Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Sixto
Koja je scena po vasem misljenju najbolja u srpskoj kinematografiji!?

Napomena: u pitanju su licni afiniteti, obrazlozite svoj izbor, al nemojte pljuvati tudji jer na kraju krajeva vi nemate nista s njim!
By Sixto
Jel, ja trazio! Obriste ondak!
Korisnikov avatar
By Morpheus
Sve jedno dacu odgovor.....

Scena iz filma "Balkanski spijun" Kada Ilija Cvorovic (Bata Stojkovic) drzi vezanog podstanara (Bora Todorovic) pod crvenim svetlom i govori mu sledece

"Je li ti,da li se secas sta si govorio?Jesi li govorio da je ekonomija dovedena do ivice propasti,da se jedna garnitura ljudi zaduzivala tamo na zapadu iz cistog luksuza,kako ce nam unuci pljuvati u slike,sinovi nece smeti jer cemo biti jos zivi,kako je dvostruki moral doveden do ivice savrsenstva,kako se mlad svet pita samo onda kad za nesto odgovara"

"Mene ako se sete na dan bezbednosti,sete se,ako se ne sete nikom nista.To je bila moja duznost,najvece zadovoljstvo bice mi misao da sam jednog coveka izveo na pravi put"

E sad komentar....Bata Stojkovic je ulogu Ilije Cvorovica u gore pomenutom filmu odigrao savrseno.Za tako nesto zasluzio je Oskara bez preterivanja.

Film prikazuje stanje svesti coveka u svetu komunizma,koji zivi u sopstvenoj paranoji koju pokusava da nametne svima i delimicno u tome i uspeva.Nisam mogao da predpostavim da je iko mogao tako da razmislja u to vreme....Da li je UDBA zaista imala prevelik uticaj na ljude pa makar ih zvala samo na informativni razgovor.

Ako neko nije pogledao ovaj film (u sta sumnjam) preporucujem ga.
By Sixto
Meni se dopada ova scena iz filma Sakupljaci perja, kad Olivera Katarina peva Djelem Djelem u punoj kafani pijanom Bekimu Fehmiu koji na njenu pesmu lomi case rukama i isece se!
Nekako mi pokazuje mentalitet roma, dace poslednji dinar na muziku i na lepu zenu, tugu nomadskog zivota, a ona izgleda fenomenalno i peva za na sto se popeti!

''
By Storm
Povratak Otpisanih
Scena kada se Prle (Dragan Nikolić) vata sa Anđelkom (Žiža Stojanović). Ide otprilike ovako:
-"Čekaj snajka da ti objasnim neke stvari".
-"Teško da ti možeš da mi objasniš te stvari, mnogo si izmršaveo, dušica ti u nosu".
-"Nemoj tako snajka, žilav sam ja"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!