Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako to obicno biva, najveci deo teme je off topic, ali bilo kako bilo... pozamasan broj stranica za tako kratko vreme...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Dominion
@Kiwi - nisam ja proucavao statusa, jednostavno takva psihopatologija se vidi iz svemira....dobro de, da ne preterujem - iz avaksa.
ja sam sa statusom imao par susreta (iskustvo koje mi u zivotu nije trebalo - ali, protiv okolnosti se ne moze). prvi put bilo je na adi kada je destiny pravila oprostaj pred odlazak holandiju - trenutak kada me je status prvi put video i poceo da me karakterise ostatku beograda kao "jedini statusov neuspeh" jer uopste nisam odreagovao niti primetio prisustvo te individue - prepotentno i pretenciozno, drugi put na jednom rodjendanu gde je proveo celo vreme prebacujuci kanale na palmu da bi cuo cecu-jecu, treci put na sred terazija gde je iskocio ispred mene kao cupavac iz kutije izvikujuci moje ime i pruzajuci mi ruku da se rukujemo i zadnji put u alijansi - ovo je sve period od 3 godine.
Za nekoga ko ne obraća pažnju na njega, imaš fenomenalnu memoriju ...
Bravo, Kiwi, za ovo imas sladoled od mene...

pitam se zasto me ljudi vuku da budem surov i da kazem ono sto mi prvo padne na pamet...

korisnik DOMINION i ja smo zaista imali 4 susreta...
1. Ssret je bio na Adi, kad sam Sunny Girl rekao, "Sladak je ovaj Dominion, steta sto je zauzet" , ne vidim da iko normalan to moze da shvati kao "jedini statusov neuspeh"

2. Ssret se desio na rodjendanu Dominionovog tada aktuelnog decka, BEZ KOMENTARA

3. Susret se desio kada sam ga zaista sreo na Terazijama, bez ikakvih cupavaca iz kutija, i kulturno javio, sto svaki covek radi kada vidi nekog koga je ranije video makar dvaput, znaci ispunjen uslov da pored njega ne prodjem kao pored turskog groblja, sto bih mozda i ucinio...

4.Susret se desio u Aljansi kada je Dominion sedeo sa sadasnjim deckom njegovog bivseg decka, inace mog jako dobrog druga (citaj opciju br. 2 ), prisao sam i javio se Vladi, a nisam mogao da se ne javim i Dominionu....

ko je tu lood ?

Originally posted by L-Only
Uopste ne razumem zasto je vazno da li se slusa Ceca ili bilo ko drugi...
Svi ovi danasnji, nazovi frajeri, su carevi splavova i teskog turbo folka...

S obzirom da sam pitanje razumela odlicno - da, Status je hot.

Sve ostalo je nebitno, i covek radi na sebi onoliko koliko misli da zasluzuje....

Dobro mace zasluzuje da se okrenem... :)

Paki, reci ljudima ko je L - Only

reci im slobodno JAVNO i zapusi usta aristokratama zeljnih pljuvanja drugih ....

L _only je registrovana kada ste vi jos bili u pelenama....

potrazite njene teme i postove u LEZ kutku....

Anketa: Da li je *STATUS*...
HOT 9 (16.67%)
NOT HOT 45 (83.33%)

a joj, i slepac moze da vidi da je u pitanju VELIKA zavera :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *STATUS*

Anketa: Da li je *STATUS*...
HOT 9 (16.67%)
NOT HOT 45 (83.33%)

a joj, i slepac moze da vidi da je u pitanju VELIKA zavera :)
ne, nego VELIKA zabluda:giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Here we go again...

Good night folks!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Aaa, nisam gledao datum.

Ona:
Registrovan/a: 12-9-2003

Ja:
Registrovan/a: 16-9-2004

:beba:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dobro, sta da se radi..... :cekam: ako covek veruje u to da je najlepsi i najzgodniji, verovatno se sam sa sobom dobro oseca, a to je ono cemu sva ljudska bica teze.

