Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Znate kad su vam neki dani u nedelji ili cela nedelja ponekad onako bas lose istripovani?
To mi se desava periodicno u zadnjih mesec dana...ili sam skroz umoran u toku dana,nisam ni za sta,nervozan,depresivan,skroz flegma itd.
Jel vam se desavalo?
Ponekad je vezano za vreme,ponekad ne....ali ono to su bas onako smor dani i kao da nista ne moze da vas digne,skroz ste usporeni kao da vas je pregazio parni valjak.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
gotovo, jos jedna tema o tome kako si ti narkoman kome treba pomoc:roll:

zar nisi vec skontao da te uvijek docekaju neki moroni sa takvim pricama? bolje posalji u2u nekome ko te razumije..
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Da.
Vrlo cesto.
A ne uzimam nista (osim Cigareta) :giggle:

Moze biti i da je do vremenskih promena. Moze biti i od pada imuniteta.
Razmisli sta bi mogao biti uzrok tome, mozda je na psiho bazi, pricaj sa nekim, menjaj postojece stanje... :mazi:
Korisnikov avatar
By Egon
manjak sporta?

manjak sexa?

manjak zdravog sna?

manjak kvalitetne hrane?

e sad saberi sve ovo pa vidi gde se uklapash ...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bananica
gotovo, jos jedna tema o tome kako si ti narkoman kome treba pomoc:roll:

zar nisi vec skontao da te uvijek docekaju neki moroni sa takvim pricama? bolje posalji u2u nekome ko te razumije..
Poenta ovog je to sto sam napisao i nista vise a nisam jedini kom se to desava....tako da bih voleo da ne skrecemo s teme
Korisnikov avatar
By Egon
ne bih da te malerishem ali ja sam cool ....
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Deksi
Znate kad su vam neki dani u nedelji ili cela nedelja ponekad onako bas lose istripovani?
To mi se desava periodicno u zadnjih mesec dana...ili sam skroz umoran u toku dana,nisam ni za sta,nervozan,depresivan,skroz flegma itd.
Jel vam se desavalo?
Ponekad je vezano za vreme,ponekad ne....ali ono to su bas onako smor dani i kao da nista ne moze da vas digne,skroz ste usporeni kao da vas je pregazio parni valjak.
Super ti je tema i mogu ti reci da sam i ja upao u neku skroz bzvz fazu.
U poslednjih nedelju dana stalno visim ispred kompa na netu i slusam muziku, a izlazim samo kad moram.
A inace, lose vreme i nedostatak sunca me ubijaju u pojam. Vise volim 40 stepeni, nego kisu i hladno vreme.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
E, i mene uhvati ta faza (tada me muz oslovljava sa Depresijo!), iz nepoznatih razloga (ne gudram se, ponekad samo duvam) i tako traje nekoliko dana i onda prodje opet bez razloga.

:hypno:
Korisnikov avatar
By Egon
pobogu ljudi, pa to je normalno!!!! shto se chudite ...

nije normalno biti stalno 24/7 odlichno raspolozhen
By Tresh-grl
Jao znam srecice to se i meni desava....ponekad tako samo od sebe dodje i prodje....
Kad recimo nemam droge kod sebe ili nesto onda ne mogu da izmamim super raspolozenje jbg. a i to sto Egon kaze ne mozemo uvek da budemo super raspolozeni.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jel vam se desavalo?
Dani?

Joj. Ja sam altruistichan vecj duzhe vreme, a shto je najgore.. skroz mi je ok ovako.
Kad recimo nemam droge kod sebe ili nesto onda ne mogu da izmamim super raspolozenje jbg. a i to sto Egon kaze ne mozemo uvek da budemo super raspolozeni.
:roll:
By Tresh-grl
Originally posted by Sutekh
Jel vam se desavalo?
Dani?

Joj. Ja sam altruistichan vecj duzhe vreme, a shto je najgore.. skroz mi je ok ovako.
pa jeste stvarno....znam po sebi kad recimo radim speed ili koku a extra sam raspolozena prekinem se dok kad sam u nekoj ovakvoj fazi ni to ne moze znacajnije da me digne.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
citava dinamika moje licnosti se sastoji od: menstrualnog ciklusa, vlaznosti vazduha i vazdusnog pritiska i mesecevih mena...

i nista vise u ovoj lobanji nema! ukoliko su ti faktori poremeceni ja sam sranje, ukoliko nisu, nisam!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Tresh-grl
Originally posted by Sutekh
Jel vam se desavalo?
Dani?

pa jeste stvarno....znam po sebi kad recimo radim speed ili koku a extra sam raspolozena prekinem se dok kad sam u nekoj ovakvoj fazi ni to ne moze znacajnije da me digne.
Honey, zato sam i rollovao.. Ako tako nastavish, uzimacjesh drogu samo da bi bila normalna, a ne da bi bila high. Necju da ti kenjam, znash i sama. Pricham ti iz lichnog iskustva i iskustva ljudi oko mene (s tim shto sam ja malchice preterivao :) ).
By жњ
Originally posted by Tresh-grl

Kad recimo nemam droge kod sebe ili nesto onda ne mogu da izmamim super raspolozenje jbg...

Nemoj da ocajavas. Kad nema droge, ima rakije :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
nikada nisam spojio ovoliko dana da sam konstantno besan i non-stop se izdrkavam nesto na sve zive .... Mozda su to sto kaze hlaefdige menstrualni ciklus,vlaznost vazduha,vazdusni pritisak i meseceve mene...Osecam se tezak i sebi i drugima i bas mi nocu bude zao svih tih ljudi oko mene... :rida:
By XanaX
ništa neobično za ove dane; ali, trebalo bi završiti - sutra je Jom Kipur, pa je s ispaštanjem i zahebavanjem oko grižnje savijesti - gotovo...:astral2:
Korisnikov avatar
By svichky
ufff, da, znam osecaj...cesto mi se desava ali me nikad ne drzi dugo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!