Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ^Divlja^
Originally posted by MakeYouRight
Da, Therion i Gravedigger u paketu.... Ide se,naravno. :love: :muzika:
ah, wonderful
lol i pretpostavljala sam da cjesh ti icji (nakon shto sam prochitala jedan tvoj post, i think...) hocje li poskupljivati karte? .
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
:uplasen:
?
By жњ
Originally posted by Delete
Originally posted by xyz
:uplasen:
?

ah pusti.. bujna mashta. pomislila sam na gomilu kosjanera koji skacu u shutki i prskaju se pivom.. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By MakeYouRight
Originally posted by ^Divlja^
Originally posted by MakeYouRight
Da, Therion i Gravedigger u paketu.... Ide se,naravno. :love: :muzika:
ah, wonderful
lol i pretpostavljala sam da cjesh ti icji (nakon shto sam prochitala jedan tvoj post, i think...) hocje li poskupljivati karte? .
Ne znam, zaista. Za sada su karte 2000 dinara, mada ce poskupeti po mojoj proceni... :nazalost:
By ^Divlja^
i ja mislim :/ tako je svaki put... ja cju ih, kao i uvek, kupiti otprilike nedelju dana pred koncert :roll:
Korisnikov avatar
By MakeYouRight
Mada, iskreno, mene vise raduje svojim dolaskom Moonspell. ALi, Therion je Therion... Moram se otvoriti:kolo:
By ^Divlja^
Moooooooooooooooooooolim? o_O kada dolazi moonspell?!?!
Korisnikov avatar
By MakeYouRight
29. 03. 2007. dolazi Moonspell. Bice u SKCu svirka. Legacy Promotion ih dovodi. Mada sam videla i na njihovom oficijalnom sajtu da dolaze kod nas. :bale:
Korisnikov avatar
By MakeYouRight
Nema na cemu i drugi put. Verujem da ce i meni potrebna biti slicna informacija nekad.
The Chemical Brothers Beogradu 13. juna 2007. u produkciji Exit-a
Slika

Po svim anketama jedan od najtrazenijih bendova u Srbiji Chemical Brothers odrzace svoj prvi koncert na ovim prostorima 13. juna 2007. u Beogradu u produkciji Udruzenja Exit i State of Exit.

The Chemical Brothers su elektronski muzicki duo iz Engleske, koji cine Tom Rowlands i Ed Simons koji su se pojedinacno predstavljali kao Chemical Ed i Chemical Tom. Sreli su se na Univerzitetu Mancester. Na pocetku svoje karijere zvali su se "The Dust Brothers" , po istaknutom americkom producentskom dvojcu istog imena. Medjutim,njihova rastuca popularnost i pretnja tuzbom vezana za originalnost imena ih je naterala da promene ime tokom 1995. Zajedno sa "The Prodigy", "Fatboy Slim", "The Crystal Method" bili su pioniri big beat elektronskog muzickog zanra i crossover revolucije koja je spojila elektronsku i rok muziku po prvi put. Poznati su po svojim izuzetno kvalitetnim live setovima i sjajnim video radovima koji prate svaki njihov nastup. The Chemical Brothers su danas jedan od najpopularnijih bendova na svetu.

Muzièki pravac : Techno,Big Beat, House, Trip Hop, Electronica
Godina nastanka : 1993
Record Label : Astralwerks
Èlanovi: Tom Rowlands, Ed Simons
Albumi:

2005 Push the Button
2002 Come With Us
2000 Music: Response EP
2000 Dig Your Own Hole//Exit Planet Dust
1999 Surrender
1998 Brothers Gonna Work It Out
1997 Loops Of Fury
1997 Dig Your Own Hole
1996 Setting Sun (+bonus Tracks)
1995 Exit Planet Dust
1995 Leave Home
Singlovi:

2005 Galvanize
2002 American Ep
2002 Come With Us / The Test
2000 Music: Response (Limited Edition)
1999 Out Of Control
1999 Let Forever Be
1999 Hey Boy Hey Girl
1997 Elektrobank
1997 Block Rockin' Beats
1996 Setting Sun
1995 Life Is Sweet

www.thechemicalbrothers.com

www.chemicalbrothers.net

KONACNO JEBOTE!! :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
By жњ
Vala idemo!!

koja god da je cena, to se ne propusta!! :colorado:
By Çâðê_DUP
:yay:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja kontam da cu morati da biram izmedju njih i Exita... i kontam da Exit gubi u mrtvoj trci, jer nizasta na svijetu ne bih propustio priliku da mrdam svoje zmijsko tijelo u ritmu My Elastic Eye :dance:
By superfly
ZZ Top i Tarkan dolaze, "Stonsi" i RHCP ne!
Subota, 20. januar 2007. 11:21

Američki "bradati rokeri" ZZ Top nastupiće 11. ili 12. juna u Hali 1 Beogradskog sajma, potvrdio je direktor "Komune" Maksa Ćatović.

