Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
elem... zonche... nasa rasprava je stala kod konja i hipodroma
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zamolite policiju, kad vec imate veze...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mnogo je hladno danas shish, prehladicemo se tako goli!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zashto ne zagrejete jedno drugo?
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Originally posted by starter
Ja bih mogao da se slozim sa ovime da pricamo o borbi za gay prava uopsteno.
Svako od nas mora da preduzme nesto, a ne samo aktivististi.

Ali, ako je rec konkretno o bezbednosti, o dogovoru sa policijom,
ja stvarno ne vidim sta ja kao pojedinac tu mogu da uradim.

Za ovu konkretnu stvar odgovornost je ipak na vlasnicima gay klubova,
na gay aktivistima i na svima onima koji imaju kontakte u policiji ili u politickim strankama.
Pogotovu onim strankama koje su sakupile veliki deo glasova medju gay populacijom.
E tu je čvor!

Ali nema potrebe da širimo priču, jer ima odgovornih gej aktivista i rečeno nam je da se radi na ovome.
By J...
Cudno je to kako se niko do sada nije setio da svi posetioci kluba imaju pravo da se organizuju i da tuze sam klub zbog neadekvatnog obezbedjenja gostiju! Ovaj slucaj bi se na taj nacin prebacio u nadleznost policije i zakona (ako ga uopste ima) i ne vidim da ima razloga da ovaj slucaj ne bude tretiran isto onako kao da se desio u bilo kom drugom klubu.
Dok se gay populacija ne izvuce iz undergrounda, dok ne prestane da razmislja "dobro je, to je bio samo suzavac" i dok ne postane svesna svojih gradjanskih prava na bezbednost, bice ovako.
Slazem se da aktivisti treba da ucine nesto na organizaciji svega toga. Valjda zato postoje!
By Paris
....a umesto straha od krivicne prijave i robijanja zbog organizacionog propusta i dovodjenja u opasnost stotinak ljudi, vlasnik klupa preko svog PR-a izlazi sa ponudom da 'dodjemo opet'. jer, boze moj, sta drame cmizdravi pederi...pa nije bilo mrtvih???

zar to nije uvreda celoj gay populaciji?
mada sve dok svest te iste gay populacije ostane na tom nivou da se od onoga sto se desilo pravi sprdacina i da se offtopicari o konjima na 3 strane bolje i ne zasluzujemo.
mi sami ne mislimo da zasluzujemo bolje. kako cemo onda nekoga drugog ubediti u suprotno?
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Paris
....a umesto straha od krivicne prijave i robijanja zbog organizacionog propusta i dovodjenja u opasnost stotinak ljudi, vlasnik klupa preko svog PR-a izlazi sa ponudom da 'dodjemo opet'. jer, boze moj, sta drame cmizdravi pederi...pa nije bilo mrtvih???

mada sve dok svest te iste gay populacije ostane na tom nivou da se od onoga sto se desilo pravi sprdacina i da se offtopicari o konjima na 3 strane bolje i ne zasluzujemo.
mi sami ne mislimo da zasluzujemo bolje. kako cemo onda nekoga drugog ubediti u suprotno?
:up:
By Hans
Hajde da bacimo 500 godina istorije iz srpskog mozga, mozda nam bude i lakše. SADA se neko setio da se bori, SADA svi hoće. Svaka čast aktivistima koji vaistinu ne mogu sve sami. Da li vi stvarno mislite da će tamo neki policajac da obezbeđuje
Knez-Mihajlovu u četiri ujutru? Neki koji nije video dalje od Avale... a u stvari je isti kao srbende...ja želim da verujem u to..ali mog decka i mene je letos nakon ataka kod Floyda, policajac telećim pogledom posavetaovao da probamo u Sarajevskoj da nešto uradimo..mada ne garantuje.
Mene sve užasava polako...Dakle, ja ne smem da se obučem kako hoću i napravim friz da neko ne bi SLUČAJNO pomislio da se radi o "izrodu"? OK, ići ću neobrijan i u poderanoj košulji umašćenoj od čvaraka, sa sve čarapama preko trenerke... Čemu taj Beograd kome svi pričaju kao o nekom urbanom gradu tra la la, kad sve prestaje kad poželite samo delić propter ega... HOĆU DA BUDEM JA!!! Tako najbolje plivam....:yay:
Korisnikov avatar
By shishmish