Jedino je bez veze traziti stalno potvrdu sebe od drugih; to vec pokazuje nesigurnost.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja se ne opterecjujem time. Ne volim da hvalim sebe, neka to (ne)chine drugi.
Mada ovo nije tema o meni.. Off-topic: dosta me je ljudi razocharalo sa raznim stavovima, no, shta je - tu je

P.S: :up:

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Dominion
@Statuse - 1. istina, ali si posle pricao zajednickim prijateljima ono sto sam ja napisao
2. istina - medjutim nisi napomenuo da si se na rodjendanu hvatao i zvalavio sa onim 'englezom' na ocigled njegovog decka sa sve cecom koja tresti sa palme
3. ti nemas sta da mi se javljas na ulici buduci da te je na rodjendan dovukljao moj bivshi sa chat-a u stilu 'look what the cat dragged in' i nismo razmenili dve reci
4. u alijansi si spazio da sam sa S. i momentalno si se stvorio kod naseg stola i opet hteo da se rukujesh samnom - ti i ja nismo poznanici a kamoli prijatelji pa da se rukujemo - ja sam te pogledao, rukovao se - jer imam rusko paljenje i nisam ni skapirao ko si iz prve (kao i u primeru br 3) - u tom momentu otkrovenje i zelja da se ujedem za dupe - i nastavio da pricam sa V.

tako da ako vec do sada nisi shvatio - to je moja vizura, a koliko vidim nije i jedina tebe.

ko je lud? pa ocigledno ti. ili si bezobrazan pa se pravish naivan.

ali da citiram meni veoma dragog forumasha "zbog takvih mazohista kao sto si ti, sadizam je potpuno propao" - nuff said.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dominione, gresis mnogo, ali necu se uopste raspravljati sa tobom... S i V nisam video mesecima i prisao sam da im se javim a tebe sam tek kasnije uocio da sedis sa V.. to moze i S da ti potvrdi kada sam ja pitao sta ima i sa kim je dosla, rekla je "Dosla sam sa V, eno ga u separeu sedi... " i ja sam rekao da idem da mu se javim... tebe niko nije ni pomenuo...

a to za rukovanje.. da sam samo pruzio ruku V, a da tebi nista, ispalo bi kako sam naduvanko koji nece da se javi... a ovako ispade da su S i V nebitni i da sam tebi preko njih pritrcao... veoma smesno...

zasto li se ja uopste raspravljam sa tobom javno kada ti nisi vredan nikakve komunikacije na relaciji TI vs JA... na razlicitim smo talasnim duzinama... tripuj sta god hoces.... to je tvoje pravo, ali mislim da si umislio neke stvari.. po tvojoj prici ispade da se ja slomih da dodjem do tebe, ito prilikom svih susreta a ja se drzim parole da nikada ne bih mogao da budem sa onima kojima su moji drugovi dali korpu i koji spadnu sa konja na magarca.....

nemoj da mislis da imam bilo sta protiv tebe, ali ti si svojim nastupom u ovoj temi sam izazvao moje lose misljenje o tebi iako ga nikada nisam ni imao, ni pozitivno ni negativno... a sada nazalost imam lose misljenje jer ti decko zivis u veliko zabludi.... STATUS, tj ja, TEBE NE JURIM, ne zanimas me, niti na bilo koji drugi nacin zelim da znam za tebe i desavanja u tvom zivotu...

:shake:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, ja samo imam da kazem :up:

:merlinka:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Zoe

Aman zeno...Trebalo je da najvis blok reklama :giggle:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Zoe

Zoe, da mi je samo znati koji ti zeno imas problem u svojoj maloj glavi pa si se okomila i u ovoj temi najvise komentara dala....

deluje mi kao da govoris iz perspektive nekoga ko me poznaje sto godina...

ajde sjasi malo sa mog penisa, treba ostaviti prostora i drugima da uzjasu i da imaju dovoljno vremena da sjasu.....ne lozim se na zene, tako da nemas sanse kod mene...

:zid:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe

Zoe, da mi je samo znati koji ti zeno imas problem u svojoj maloj glavi pa si se okomila i u ovoj temi najvise komentara dala....

ajde sjasi malo sa mog penisa, treba ostaviti prostora i drugima da uzjasu i da imaju dovoljno vremena da sjasu.....ne lozim se na zene, tako da nemas sanse kod mene...