"Potpisaćemo ugovor ovih dana, još nismo sigurni za tačan datum. Inače, nekoliko dana nakon ZZ Top dovodimo i tursku pop zvezdu Tarkana. On će nastupiti 15. juna, ali nismo sigurni gde. Voleo bih da to bude u Novom Pazaru, kao što je Sting bio u Novom Sadu. Ne mora svaki koncert da bude u Beogradu" izjavio je Ćatović.

Nastupi dva velika imena rocka su, nažalost, još uvek neizvesni.

"Gotovo je sigurno da Red Hot Chili Peppers neće ove godine doći kod nas. Ponudili smo im novac koji bi dobili na Zapadu, ali eto, nismo se našli na listi gradova. Što se tiče Rolling Stones, i dalje čekamo da vidimo da li će nastaviti turneju, pošto su "ostali dužni" još 15 koncerata u Evropi" naglasio je on.

Rolling Stones su prošle godine bili primorani da otkažu nekoliko koncerata, nakon što je gitarista Kit Ričards priredio svoj čuveni pad sa palme.

"Sasvim ozbiljno se priča da će turneja biti nastavljena. Dogovorili smo već sve uslove, mesto, broj ljudi i karata, samo čekamo potvrdu da će biti i tog dela turneje ", rekao je Ćatović.

"Komuna" je najavila da će za koncert Kubanaca "Buena Vista Social Club - The Havana Lounge" 5. februara u beogradskom Sava centru, karte koštati 1.500, 2.000, 2.500 i 3.000 dinara.

U Sava centru u organizaciji "Komune" koncerte će održati 17. marta "Ruski carski balet" iz moskovskog "Boljšoj teatra", 20. i 21. aprila "Kineski nacionalni cirkus", te 3. juna dirigent Zubin Mehta sa "Izraelskom filharmonijom.

(MONDO)
By superfly
džordž majkl uskoro u... bukureštu i budimpešti. :pegla:
Korisnikov avatar
By iJazz
:sigh:

A BeGe :njuska: ?

Kad je u BP-u?
Korisnikov avatar
By Creative
Originally posted by superfly
džordž majkl uskoro u... bukureštu i budimpešti. :pegla:
U Budimpešti 23.05. Ferenc Puskas Stadium (ex Népstadion)

Karte se već mogu rezervisati (dakako i platiti) a cena najjeftinije karte je 55 e.

Ne bih da imenujem Agenciju koja se bavi organizacijom koncerta (verujem da će te se sami snaći) ali mislim da je ovo jedinstvena prilika koja se ne propušta.

Ja sam već platio i rezervisao kartu.Naravno, onu od 55 e.
Do uručenja karte :hekla:
Korisnikov avatar
By Creative
The Cult, Tašmajdan (Beograd)

21.06.2007.

Cena karte 2000 din
Korisnikov avatar
By Neve
Znam da je kod vas zanimljivije.. ali jedino "posjetljivo" gostovanje u Sarajevu uskoro ce biti -> Morales, 6. 07.
:shrug:
Korisnikov avatar
By Egon
hhmmm .... chesto banjavam tamo ... a gde u Sarajevu ?
Korisnikov avatar
By sofia
gospodar flamenko gitare Paco de Lucia
18.10. u Sava centru
Korisnikov avatar
By Gothrose
DZA ILI BU
SKC ....9.novembar...
20 godina postojanja benda...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By nev
Therion ponovo u Beogradu (obelezavanje dvadesetogodisnjice postojanja benda). SKC 11.12.2007. u 20:00 h. Cena karte 1800. Kazu da im je prvi koncert u Beogradu bio najbolji na prosloj turneji. Predgrupa je Vision Bleak, dovode goste iznenadjenja, kazu da ce svirati ceo Theli album, dozvoliti publici da izabere nekoliko pesama, itd.

Ide li neko? Ja idem. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!