Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pre neki dan sam upoznao jednog naseg momka u San Diegu. Tako je sladak, simpatican i dobar, ali je totalno van gay scene (sto ga cini jos sladjim), pa mi bilo cudno kako da ga pozdravim na rastanku... Da li da ga poljubim u obraz/usta, zagrlim, rukujem se i td...
Pade mi na pamet da pitam kakav je obicaj u Srbiji da se pozdravlja medju pederima? Ovde je zagrljaj najzastupljeniji; kako na pocetku, tako i po zavrsetku sastanka. Poljubac je takodje u obraz jako zastupljen. Kako se vi pozdravljate kada vidite gay druga ili drugaricu (naravno na gay/gay friendly mestu)?

:zvezdas:
By Sixto
Zagrljaj, i dok te on tapse po ledjima ti mu uteras siber u bulju do drugog zgloba!

Ukoliko prokomentarise: JOJ ili AAAAA, onda nije zainteresovan za drugo vidjanje!

Ukoliko kaze: MMMMMMM, onda definitivno imas drugi dejt!

Srecno, javi sta si uradio!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Sixto
Zagrljaj, i dok te on tapse po ledjima ti mu uteras siber u bulju do drugog zgloba!

Ukoliko prokomentarise: JOJ ili AAAAA, onda nije zainteresovan za drugo vidjanje!

Ukoliko kaze: MMMMMMM, onda definitivno imas drugi dejt!

Srecno, javi sta si uradio!
HAHAHA :lol: KRALJ si Sixto.
Ma jok, ne idemo na date, samo smo drugovi. To sam pitao samo iz radoznalosti :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
stefanija :doh: stvarno me uvek iznenadis. mada, sikstov odgovor mi se prilicno svidza ;)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ns.happy
stefanija :doh: stvarno me uvek iznenadis. mada, sikstov odgovor mi se prilicno svidza ;)

Pa i ne iznenadjuje vise...do sada je trebalo da naviknes na stefanove glupe i besmislene teme...

A sto se sixtovog odgovora tiche - odlican odgovor na tako besmisleno pitanje i uzaludnu temu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
A: zdravo
B: zdravo

varijacije na temu moguce i ceste
Korisnikov avatar
By Pauceti
:pucaodsmeha:
stefanija
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by hlaefdige
A: zdravo
B: zdravo

varijacije na temu moguce i ceste
Zdravo, hlaefdige :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to sto ste gore videli je primer uobicajenog ponasanja dve gej osobe u svom prirodnom stanistu..

...please, do not feed the lgbtq persons
Korisnikov avatar
By ^RAY^
U zadnje vreme vidim da je medju mladjim momcima u Beogradu dosta zastupljen zagrljaj sa poljupcem u obraz.Znaci govorim o STR populaciji.Mislim da tu nema nista cudno ni nenormalno.Stvarno je lepo za videti bez obzira da li si gay ili ne.
Sto se teme tice i dalje tvrdim da nema glupih tema i pitanja vec samo glupih odgovora i komentara.Vec ce se prepoznati.
Korisnikov avatar
By Paki
On: 'De si br'te ?!
Ja: Eve me, sestro!

:doh:
Korisnikov avatar
By Sutekh
stefanija :doh:
Stefanija ili Shtefanija?
Originally posted by Sixto
Welcome back! :hail:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
U Novome Sadu, su svi poceli da se cmacu ko prosti! Drugovi s faxa (str8) i vecina poznanika kad se vide a i mene, cmacu se u obraz! Mislim to je ok, ali malo mi ide na zivce kad mi bilo ko prilazi i i tu me nesto ljubaka! A kako nekog da odbijes? A moram priznati malo mi je neprijatno kada me str8 drugovi ljube u obraz! ne znam zasto al tako je:hekla:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, primetio sam da postoji vise neznosti pri pozdravljanju, a i uopste, kod muskog roda... cak i kod str8 muskaraca.

Svi se nesto grle... i ljubakaju...

Meni je zagrljaj ok-ejk ali ne volim da me svako ljubaka, a jos manje ja volim da nekog ljubakam u obraz.

Kada ocekujem takav pozdrav, ja samo iskrenem glavu i postavim obraz, a pritom ne poljubim drugu stranu, vec samo prislonim svoj obraz.

Jednostavno mi to pozdravljanje ne pase... a ko to voli, slobodno!
By starter
Originally posted by hlaefdige
to sto ste gore videli je primer uobicajenog ponasanja dve gej osobe u svom prirodnom stanistu..

...please, do not feed the lgbtq persons
:roflmao:

Nije losa tema...Mnogo ste, bre, zahtevni:D

Ja nisam u toku sa tim novim trendovima, samo se rukujem :neznam:
Moracu da krenem sa grljenjem, to mi se svidja:hiphip:
ne volim to ljubljenje u obraz, bzv. mi...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dirrty19g
Da, primetio sam da postoji vise neznosti pri pozdravljanju, a i uopste, kod muskog roda... cak i kod str8 muskaraca.

Svi se nesto grle... i ljubakaju...
Ma to su ih ove latino serije iskvarile... tamo se ljubiš sa potpuno nepoznatom osobom kada se upoznajete
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja ne podnosim to ljubakanje!
Korisnikov avatar
By decko
Moj i drug i ja smo jos u osnovnoj se zezali i kad god se vidimo se ljubili i to traje...uhm...pa i dan danas, vec pet godina bar! :lol:

Sa ostalima ne :kolo: :harmonika:
Korisnikov avatar
By Stripi
Čim dođem u Novi Sad prvom prilikom ću se upoznati sa Sixtom. Časna pionirska.
Korisnikov avatar
By HARP
Sa svim ljudima se pozdravljam isto, iskren osmeh, duhovit komentar i rukovanje...
Ono sto je modernije je pesnica u rame ili pesnica o pesnicu, sad' ko to razume...
Ne volim ljubakanja :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Najbolje se pozdravljam sirovim seksom.
Ljubakanje mi je fuj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zakljucak:

Izbegavati ljubakanje!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ja kad sam upoznao Pakija, na rastanku mi je poljubio ruku. That was very lady like :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!