Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Dark room

Da, zelim DARK ROOM !!!
26
49%
Ne, ne zelim DARK ROOM!!!!
9
17%
Svejedno mi je....
18
34%
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Swanheart
a sta se desava u separeima :lol:
Pa darling mislim da ti najbolje znas :smeh: :P :smeh:

:kosa:
Korisnikov avatar
By dungoll
Ovako... sad cu i ja malo da se preraspisem...

Dakle >

Prvo, rivju sa VIP dark rooma... Ljudi tamo pricaju, muvaju se i nisam video ... mada je iskreno bio mrak, ali riba je usla sa mobilnim telefonom, kao sto je ranije spomenuto... i osvetlala sobu, u kojoj sam video samo ljude koji stoje naspram i pricaju, niko nije tamo za ono zasta bih ja isao tamo... ako bih isao tamo. Dakle, da pricam sa nekim, mogu i u svetlu, lepse je i ima ajkontakt opciju. BTW, da uz narodnjake samo sam fenomenolski posetio vip, ne bih li video taj darkroom, i otisao za manje od pet minuta... sjajno bajno ... samo sam potvrdio necije reci od ranije da u vipu ljudi unose svetlo u fakken dark room, ok, i neka... ovaj ne sluzi svrsi...

Drugo, Dark room u principu sluzi za ono, skontas se sa nekim u klubu, i sto se ne biste odmah malo osamili i jebali, pa sta... seks je radi seksa istina vrlo isprazan , ali je urdz koji se mora povremeno zadovoljavati.

Trece, Dark room sluzi i za pomenuto, izasao si sa deckom ili fak badijem ili ljubavi svog zivota, i sto se ne biste jebali ako vam se prijebe i onda vratili nazad u zabavu sa muzikom.

Cet'o i meni relativn ogavno... seks parti u dark roomu, to jednostavno nije moj trip, i zato ga ne bih koristio, ali ok, ko voli, moze...

Smaraju puritanci, ali sve dok ostale ostavljaju na miru, onda ... neka smaraju pisanijem na forumu.

Darkroomovi na zapadu uglavnom funkcionisu kao gore pisano...
Ukoliko nisi u fazonu britanskog gej klabinga, onda ces naravno nositi kondom i u dark roomu. Ukoliko hoces da se berbakujes, a se jebao sa nekim random kod kuce, a u dark roomu, rizikujes ovoliko ili onoliko, no rizikujes.

Music IS the ANSWER, ali u gej klabingu u srbalja nema muzike koju bih ja slusao, tako da samim tim je vrlo dosadno slusati muziku. Ili moram da se uradim necim pa da mogu da trpim ultra haus... znate, ne volem ja to, a i najmanje sam kompromisan po pitanju muzike

>>
NARODNJACI nikako , ne vise od 10 minuta... Vip je isti kao Floyd... barem oni koji idjase u Floyd tako kazu...
>>
Ostalo, strana komercijala do ultra hausa, uradjen u neogranicenim kolicinama mogu da podnesem
>>
Od tech house-a do trance-a nema problema , anytime anywhere...

i sad sam OFF topic...

dosta je bilo...
bre...

odoh do grada... :sudija:
By Swanheart
Originally posted by Deity Marduk
Originally posted by Swanheart
a sta se desava u separeima :lol:
Pa darling mislim da ti najbolje znas :smeh: :P :smeh:

:kosa:

izvini imas li shibicu :njanjanja:

:lol: :smeh: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
koliko sam videla u VIPu ima dark room ali ne videh radnje koje bi trebalo tamo da se obavljaju :puzzle:
By Bisbalero
Originally posted by Hitgirl
koliko sam videla u VIPu ima dark room ali ne videh radnje koje bi trebalo tamo da se obavljaju :puzzle:
Macko pa nisi usla u ZOO da bi gledala. Aman zaman , makar DARKROOM u gay klubu moze i mora biti bez riba. Ako i u ovaj ulaze moram konstatovati da nase ribe imaju veeliki problem.http://gay-serbia.com/forum/images/smilies/psiholog.gif
:psiholog:
By Pending-For-A-Bending
Istinit dogadjaj

Pricaju tri pedera pred izlazak...

1. peder: Da li da obucem veceras ovu drecavo zutu majicu?
2.peder: Da! Lakse cemo te primetiti u Dark Roomu!
3.peder: Aha. Lakse cemo te zaobici
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh:
Znam i aktere, zar ne. :) )
Ja sam se naboo na BBB u tom dark rumu... Takoreci... :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Ja sam bio u braon majici... znas da sam ti pokazivao natpis PIG na njoj... ali to je bilo van dark rooma
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
LOL ma znam u chemu si bio. :)
Nego govorim onda kada sam se lupio o kacket. :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam za poStojanje dark-rOOm-a, ali ciSto kao prosirenje ponude postojecih klubova... i ideje bludnicenja :)

mislim, ako bi biLLa odradjena po mom uQusu...
hmmm :misli: ...ali to je vise 'red room', ili V.I.P. room za bludnicenje jer bi bilo izuzetno blago svetlo kad se uDZe...u kom bi moglo da se radi sta god i da ljudi mogu, a ne moraju da medjusobno vide tudje radnje (imam iscrtan i plan na papiru [raspored kreveta,zavesa,jastucica ,kauca, stolova za picje, kondome, drogu, jebanje etc ] kako bi to iszgledalo :D )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!