Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by BisbaleroStrashno, pa nije poenta de se samo borimo za gay prava, a kad neko krene da diskriminise Rome (koji su inace najugrozenja populacija u Srbiji), travestite, ili bilo koga drugog, onda je to smeshno pitanje...nemam reci...
....nazalost potpomognutim raznorzanim gay organizacijama koje umesto da bitne stvari pokusavaju da rese tipa policijska represija , netolerantnost kao i ostala ugrozena ljudska "gay" prava u ovoj zemlji nalazi za shodno da se oglasi i po ovom marginalnom tj "smesnom" pitanju.
Originally posted by Bisbaleronije mi namera da te provociram i pljujem
Kod nas se brkaju mnogi pojmovi , pa tako i Romi sa " trandzama" , "trandze" sa prostitukama , zigoli sa lopovima itd. Da se razumemo protiv Roma, trandzi i zigola nemam nista , sta vise gotivim ih ali ......... ove "lose kopije" tj. prostituke , lopovi i ostali olos je preovladao u gay populaciji poslednjih godina i svoj veoma nisi nivo zabave pokusava da nametne ostalom delu ionako ugrozene nase populacije.
Narocito je to vidno u Floydu te se , pretpostavljam ,uprava VIP-a pokusala distancirati od toga i nazalost naletela na osude od strane tog istog olosa , nazalost potpomognutim raznorzanim gay organizacijama koje umesto da bitne stvari pokusavaju da rese tipa policijska represija , netolerantnost kao i ostala ugrozena ljudska "gay" prava u ovoj zemlji nalazi za shodno da se oglasi i po ovom marginalnom tj "smesnom" pitanju.
Svi oni koji su imali prilike , nadam se da ce ih biti sve vise , da izadju iz okvira Srbije, i posete gay clubove sirom Evrope znaju da su to vecinom mesta gde je najbolja i najopustenija zabava . Mozda je to zbog toga sto ta mesta vode gay ljudi i staff koj radi je u najmanju ruku ljubazan a klijentela koja ih posecuje zna gde se zadesila , tj zna da je to gay club sa svim onim sto to podrazumeva.
U tim klubovima nije bitno da li si Japanac ili Albanac , bitno je da si veseo i da ne remetis tudju zabavu , ma kakva ona bila , i narocito si cenjen ako potrosis za sankom nesto vise para , stigne ti i po neko pice i osmeh od gazde ili konobara for free. Nema mrkih pogleda od strane obezbedjenja , osecas se sigurnim i prepustas se provodu . Zar ne? Ili mozda gresim.
U jednom sigurno ne, a to je da kod nas ljudi iz obezbedjenje sa gadjenjem te gledaju jer si gay a ti bas se drznuo da se izvedes na gay mesto?!? Da vlasnici sva tri gay kluba gledaju samo da te olese , ali bas olese za sankom ukoliko nisi pozeleo samo koka kolu ili pivo ili kao u Alliance-u jos te popreko pogledaju i to sve za tvoje rodjene pare. A tebi lepo. Zar nam nije kad tamo izlazimo? Ja prvi.
Lepo nam je i kada ispred nas polukriminalizovano obezbedjenje recimo u Floydu deli pravdu palicama a kad se malo pomeris naletis na str8 lika koji te gleda kao da je u zoo vrtu , pokazuje prstom na tebe , gadi se ponekad opsuje pripreti ... a tebi lepo. Pomeris se malo dalje naletis na buljuk debelguzih iskezenih prostitutki koje ce ti docarati kako je to ako se kojim slucajem zadesis na "stajgi" ili "picinom parku" , a tebi ... leepo. Da budem iskren Alliance po pitanju obezbedjenja razlikuje dok u VIP "Celavi" mora da jos na tome poradi jer je pokazao da u prethodnom klubu koji je vodio obezbedjenje je bilo na nivou , bilo ih je a nisu se videli , nisi morao da im se sklanjas sa puta i sve je perfektno funkcionisalo.
O muzici necemo . Razliciti su ukusi . U Floydu preovladjuje melos sa ibarske magistrale , u Alliance-u DJ nema koncept i fura svoj fazon ,uglavnom pusta bajatu muziku i nije update-ovan . Taj verovatno i nije cuo za Ministry of Sound a kamo li za izdanja Promo Only mainstream club ili makar preslusao gay anthems. A tebi lepo. Meni prvom .