ne... nego cemo da sedimo za kompom i raspravljamo po forumu ko je kriv i sta treba... gde svako isteruje neku svoju pravdu i gde se prosipa iz supljeg u prazno... i gde ce se uvek naci neko ko ce da pljune po tvom postu i od svega da napravi neki licni rat... (npr. iz mojih sprdacina se npr moglo videti da mi je muka od toga da se mi izmedju nas ne mozemo sloziti...)
da, svaka tema ode u off, ova je otisla na samom pocetku... licno, ne zelim da trosim energiju po forumu gde se neki i ne trude da te skapiraju, i kao sto rekoh vode neke svoje licne ratove...
ja zasluzujem bolje... svi zasluzujemo bolje... ali do tog bolje zajedno jos uvek necemo doci jer ZAJEDNO je ovde tako daleko --> primer: ova tema

elem, nadjoh se prozvana u postu pa koristim ovu priliku da se izvinem zbog svojih posalica... namere su bile casne... da izmame koji osmeh...
Korisnikov avatar
By shishmish
a i sad je suvise hladno za akciju s konjima :lol:
By starter

Pa nije nam bila namera uopste da se sprdamo sa onime sto se desilo...
Ali tema je stranu, dve pre toga bila krenula u jednom totalno promasenom smeru...
Tako da smo resili da to prekinemo jer je bilo besmisleno.
Ja, doduse, ne mislim da su prepucavanja na ovoj temi sama po sebi besmislena,
mislim da je vazno utvrditi odgovornost za ono sto se desilo.

Ali ta vrsta prepucavanja gde se samo izmenjuju prozivke je besmislena.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by J.
Cudno je to kako se niko do sada nije setio da svi posetioci kluba imaju pravo da se organizuju i da tuze sam klub zbog neadekvatnog obezbedjenja gostiju! Ovaj slucaj bi se na taj nacin prebacio u nadleznost policije i zakona (ako ga uopste ima) i ne vidim da ima razloga da ovaj slucaj ne bude tretiran isto onako kao da se desio u bilo kom drugom klubu.
Dok se gay populacija ne izvuce iz undergrounda, dok ne prestane da razmislja "dobro je, to je bio samo suzavac" i dok ne postane svesna svojih gradjanskih prava na bezbednost, bice ovako.
Slazem se da aktivisti treba da ucine nesto na organizaciji svega toga. Valjda zato postoje!
Jesi u pravu, ali onda dolazimo do drugog problema... nismo u mogucnosti da biramo, jer nemamo puno mogucnosti... da sad postoji vise od 3 kluba i da da postoji dosta volje kod ljudi da prave gay zurke bilo bi lakse..

Ovako bi se opet sveli na jedan klub i svi isli tamo...a opet bezbednost bi bila zagarantovana samo unutar kluba...a digla bi se velika prasina oko svega sto bi probudilo homofobe...( samo da dodam - ovo nije "ovaj se ukenjao, uvek samo cutimo" vec samo mislim da mozda nije pravo vreme a i bez dobrih sredstava i planova da se uradi ovako nesto sto je jako zahtevno)
By Director
Kako bre ne umete da citate izmedju redova!!! Napad se desio neposredno po zavrsetku pesme "Kazino" od Jece Karleuse!!! Znaci da je neko cekao da do kraja odslusa omiljenu pesmu i tek onda stupio u akciju... HELLOOOOO!!!!! Need I say more?! :nokti: :sabotage:

@ svi aktivisti
Podrzavam svaku organizovanu akciju! Recite ako mogu ikako da se ukljucim kao obican peder ove zemlje...
By Director
Originally posted by Loni
najbolja lokacija na kojoj će se održavati gej žurke BRODIĆ, ali paz'te ne nepokretan splav već brodić.
ili bolje balon ili neka slicna letelica, ali da leti dovoljno visoko da skinsi ne mogu prackama da nas skinu.

