Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by v.l.a.d.aKao prvo, ovde jeste receno :"Ciganima zabranjen ulaz" !Originally posted by starterStvarno izvini! Ali jel si ti sisao s neba ili sta!
Vlado, ako obezbedjenje pretuce 2 decka zbog oralnog sexa u wc-u, kako mozes to da pravdas?
To je samo poslednji u nizu incidenata sa obezbedjenjem u Flojdu...
A sto se tice te price da svako ima pravo da bira goste, ne moze po rasnoj osnovi da ih bira.
To je krivicno delo u svim normalnim zemljama pa i kod nas.
Sasvim su razlicite stavri ako zabranis ulaz ljudima koji smrde,
i ako zabranis ulaz Romima...
Niko jednom romu nece reci, ne mozes da udjes jer si cigan! vec ga samo nece pustiti!
Zivot i ovaj svet je vrlo nepravedan! Ljudi su zli i pokvareni, skloni zlobi i prevarama, licemerju i odvratnostima svih vrsta...
Ne znam sta ti jos nije jasno:zev2:
Originally posted by v.l.a.d.aNije to isto kad te neko ne pusti iznekog bzv.razloga,
Pa svima se bar jednom u zivotu desilo da nece da ih puste u neki klub, bilo str8 ili gay! Big Deal!!!!
Originally posted by v.l.a.d.aPa to njima i jeste cilj, da ne dolazis, jer si nepozeljan (ovo je figurativno 2. lice, ne ti, nego Romi i tranvestiti)
pa ja vise ne bih isao u taj klub i tacka!
Originally posted by v.l.a.d.aZato da bi diskriminacija prestala!
Sta ima da se sudim!
Originally posted by Dirrty19gMeni kad neko kaze da sam povrsan, smatram to uvredom!
![]()
Ako to kapiras kao uvredu... onda imas neki problem...
To je cisto moj savet, posto ne znas o cemu pricas.
Ali posto vidim da ne umes normalno da komuniciras, necu se truditi...
P.S. Nije ni tema da li tebi nesto smeta, ili te pogadja.
Postavi se u poziciju drugih malo, pa onda pricaj objektivno.
Originally posted by Dirrty19g
Nije mi jasno zasto vecina (nazalost) samo gleda iz svog ogranicenog ugla...
Ako se ne postavis u kozu drugih, ne mozes da sagledas neku pojavu objektivno, niti da je tako i komentarises.
To sto ti ne mozes da skapiras da se pojedini ljudi osete omalovazeni ako im neko zabrani ulaz u klub na osnovu nacionalne diskriminacije... to je vec druga tema.
Mislim stvarno, zar se neko vredja kada mu neko vredja nacionalnu pripadnost... ili sexualnu?! Mislim zasto! Cemu to?!![]()
Originally posted by Dirrty19gSti ti sad hoces da kazes? Jel sam ja negde napisao da podrzavam deljenje na nacionalnoj osnovi?
Nije mi jasno zasto vecina (nazalost) samo gleda iz svog ogranicenog ugla...
Ako se ne postavis u kozu drugih, ne mozes da sagledas neku pojavu objektivno, niti da je tako i komentarises.
To sto ti ne mozes da skapiras da se pojedini ljudi osete omalovazeni ako im neko zabrani ulaz u klub na osnovu nacionalne diskriminacije... to je vec druga tema.
Mislim stvarno, zar se neko vredja kada mu neko vredja nacionalnu pripadnost... ili sexualnu?! Mislim zasto! Cemu to?!![]()
Originally posted by v.l.a.d.aA odakle ti to?
ja to sve razumem i podrzavam protivljenje! Ali shvati! zivimo u zemlji gde ce "pravo" pre stati na stranu kluba nego jednog roma (ako uopste uzme u obzir tuzbu)! Za takve stvari mi smo jos rame uz rame sa irakom gde pedere bese! I potrajace dok se stvari ne promene na bolje.
Originally posted by Dirrty19g
Pazi, slusam ja sve i svasta...
I u klubu volim da se pusta sve i svasta.
Allijansa je najkorektnija po svakom pitanju, ali pustaju samo jednu te istu muziku... sto je veoma depresivno i zamorno.
Ako vec nece da pustaju raznovrsnu muziku... makar kada bi makar pravili tematske veceri![]()
Originally posted by Dirrty19gE, bash tako
Pazi, slusam ja sve i svasta...
I u klubu volim da se pusta sve i svasta.
Allijansa je najkorektnija po svakom pitanju, ali pustaju samo jednu te istu muziku... sto je veoma depresivno i zamorno.
Ako vec nece da pustaju raznovrsnu muziku... makar kada bi makar pravili tematske veceri![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!