Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Moram priznati da sam verovao da ce izlaskom iz grupe Moloko Roisin Murphy postati jos jedna u moru dosadnih iskompleksiranih likova koji napustaju grupe kako bi izgradili bombasticnu solo karijeru.
Njen prvi solo album "Ruby Blue" koji je izasao 2005-e god i nije privukao paznju, jer je bio do zla Boga dosadan, ali zato "Overpowered" je "Moloko devojku" vratio u zizu interesovanja, sa svojim prvim singlom, koji je izmedju ostalog i naslovna numera albuma.
Prvi single "Overpowered" je privukao veliku paznju, sto zbog interesantnog spota, sto zbog same pesme.
Nisam imao prilike da preslusam ceo album, ali sudeci po kritikama i prvom singlu sticem utisak da je se Roisin Murphy popravila...
By Swanheart
Roisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
mmmmmmmmmmmm

:bale: :bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By KiWi
:rida: zar i moloko? pa ja ni no doubt nisam prežalio!
Korisnikov avatar
By Egon
aaauuuu kakva stvar "Overpowered" je jedan od najboljih singlova
ove godine definitivno!!!

a tek ona sto je leeepaaaaa :tamoamo:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Meni je i prvi album bio dobar narocito Ramalama i Sow Into You a sa ovog pored Overpowered super mi je i Let me know
Korisnikov avatar
By horus.
Nisam cuo "Let me know", moram je skinuti sa neta.
Korisnikov avatar
By horus.
Let me know je izasla pre, ili posle Overpowered?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Overpowered nije singl. to je Róisín sama izjavila još u julu kada je i objavila taj CD. tada je rekla da se radi o preview-u njenog novog albuma koji će izaći u oktobru, a povodom saradnje sa izdavačkom kućom EMI. ako pogledate malo na Netu, videćete da ga nema ni na jednoj listi, a neke stanice su ga i same odbacile zato što je trajanje diska predugo da bi se smatrao singlom.

zvanično prvi singl je Let me Know čiji je datum objavljivanja 10. oktobar, tj. samo dva dana pre zvaničnog datuma izlaska albuma u rodnoj Irskoj, a pet dana pre svetske premijere. zanimljivo je da se spot za Overpowered pojavio više od dva meseca posle datuma pojavljivanja nezvaničnog singla.

obe mi se pesme jako dopadaju, a nedavno sam nabavio i oba ova singla i mogu reći da su zaista odlični, mada po zvuku pomalo podsećaju na Ruby Blue. u svakom slučaju, jedva čekam izlazak i ovog novog albuma. verujem da nas Róisín neče razočarati.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Svidjaju mi se i spot i pesma 'Overpowered' :tehno:
'Never Enough' mi se takodje svidja
Korisnikov avatar
By bakalar
Zar nije najlepsa pesma Through time ?

:zvezda: :durenje:
Korisnikov avatar
By bakalar
Inace roisin murphy - overpowered (herve and roisin in the secret garden) remix kicks ass!

:serlok: :hmm:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je za sada najbolji Let me know (Destination Boogie Mix by Joey Negro). kako bih rado đuskao uz takvu jednu stvar!
Korisnikov avatar
By EnRage
Let me know je odlicna, bolje mi je od Overpowered iako niti ta nije losa.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Let me know je dosta živahnija i veselija, tj. više je catchy. meni se ipak više sviđa Overpowered.
Korisnikov avatar
By horus.
Cekamo 10-i oktobar da vidimo spot za "Let me know".
Nadam se da ce biti nesto skroz "pomereno", kao sto je spot za "Overpowered".
Korisnikov avatar
By M M and I
Sa prvog albuma su ok Ramalama...i Ruby Blue...
Overpowered je OK...Let me know onako...
Korisnikov avatar
By horus.
Jos nisam skinuo Let me know, jer ne mogu da nadjem link, a mrzi me da se cimam sa Lime>Wire-om, tako da je jos nisam ni cuo...
Korisnikov avatar
By horus.
Nisam obratio paznju. :) Tnx!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam ga video, ali čini mi se da je bilo reči da će izgledati kao "nastavak" za Overpowered. :puzzle:
Korisnikov avatar
By horus.
Meni se "Let me know" uopste ne dopada... Dosta sam je slusao, jer sam mislio da je potrebno vreme, jer nije na prvo slusanje, ali nista...
Ipak je "Overpowered" daleko bolja...
Korisnikov avatar
By Blady
ONA JE KRALJICA, PRETERANA.... ali stvar Overpowered, je poljuljao svet... definitivno.. mada ima ona jos dobrih stvarcica :)
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ta zena taaaaaaaaaaaaako dobro igra. Mnooogo je sexy. Ali iznad svega odlicna muzika je fenomenalna. Cry Baby, odlicna stvar!!!
By ~ Le Saint X ~
Let Me Know
je

EXTRA pesma

Mada mi upravo
OVERPOWERED
ide

I do not like the song
By Paris
Ceo album je :wow:

1. Overpowered
2. You Know Me Better
3. Checkin' on Me
4. Let Me Know
5. Movie Star
6. Primitive
7. Footprints
8. Dear Miami
9. Cry Baby
10. Tell Everybody
11. Scarlet Ribbons
12. Body Language
13. Parallel Lives

1 sngl Overpowered, 2 sngl Let me know i 3. single You know me better :dancing: I ostale pesme su super :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by horus.
Njen prvi solo album "Ruby Blue" koji je izasao 2005-e god i nije privukao paznju, jer je bio do zla Boga dosadan, ali zato "Overpowered" je "Moloko devojku" vratio u zizu interesovanja, sa svojim prvim singlom, koji je izmedju ostalog i naslovna numera albuma.
couldn't agree more. nedavno sam skinula novi album i ne mogu da prestanem da ga vrtim. koliko mi je ruby blue bio nezanimljiv, toliko mi je overpowered pre-do-bar. ima i on par onako isprazno-klupskih momenata, ali su sasvim forgivable u poređenju sa opštom odličnošću albuma. trenutno su mi favoriti "primitive" :drama: i "overpowered", i žalim što ne odoh na njen nastup, misleći da joj je i dvojka dosadna kao jedinica (a lepo su mi govorili... :sniff: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!