Dragi moji forumasi, drago mi je sto tako razmisljate...ali ja cu sad dati primer bolesnih pedera sa tog romea....
Pre dva dana sam se kuckao sa jednim deckom kome pise "i am single" i naravno krenuli smo da se muvamo...i sve je bilo cool...i razmenili smo brojeve telefona... da bi mene juce, tj. sutradan zvao neko i rekao mi "lociracu te i onda cu da te zapalim" ..sa sakrivenog broja.
Ja sam umro od smeha...znajuci da je to jako tesko izvodljivo..i iskulirao...
Igrom slucaja nisam se cuo sa tim deckom sa romea sa kojim sam razmenio broj jos od naseg kuckanja, nisam ni znao da je on razlog tog poziva ... da bi se danas opet ogasio "ubica" i rekao mi da se klonim toga i toga , da se ne javljam tom decku jer ce da mi hmhmhmhmhmh...
Posto su meni to jako smesne ali i bolesne stvari, ja sam se prvo nasmejao, prekinuo razgovor i onda krenuo da razmisljam koliko to moze u stvari i ozbiljno da bude... ko zna koji psiholoski bolesnik me je zvao... i ko zna sta je zaista spreman da uradi.
Ovog puta on nije zvao sa sakrivenim brojem, pa je i poruku pustio .. sve u svemu nastavio je da preti...
Naravno, ja sam se povukao.. jer nije bilo svrhe da trazim i stvaram sebi probleme ...
Neki ce sad reci da sam ispao picka i da sam se usrao...ali ne, ja razmisljam drugacije --- imam pametnija posla nego da se bavim sa takvim stvarima i da razmisljam sta moze da se desi.
Sve u svemu, hocu da kazem da pored svih tih homofoba koji se pojavljuju na romeu pojavljuju se i drugi koji su gay a koji imaju slicne probleme kao i homofobi--- ne znam koji, nisam psihijatar/sociolog ili sta vec...
eto toliko..
pa ako me ne bude bilo uskoro posle ovog posta...zaklan sam