Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SashaVsSasha
Renoir – Et toq! Et toq! Et toq! ( Kako sam sada chique n’est pas? )
Delete - Pile je preslo put da bih ga ja zamolila da mi glumi ribu jer mi drugo nista nije preostalo.
Deksi - Pile je preslo ulicu zato sto je videlo kilo koksa i flasu crnog vina a posto ga jadnicka niko ne razume resio je da se ubije od opijata.
Singularity - Pile je preslu put jer ima OCD sindrom i zato sto ga je cekao tata petao sa druge strane
Superfly - Pile je preslo put zato sto me majka nije volela pa zato stalno slusam muziku (pogledajte samo topicsta vam sada svira) I tako kompenzujem uspavanke koje mi mama nije pevala.
Morgan Le Faye - Pile je preslo put jer je ugledalo na raskrsnici puteva morgana i hekatu kako naplacuju na semaforu.
Zonche - Pile je preslo put da bi zaigralo u filmu mala izgubljena princeza koja mnogo voli da “sokira” ljude i misli da je nesto bolja od ostalih.
Mr.Ja - pile je preslo put zato sto je na njemu srpsko engleska barikada koja odvaja obicna govna od zlatnih.
Uostalom, tesko Mr.Ja razlikujem od Zonceta, uvek mi deluje kao njegov produzetak…
Baby_girl - Pile je preslo put da bi krenulo na prajd s gas maskom na glavi.
жњ - ne ne bolje prvo da vam kazem da ja ne mogu logicki deduktivno da sudim zasto je pile preslo put zato sto su meni svi pilici dragi i svi ce mi jako nedostajati ali zato cu vam neki drugi put se objasniti zasto je pile preslo put, moram prvo da zavrsim fakultet...vidimo se za xyz godina.
Blenta – Zato sto je kao svaka prava tetka odglumilo depresiju kako bi privuklo paznju
//BlOg// - Jer je bezalo sa balkana kao svako malo uplaseno anti patriotsko pile.
Bananica –
Sto se bijeli u gori zelenoj
Sto se sija u haljini krutoj
Jel to musko il je pola zensko
Ne li je to pile prekoputno
Zaprosilo bana bananicu
O njega se zuto ocesalo
Je li bane stikle li ti tvoje
Nauci me drag cari sve svoje
Stiklom seva crnogorka mlada
Nad bedrima visi njojzi brada
zadize si suknju pletenicu
Pokaz’ svoju charnu medenicu
Vrisnu pile odjekuje brdom
On boluje za bananicom tvrdom
Swanheart - Zato sto misli da je opasna lezba zavodnica a u stvari je obicna prodavacica “guarane” senjorina gay ministarka zivka.
Tramp - Pile je preslo ulicu da bi pobeglo iz kafea u kome je bio moj burlesque show i otislo da kresne prvo sto je videlo na putu...Dakle semafor.I naravno da bi se setilo nekadasnjih zivotnih reskrsnica.
m.. - pile je pleslo put zato sto sam JA bila na nemogu da se setim da li je to bilo u palizu na lucku sa malkom nasticem sa blitanskim pasosem ja malko nastic i blitanski pasos smo zajedno lucali tad u palizu a mozda i u londonu istovlemeno kad i palizu nebitno je jel je meni lepo i palizu i onda kad sam bila na bahamima istovlemeno a sve to kuckam sa stolice u dnevnoj sobi na folumu al nema veze ne bih vas lagala sve je tako bilo jel ja nikad ne lazem i lekla sam mu nevalalo nevallalo pile ti si snob mamin i tatin neces na lucak sa mnom i sa malkom nasticem!
Originally posted by blentaOriginally posted by blenta
aaaaaaaaaaa
devokica:preshlo je put da ostvari svoju perverznu fantaziju
shmi: zbog femice
gox:zbog ljubavi :mozda sam ja emotivac:
zonche: jer je videlo berbernicu i odluchilo da se ocherupa na tjelavo
mishitjavo mache: jer je videlo berbernicu i ushlo da vidi und potrazhi nekog chuby beara i spasi ga dok se nije obrijao
status: da bi zaobishao karleushine fanove
adenim:pile jel su tebe uchili u shkoli kako se prelazi ulica? jel umesh ti da predjesh ulicu ?
pile:adenime, kako se prelazi ulica?
adenim:
paki: pile je preshlo ulicu jer je autohomofobichno i bezhi od sebe samog
forever young:pile je preshlo ulicu . izvor: tanjug
ray: ja ne shvatam poentu piletovog prelaska
breee:pile nije tek tako preshlo ulicu, ono je stalo i evropski sachekalo zeleno jer to jednom fino vaspitanom srpskom piletu dolikuje
blueunion:da potpishe kandidaturu SRS i bude uzoran srpski gradjanin
zvezdas: da bi kupilo karte za tekmu brate jer je mushko pile a ne neka pederska pichka
tweety: pile? ko je to pile? da ste me pitali za statusa pa i da obrazlozhim? pile nije zvezda! pile je anonimus
mmiki: jer je videlo momka za trojku. pile javi se na u2u
ray: a ne stvarno, koja je poenta piletovog prelaska
sakis: pile ima dobre none
kiwi: pile je ok momchitj, jednom sam sa jednim piletom prelazio ulicu, ja sam inache aktivan
kitree: piUle je preushlo put jer je kurFa
spliff:pile nije preshlo pile je prelebdelo put
kiss addict: oftopic o piletu sam isekla i stavilu TU.
ako se piletu ne svidja kako moderiram nek se zhali administratoru
zvezdash:pile je preshlo put jer je izfrustrirana tetketina
spark: pile je preshlo ulicu?stvarno?joj shto se meni pushi?a jel si i tebi pushi?
Hlaefdige:ja i kolorado cemo u cetvrtak zajendo prelaziti ulicu pa mozhemo da se upoznamo i svi ostali pilici koji hoce mogu s nama
swanheart: pile a?a jel voli andrica? a shta mislish oce odoleti ovaj kuchki a?a?a?a?
tramp: jel pile ima strap on??
stripi: pile preshlo samo ulicu?obraca se piletovoj majci:koka imamo golem problem!
hoplit:pile?pile?!?preshlo ulicu svojim telom koje slovi za bezoblichnu masu?javite mi kad neki petao predje ulicu izvajanog tela i visoke kreste
helios:pile je jako slatko, pile kad cesh da te vodim na sladoled?
.
.
.
.
.
Originally posted by Dirrty19g
Nije ni bitno... ne moras da priznas da sam u pravu... jer znam da jesam.
Nego, najozbiljnije, zar se nama na ovom forumu postavljaju ista pitanja kao naucnicima i umetnicima, ili politicarima?!
Zaboga pa peder sam upravo da ne bih bio stavljan u isti kosh sa navedenima!
Originally posted by Dirrty19g
Nije ni bitno... ne moras da priznas da sam u pravu... jer znam da jesam.
Nego, najozbiljnije, zar se nama na ovom forumu postavljaju ista pitanja kao naucnicima i umetnicima, ili politicarima?!
Zaboga pa peder sam upravo da ne bih bio stavljan u isti kosh sa navedenima!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!