Originally posted by Spiridon
Jedan moj tadasnji ortak je jedno vece (kao i mnogo puta do tada) snimio lika, pedera, uhvatio ga i poceo da ga bije (naravno nicim izazvan), medjutim peder je izvadio prangiju i pucao mu u noge. Evo i danas (10-15 godina kasnije) taj decko copa i tesko se krece. Da vidim kada ce opet da mu padne na pamet da ide da bije pedere.
:) sad i da hoce ne moze :) ovo je super prica!!!

Originally posted by deka
Nezvanicno se zna koja osoba je bacila suzavac,i sumnja se na konkurenciju (ne na Alijansu vec na klub koji je koncepcijski slican VIP-u)
Meni ovo pije vodu. I ranije je bilo pokusaja sabotaze konkurencije. Cuveni X je godinama drzao monopol slicnim incidentima i zastrasivanjem konkurencije...
Korisnikov avatar
By Dirrty
@Director :shamar:

Skrenuo si sa teme...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Leonheart
Sada sam se chuo sa gazdama kluba i dobio odobrenje da se oglasim u njihovo ime.

Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba; shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...

Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih, na kraju uz pomoc policije i ispitivanja nekih svedoka, saznalo se da je ipak neko od "nashih" ovaj incident napravio.

Ne znam da li je sabotaza od strane konkurencije ili ne, ako mene pitate, mislim da imamo samo jedan klub koji mozemo nazvati konkurencijom...
Cini mi se da gazde imaju neku predstavu o tome ko je krivac ali josh uvek sve drze u tajnosti dok ne budu bili u mogucnosti da dokazu. Policija radi na ovome, narochito jer obezbedjenje i gazde imaju veze u policiji.

Ono shto sada moze zasigurno da vam se garantuje, jeste da ce "VIP" klub bar sada, posle ovoga, biti najbezbedniji klub, jer ce naravno maximalno "pooshtriti" obezbedjenje, i vrshiti maximalan pretres svih gostiju, nebitno da li je mushko ili zensko.

Dakle, shto je bilo, bilo je, gazde se saosecaju sa svima nama jer su i sami proziveli sve ovo i duboko se izvinjavaju svima na ovom propustu, vishe se nece desiti, naravno, a vishe i NE MOZE da se desi, a klub ce vecheras biti bezbedniji nego ikada, svakog chuda za tri dana dosta, nece niko posle onakvog incidenta pokushati bilo shta ponovo veche posle toga, tako da, ako mozete da nadjete u svom srcu da oprostite klubu na propustu, dodjite vecheras da se provedete kao i do sada shto ste svakog vikenda.
Ma nije valjda? Pa ovo pas s maslom ne bi pojeo...

Opet optužba na račun Alijanse -- što je zapravo osveta zbog saopštenja koje je izdato povodom rasističkih ispada VIP -- i naravno tvrdnja da to nisu uradili homofobi, nego da su pederi sami sebe suzavcem gađali. A na osnovu čega to tvrdiš? Šta to znači "niko sumnjiiv"? Pederi izgledaju drugačije, lako su prepoznatljivi? Kao i ono oko žena i muškaraca -- ja se obezbeđenjem ne bavim, ali zašto bi žene bile manje pretresane? Pa ženske torbice i rančevi su idealna spremišta za suzavac, kao i muške "pederuše" -- nisam mogao da odolim -- i torbice...

