Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Dakle, da li drzite brojeve telefona svojih
BIVSIH
Momaka/devojaka
Prijatelja
Poznanika
Saradnika
Kolega
….

I nakon sto ste sa njima prekinuli svaki kontakt (svojevoljno ili nekim drugim povodom)
I kada ih brisete iz telefona (ako ih brisete)?

Ja na primer, cim sa nekim prekinem kontakt, brisem ga/je iz svih mojih ‘lista’ (telefon, mail, myspace…)
Ali, kako u poslednje vreme dobijam izvesne poruke sa brojeva telefona koje ne posedujem, pocinjem da mislim da mi DELETE/ERASE/IZBRISI opcija nije tako pametna…

Vasa iskustva…
Korisnikov avatar
By BellyButton
Postupam selektivno...
Vecinu brishem, ali neke ne...
(za sluchaj da se neko predomisli pa me nazove...) :sigh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
brojeve brišem jedino ako sam siguran da mi više nikada neće trebati ili kad je "birani broj promenjen". :) a pošto sa ljudima nikad nisi na "nikada" onda ih ne brišem.

pogotovo kad su bivši u pitanju. (čitaj: osveta se servira hladna.) :lukavi:
Korisnikov avatar
By Dominion
ako nemam koristi od te osobe, i ako ta osoba nije u stanju da se udostoji da se javi jednom u 6 meseci biva izbrisana.

skripta vrshi brisanje svih koji dobiju status 'bivshi':lood:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa dobro, javiš se ti prvi ako ti je već toliko važno da uopšte brojiš do šest.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Renoir

Ja na primer, cim sa nekim prekinem kontakt, brisem ga/je iz svih mojih ‘lista’ (telefon, mail, myspace…)
Meni je ovo izuzetno klinacki.

Ja ne volim da gubim kontakt sa ljudima. I trudim se da sa svim bivsim ostanem u prijateljskim odnosima, jer su mi ipak nekad nesto znacili.

Pa cak i ako nismo u nekim odnosima nikad ne znas da li ce ti zatrebati ta osoba ili ti njoj ako se dogodi nesto sto moze uticati na oboje.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zonche

Ja ne volim da gubim kontakt sa ljudima. I trudim se da sa svim bivsim ostanem u prijateljskim odnosima, jer su mi ipak nekad nesto znacili.

Pa cak i ako nismo u nekim odnosima nikad ne znas da li ce ti zatrebati ta osoba ili ti njoj ako se dogodi nesto sto moze uticati na oboje.
:up:
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam brisala dok mi se memorija nije napunila, i onda sam izbrisala sve za koje sam smatrala da ce da mi se jave i predstave ako im budem potrebna, kao i bivse sa kojim nemam potrebu da se cujem.
By Paris

Bash. Mislim da sam presrecna kad me neka takva nezrela osoba izbrise :lizalica:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja nikad nista ne brisem. Sve je to deo mog zivota.
Korisnikov avatar
By istok
Ja ih isto tako nikad ne brisem. Ali zato, sada za polovinu imena/brojeva nemam pojma ko su ti ljudi. Tako da sve to dodje malo besmisleno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne brišem kontakte nikada. Ko zna zbog čega će mi nekada u životu trebati. Nikada ni na koga nisam bio toliko ljut da sam imao želju da ga obrišem iz svog života.
By Sixto
Jednom godisnje obrisem deo imenika znajuci da mi ti ljudi vise nisu dostojni paznje!
Moze da ima i losu stranu, naletis na njih ponovo, zajebes se i prekasno skontas da nisi nikako hteo da ih vidis!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ni ne unosim neciji br ako planiram da brisem...
sa druge strane, ni ne saljem poruke a da ih ne potpisem, ako je proslo dosta vremena.
:tange:
Originally posted by decko
Korisnikov avatar
By ns.happy
inace sam mislio da se nesto desilo korisnici Delete :roflmao:
Korisnikov avatar
By Manon
uglavnom ne brisem brojeve tel. Ponekad, iz taktickih razloga, kada je pocetak veze u pitanju, izbrisem da ne bi dosla u iskusenje da zovem, ako sam sebi rekla da tako treba...
A sto se tice bivsih prijatelja, nemam nista pametnije da kazem od Hemingveja:
"UPAMTI IH KAKVI SU BILI I OTPISI IH"
Korisnikov avatar
By Sutekh
chuvam sve brojeve. ali ne zbog neke kao nostalgije, vecj ako me ikada u zhivotu pozovu da znam da se ne javim ;)
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by decko

kao da sam ja rekla... :)
Korisnikov avatar
By zboO
kada sam promenila telefon nestali su mi uglavnom svi brojevi...posto nisu stajali na sim kartici....a najvise volim one koji cuvaju brojeve pa te tako s vremena na vreme cimaju...(muchne dushe)...kada me neko nervira i ako ga/je ne zelim vise u svom zivotu ja taj broj obrishem....ne vidim poentu chuvanja istog.

i da li cu nekome trebati?? pa nekima sve i da trebam ne bi im se javila..neki nisu zasluzili ni na ulici da im klimnem glavom a ne da im se "nadjem" ako im zatrebam. Ja prva ne bih nikoga od "izbrisanih" pozvala da mi nesto treba....daleko bilo.
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Sutekh
chuvam sve brojeve. ali ne zbog neke kao nostalgije, vecj ako me ikada u zhivotu pozovu da znam da se ne javim ;)
hehehe.... i ovo je ziva istina...
radila to daaaavno... :smilegrin: :minibounce:
By rockIt_grL
ne brisem. to mi nista ne znaci. i kada mi se desi da pri promeni telefona neki broj ne prebacim obavezno me taj neko kontaktira i nastane nesporazum,
znam neke koji brisu i posle lupaju glavu ko ih to cima i salje xy sms-ova sa brojeva koji im deluju poznato,
By ~ Le Saint X ~

Jeste, klinicki
Priznajem da sam pacijent

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Galadriel
brisem zato sto mi vise broj ne treba, toliko je prosto :hvala:

ako je veza bila duga onda mi cifre ostanu u glavi
tako da ako se slucajno javi znam ko je
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by arwen_evenstar
brisem zato sto mi vise broj ne treba, toliko je prosto :hvala:
upravo...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ne brisem brojeve. Nikad... Too lazy :sluske:
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Eifranloo
off: oboooozaaavaaam tvoj avatar!!! :sweet:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by malecka
Hvala :obraz: Ukusi su nam slicni :D

@ns.happy: Hvala mukice :gric:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma nista :blush: znas da volim te tvoje emice...
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by malecka
Hvala :obraz: Ukusi su nam slicni :D
yeah... za neke stvari suvise... ;)
:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!