Originally posted by dEIVVAN
Set bajat i jako lose vozi. ozvucenje losije. cene visoke, narocito sanker koji odokativno naplacuje pice.
atmosfera kao da treba zurka da pocne, a nije, i nije.
organizacija odlicna, samo za ubuduce menjati dj-a, kontrolisati sank i naterati goste da se zabavljaju a ne da poziraju!
Muzika je bila vise nego OK. Set je mozda bio bajat za vrsne poznavaoce, ali je bio pokusaj da se prilagodi i nekima koji, eto, pitaju kad ce neka zurka sa normalnom muzikom koju svi znaju.
Sto se tice atmosfere, osim sto cu reci da to zavisi od raspolozenja sa kojim ljudi dolaze na dogadjaj, bitno je i to sto je ovaj prostor bio bitno drugaciji od dosadasnjih prostora u kojima je gostovao LnQ. Za prvo siguran sam da je bilo ljudi koji su se izvrsno proveli, sto pokazuje i to da je do samog fajronta ostalo 70ak ljudi. Za drugo, mislim da ce vec sledeci put biti bolje. Npr, siguran sam da ce mnogi se potruditi da mnogo bolje iskoriste prostor. Sve prituzbe kako je bila ocajna guzva mozda vaze samo za dve prostorije u celom klubu - "predsoblju" i "DJ sobi". "Darkroom", soba sa separeima i sank soba su bile mnogo manje ispunjene, da ne govorim o chill zoni kod garderobe. Jednostavno, ponovilo se kao i mnogo puta do sada da ljudi insistiraju da budu u centralnom delu, ma koliko ih to kostalo komfora.
Treca tema su bile cene pica i osoblje. Cene domacih pica (pivo i zestina) su za LnQ zurku spustene (obicnim vecerima su 24% vise). Ako je osoblje pokusavalo i uspevalo da naplati vise od propisanih cena, onda je trebalo odmah na licu mesta skrenuti paznju na takvo ponasanje. Mislim da poznajes organizatora, cak i da si par puta prisno sa njim popricao, te si mu mogao reci sta ti se desava. Ubedjen sam da bi on nesto uradio po tom pitanju.