Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Virus za koji se smatralo da je odavno nestao sa računara nedavno je zarazio gotovo 100.000 prenosivih računara koje je proizvela nemačka kompanija Medion.

Radi se o virusu Stoned.Angelina koji je prvi put primećen u januaru 1994. godine, a poslednji put je registrovan 2001. godine, otprilike u vreme kada je prestala masovna ugradnja disketnih jedinica u novim računarima. Iako tačan broj zaraženih računara nije poznat, pretpostavlja se da se taj broj kreće između 10.000 i 100.000 prenosivih računara, namenjenih prodaji na tržištima Danske i Nemačke.

Na sreću po korisnike računara, radi se o tzv. MBR virusu koji inficira glavni sektor na čvrstom disku za podizanje operativnog sistema (master boot record, MBR), tako da mu je za dalje širenje potrebna disketna jedinica.

(MikroVesti)

:opatica:
Korisnikov avatar
By M M and I
I virusi se povampiruju??? Mora da je zbog rupe u ozonskom omotacu...
By Çâðê_DUP
Sada trenutno obitavam u 1951-oj godini u novom Egiptu u gradu Kairo pijuckam kroz purpurnu slamchicu Gin Tonik sa krishkom limuna, gledam predivne arabeske na zidovima, sve je tako mirno i statichno niko oko mene ni ne sumnja da uporedo dajem ovaj izveshtaj o deshavanjima u dalekoj 2453-oj godini mojoj mashini koju ni jedan chovek nikada neće moci osetiti sa svojim primitivnim chulima.

ne kapiraju da je virus stoned.angelina, da..to sam JA! :sweet:

ali, taj virus u sebi sadrzi i program za sastavljanje komunikativnih recenica i sintaksicnih celina, a ne samo predikatske recenice sa glavnom rolom-subjektom u licnom finitnom obliku, sto objasnjava da je delete konacno pogodila bit moje sustine, makar gramaticki..ona je zarazhena...vise nije u pitanju samo sintagma, ili rec...bravo delete!

usput, da li ste culi da Andjelina Dzoli umire?
By fazza
Lepo ja kazhem: Andjelina, mirodjija u svakoj chorbi. :roflmao:
By Çâðê_DUP
Originally posted by fazza
Lepo ja kazhem: Andjelina, mirodjija u svakoj chorbi. :roflmao:
a ja opet kazem: divan je to zacin..

btw, promeni nacin ishrane, bice ti lakse. malo DNH masti vise da podmazhe celijske membrane. corba samo protrci kroz digestivni trakt (at)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!