I sad cemu svo ovo naglabanje. Najpre da se podrzi VIP jer ga vodi covek koji nije gay a spreman je da nam izadje u susret. Da mu se ne sedi na kicmi kad pusti dance, house ili sl. muziku ( ima dobro ozvucenje) ne bi li pustio Grand produkciju ( to vise govori o nama nego o vlasniku), kao i da mu se ne podmecu noge na pocetku rada ( mislim na ljude iz Alliance-a) . VIP ima predispoziciju da bude cool mesto pitanje je samo da li cemo ga mi takvim i zadrzati. I da zakljucim poradovao bih se kada bi VIP bilo mesto za cool opustene gay ljude a olos se zadrzao na nekom drugom mestu. A tebi lepo.
Meni prvom.
Originally posted by tataTo prvi put cujem, ja sam jedino procitao ovo:
no poslao sam uredniku gay-serbie zvanicno pismo sa izvinjenjem i objashnjenjem,pa cak i sa odredjenim sankcijama koje su preduzete prema meni i prema DJ-u
Originally posted by marchezSlazem se sa tobom, ali radi se o tome da se serbska seljanija nevidjeno lozi na te fore "Jako bitnih osoba" i svi su odjednom fuckin V.I.P.
ne znam u cemu je fora s tim nazivom vip jel to kao popularno pa svi uzimaj taj naziv prvo klub u kneza milosa
pa mreza vip
pa starkov proizvod
mogli ste da smislite nesto originalnije!!!!!
Originally posted by horus.ali ovo j tema o diskriminaciji a ne o nazivu klubaOriginally posted by marchezSlazem se sa tobom, ali radi se o tome da se serbska seljanija nevidjeno lozi na te fore "Jako bitnih osoba" i svi su odjednom fuckin V.I.P.
ne znam u cemu je fora s tim nazivom vip jel to kao popularno pa svi uzimaj taj naziv prvo klub u kneza milosa
pa mreza vip
pa starkov proizvod
mogli ste da smislite nesto originalnije!!!!!
"U Vip-u otkricima nikad kraja..."
Originally posted by Bisbaleroja o ovome!
Narocito je to vidno u Floydu te se , pretpostavljam ,uprava VIP-a pokusala distancirati od toga i nazalost naletela na osude od strane tog istog olosa , nazalost potpomognutim raznorzanim gay organizacijama koje umesto da bitne stvari pokusavaju da rese tipa policijska represija , netolerantnost kao i ostala ugrozena ljudska "gay" prava u ovoj zemlji nalazi za shodno da se oglasi i po ovom marginalnom tj "smesnom" pitanju.
Originally posted by kobra77Jako je bitno po kom osnovu se vrsi selekcija, neki razlozi su legitimni, a neki nisu. Neki predstavljaju krivicno delo, kao npr, po selekcija osnovu rasne, nacionalne i druge DISKRIMINACIJE...moze da se ide i u zatvor na par meseci za to...
1. Ziveo sam u inostranstvu i bio prisutan kad recimo u Parizu u klubu QUEEN na Chamselyses, Sondrin, sefica obezbedjenja odredjuje ko moze a ko ne moze da udje u No. 1 gay klub u Parizu !
Zasto bi bilo drugacije kod nas? To je privatan klub i oni odlucuju ko moze a ko ne moze da udje - i iz kojih RAZLOGA.
Originally posted by kobra77Poenta je da oni namerno stvaraju imidz kluba u kome nema Roma i Trandzi...tako da ovi i ne zele da dodju...
Ne znam sta je istina oko glasina i ne ulazim u to, ali sam u VIPu video i Rome i trandze. A tamo sam skoro svakog vikenda.
Originally posted by starterOriginally posted by kobra77Jako je bitno po kom osnovu se vrsi selekcija, neki razlozi su legitimni, a neki nisu. Neki predstavljaju krivicno delo, kao npr, po selekcija osnovu rasne, nacionalne i druge DISKRIMINACIJE...moze da se ide i u zatvor na par meseci za to...
1. Ziveo sam u inostranstvu i bio prisutan kad recimo u Parizu u klubu QUEEN na Chamselyses, Sondrin, sefica obezbedjenja odredjuje ko moze a ko ne moze da udje u No. 1 gay klub u Parizu !
Zasto bi bilo drugacije kod nas? To je privatan klub i oni odlucuju ko moze a ko ne moze da udje - i iz kojih RAZLOGA.
Originally posted by kobra77Poenta je da oni namerno stvaraju imidz kluba u kome nema Roma i Trandzi...tako da ovi i ne zele da dodju...
Ne znam sta je istina oko glasina i ne ulazim u to, ali sam u VIPu video i Rome i trandze. A tamo sam skoro svakog vikenda.
a ako neki Rom ipak dodje, naravno da moraju da ga puste, da ne bi rizikovali vec pominjanih par meseci zatvora
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!