Obezbeđenje, ako je profi, zna do koje mere može da snizi pretres, ali nikada ne može da ga snizi do tačke da se ugrozi bezbednost posetilaca kluba, a ovde se upravo to dogodilo. I to nije nikakav manji incident -- neko je bacio suzavac, nastao je stampedo, ljudi padali u nesvest, bili gaženi... Obezbeđenje bi trebalo da dobije otkaz i da se zameni ozbiljnim, a poziv koji ti sada upućuješ, da se odmah sutradan nakon incidenta ponovo dođe u klub ciničan je koliko i glup -- umesto da se klub zatvori na izvesno vreme i povećaju mere obezbeđenja, a mi slušamo salve izvinjenja vlasnika koji se još nisu ni lično oglasili, stiže nam poziv da ponovo rizikujemo živu glavu i "vratimo se na mesto zločina"?! Pa dobro da li si ti sasvim odlepio?

U svom srcu ja sam vam, kao katolik, već oprostio i molim se intenzivno svako veče za spas duše vam grešne. Što ne znači da će me VIP ikada videti. Jer, klub koji je počeo rasističkom politikom treba bojkotovati. To većina ovde ne može da shvati, ali kada odlazite na mesto gde muziku pušta osoba koje je u pozivu napisala "Romima nije dozvoljen ulaz" a za travestite uvodila kvote, vi onda hranite istu onu ruku koja vam je bacila suzavac.

Da li ste razmisli kako se osećao naš divni forumaš MajstoriVoland kada je video da mu je ulaz u klub zabranjen NA RASNOJ OSNOVI? Ne znate? Pa otprilike kao da mu je neko bacio suzavac... Nadam se da je lekcija konačno naučena the hard way...
:hail: :hail: :hail:
By Hans
ZAŠTO bi neko iz Alijanse uradio to? Wahnsinn!!! I da je u pitanju konkurencija, moguće da se radi o koncepcijski sličnom klubu... A slučaj u Vasinoj je jedan u nizu i mislim da on nema veze sa tim. U stvari ne mislim ništa više... Možete da pošaljete mail Nataši Miljković, to ipak ljudi plaćaju, pa zato i gledaju.... :tushe: ali da to ne bude hipotetički i u vazduhu, već direktno...
Neka se pomire sa činjenicom da ćemo svi pod zemlju pre ili kasnije, i neka žive svoj život ili neka ga kupe ako ga nemaju... mada, njih čeka....kako ono bi...a da!- raj....:doh:
By Director
Originally posted by Dirrty19g
@Director :shamar:

Skrenuo si sa teme...
nisam skrenuo sa teme, nego ti nisi ukapirao poentu
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hvala na komplimentu! :merlinka:

Skapirah ja ali ga pretera...

P.S. Ja nisam bio u VIP kad je doslo do incidenta...
Procitaj pazljivo temu pa onda tracari okolo :P
By Sixto
Originally posted by Paki
...24 sata par dana za redom bez imalo sna ?
O boze, pa on zvuci kao Violeta Popadic u boljem zivotu! :lol:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Bila sam to vece ali sam otisla ranije jer mi je bilo lose....strasno sta se sve desava.
By Bombina
uf sta ces bude sutra nema pomoci
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Egmont
Sastanak predstavnika Gej strejt alijanse sa beogradskom policijom
Područna jedinica beogradske policije za opštinu Palilua dva puta je preduzimala radnje u vezi sa klubom VIP. U vezi sa bacanjem suzavca u ovom klubu u noći između 2. i 3. novembra nije izvršen kompletan uviđaj, pošto u klubu nije pronađen suzavac koji je bačen. Policija smatra da je napadač koristio suzavac u boci koji je raspršivao po prostoriji.

Ali... Eksplozija bombe se jasno chula i videla, poshto je bljesnula crvena svetlost, a sama eksplozija je nadglasila muziku u klubu...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!