Moja glava je bas povelika, ili sto bi Jukie rekao "voluminozna", corav si?

Ne poznajem te, ali sam se nagledala tvojih bljutavih slika :bljak: te i ne pozeleh da te upoznam....... :neto:

Tvoj penis je suvise mali cak i za mene-lezbachu, tak` da....dzabe ga sad potezes i nema smisla..... :maji:

Ja sam u ovoj temi najmanje komentara dala, a valjda sad drkas kurac nada mnom jer si popizdeo na ove druge a ja sam jedina online.......e, pa neces ga majci :federi: Temu nisi otvorio ti, a i da jesi, moje je pravo da komentarisem i postujem, i samo mi ga Uni moze oduzeti, at the momment..........so........... :prst:
:prst:

:njanjanja:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Glasao sam...
Mada, u sushtini, i nije toliko vazno shta ja ili bilo ko misli o njemu, vec shta on misli o sebi...
:)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zoe, opusti se zeno, nisam mislio ozbiljno...

:zvezdice:
By fazza
Huh, poshto ste se ovako fino iskenjali po Statusu, meni jedino preostaje da kazhem da je tema apsolutno ogavna.
Korisnikov avatar
By svichky
Originally posted by Zoe
Originally posted by Zoe

Moja glava je bas povelika, ili sto bi Jukie rekao "voluminozna", corav si?

Ne poznajem te, ali sam se nagledala tvojih bljutavih slika :bljak: te i ne pozeleh da te upoznam....... :neto:

Tvoj penis je suvise mali cak i za mene-lezbachu, tak` da....dzabe ga sad potezes i nema smisla..... :maji:

Ja sam u ovoj temi najmanje komentara dala, a valjda sad drkas kurac nada mnom jer si popizdeo na ove druge a ja sam jedina online.......e, pa neces ga majci :federi: Temu nisi otvorio ti, a i da jesi, moje je pravo da komentarisem i postujem, i samo mi ga Uni moze oduzeti, at the momment..........so........... :prst:
:prst:

:njanjanja:
hahahahahahaha:smeh:hahahahahaha:smeh: ovo je fenomenalnoooo...
Korisnikov avatar
By horus.
Slazem se sa Fazzom (da li sam lepo napisao, Fazza? :) ). Nemam nista protiv decka, ali mislim da je tema skroz jadna. Jer sad kao treba ovde da glasaju ljudi da li je neko hot, ili ne.
Kako god proslo glasanje, decko ce dobiti komplex, samo je pitanje, da li komplex vise, ili nize vrednosti. Ali koliko vidim ljudi su ga mahom nahvalili, pa i nije neka steta. Bolje da visi ispred ogledala i da se divi sebi, nego da bude ubedacen sto okolina misli da on nije hot.
Mislim da je se autor ovog topica ponadao da ce Status biti ispljuvan...
Korisnikov avatar
By KiWi
ova tema polako postaje "rekla-kazala" i "tvoja reč protiv moje" ... Ko je za to da se ova tema zatvori i nastavak diskusije prebaci u Statusov Фан енд Хејт Клаб ?

Молим модератора да одреагује ...
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by horus.
Mislim da je se autor ovog topica ponadao da ce Status biti ispljuvan...
Pre nego sto pocnes da lupetas, procitaj prvo postove a tek onda pocni da "mislis". Postoji razlog zasto je ova tema otvorena, a ako ti cak ni onda ne bude jasno o cemu se radi mozes i *STATUS*a da pitas posto je on u to potpuno upucen.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ova tema je definitivno ukleta.

Nego neka se rascisti bas razlog otvaranja teme.

Posto i autor poziva STATUS-a na javno obracanje narodu, i ja to podrzavam!

Zelim da cujem iz Statusovih usta zasto je otvorena tema, a onda i potvrdu autora!
Korisnikov avatar
By Paki
...
Originally posted by L-Only
Uopste ne razumem zasto je vazno da li se slusa Ceca ili bilo ko drugi...
Svi ovi danasnji, nazovi frajeri, su carevi splavova i teskog turbo folka...

S obzirom da sam pitanje razumela odlicno - da, Status je hot.

Sve ostalo je nebitno, i covek radi na sebi onoliko koliko misli da zasluzuje....

