kao ne smeju da se mesaju parovi nego tako kako je?

Meni se od devojaka najvise svidja Nina ,muskarci su svi bezveze,evenutalno Nikola Milivojevic i Nikolic...

Aleksandrin partner mi deluje bezveze...

Pa da,kod nas je sve namesteno...

a ja sam i mislio kao da jedan od voditelja treba da bude neka u svetu poznata licnost a drugi da budem obican voditelj...
Korisnikov avatar
By Kylender
Navodno, to im je sto im je - do kraja. Pritom, dobice se 2 para koji ce voditi po jedan dan Beovizije i imati nekakvu ulogicu na samom ES-u.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
and she is out!
ne valja previse pametovati ovde :puzzle:
topic closed!
:trol:

ja glasao za Ivu i onog njenog, bas su bili :sweet:
Korisnikov avatar
By colorado
Kakva glupost!!!
Sve sto treba da urade je da odjuskaju i otpevaju jednu pesmu na plejbek?? Kakve to veze ima s vodjenjem programa???
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ja se pribojavam da im ne osmisle neki pevacko-igracki koncept vodjenja programa. Poput onog sto su radili Boda i Jelena. :lol:
Korisnikov avatar
By Kylender
Yes, she's out :( .

Ali, ostah vrlo ponosan na njihov nastup. Ziri nije imao razumevanja za njih. Dao je prednost nekim "narodskijim" stvarima. I posto je to koncept Beovizije, drago mi je sto Alex nece biti deo toga :) .

Iako je ziri tvrdio da je ona omasila pricu, raduje me sto nisu svi tog misljenja te joj pristizu vrlo zanimljive ponude. Misija uspela :) .

A da. I hvala svima koji stali uz nju. I onima koji nisu, u stilu prava na sopstveni izbor :) ,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!