Dobro mace zasluzuje da se okrenem... :)

Paki, reci ljudima ko je L - Only

reci im slobodno JAVNO i zapusi usta aristokratama zeljnih pljuvanja drugih ....

L _only je registrovana kada ste vi jos bili u pelenama....

potrazite njene teme i postove u LEZ kutku....
L-Only je Statuselina najbolja drugarica, prijateljica bolje rečeno. Poznajem je 3-4 meseca, a upoznao je preko naše zajedničke prijateljice (Lunaticchild sa foruma)...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Svako moze da bude HOT, ako se fino "napuca", tj. lepo obuche i sredi i uz to ima minimum prirodnog seksepila.
STATUS je po meni HOT. Ima fino telashce.
:foto:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dirrty19g
Ova tema je definitivno ukleta.

Nego neka se rascisti bas razlog otvaranja teme.

Posto i autor poziva STATUS-a na javno obracanje narodu, i ja to podrzavam!

Zelim da cujem iz Statusovih usta zasto je otvorena tema, a onda i potvrdu autora!
mackice, procitaj jos jednom prvi post ove teme, i saznaces razlog otvaranja iste:)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Statuse, mili, ja bih se jako zabrinuo na tvom mestu. Ipak, napadaju te vrhunske intelektualke Dominion, Dragonite, i još po koji "poznati anonimus".

U svojoj kritici su inače fine, kulturne i vaspitane, kako se samo od njih može očekivati, bez imalo primesa kultur-rasizma, nipodaštavanja i omalovažavanja. Prosto da ih čovek stavi u rang jednog Emersona, Adorna ili nekog sličnog velikog tankoćutnog duha kome eto još samo fali prstohvat da prevaziđe banalni fantasy žanr tripujući da ako je pročitao Bredlijevu i "Magle Avalona" drži u šaci istoriju književnosti. Pa još njihova vrhunska literarna stilizacija u rangu Vergilija, Šekspira ili Sloterdijka ili, ako su im žene draže, Vulfove, Bliksenove ili Vintersonove. Da, zaista.

A tek što su frajeri... Svi isekoše vene, pa te sa tih pozicija naslovnih strana po svetskim modnim časopisima i napljuvaše... E to već zahteva posebnu tema, a samo opisivanje te lepote već je ruženje: reči su, mila Statusello, tek prazan odjek zdenca na umoru kada treba opisati tu nadzemaljsku andjeosnost...

Kao što rekoh, posle ovakve prozivke samo ti samoubistvo ostaje.
By Dragonite
Originally posted by Dragonite
napisana 25-9-2007 u 01:39

PS zbog ovog komentara imaš moje večno poštovanje.

PPS nemam nameru da više postujem u ovoj temi i hranim Statusov ego. O njemu ne razmišljam jer nemam o čemu da razmišljam kad je on u pitanju.

Što se tiče Maljkovića, verovatno će se pojaviti sa puno citata, pisaca, mislilaca, visokoumnih izjava, spomenuti tebe i mene, prokomentarisati naš izgled (teško je braniti nešto kad nemaš argumenata) i/ili ponašanje, držanje, stavove i obrazovanje, i dati savet tipa 'ništa se ti, moja moja, ne brini, nemaš ti oko čega da se brineš'.
Veličanstvo, sve mi se čini da nešto kopnite...a izgleda da sve slabije i čitate? :namig2:
Korisnikov avatar
By Dominion
kazem ja tebi, ode moja :domino: sadisticka profesija bestraga sa ovakvim mazohistima :P
By Dragonite
Originally posted by Dominion
kazem ja tebi, ode moja :domino: sadisticka profesija bestraga sa ovakvim mazohistima :P
To su te teškoće o kojima ti pričah, mili moj... nema razloga vladati svetom ako se sastoji iz ovakvih pojava...

Nego, da se mi lepo vratimo našim obavezama... ( :fuck: )

Svako paljenje, bez prethodne dozvole, povodom seksualnih i svakih drugih odnosa između Dominiona i Dragonitea biće strogo sankcionisano. Šifra: držimo Sixta kao putbula na lancu u spavaćoj sobi. Razumite nas, zaštita.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!