Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By tata
stoju cu ti pustiti na zatvaranju
Korisnikov avatar
By Loni
Žurka, koja počinje u 21.00 ?

Pa to je ono šta mi treba.
Pošto sam ove nedelje na novom radnom mestu, gde svaki dan ustajem u 6.40, jedino rešenje je da izlazim ranije, tako da sam razduševljen.
By RACABG
ako mislish na zatvaranje u zoru nemoj stoju, kad ej cujem penjem se na sto u sekundi.
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by tata
Adresa je Cvijiceva 43 bivsi klub fama
ono srednjoškolsko okupljalište?

pa to je na 100 metara od mene :lol:
By RACABG
Originally posted by deželaš
jel izdajesh sobu na sat kad navatam nesto toplo u zimskom periodu :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Ja dolazim sa cimerom. Nadams e da ce mesto zaziveti, jer nismo nesto mnogo daleko od njega:)
By Sixto
Originally posted by RACABG
jel izdajesh sobu na sat kad navatam nesto toplo u zimskom periodu :smeh:
Ma ima cak i carsafe da promeni ili bolje reci da prevrne stranu kad se javis da dolazis! :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Promovisaću svoj novi single u petak!!!! I da spremite se za skandal, i ja ću doći u donjem vešu, slomiću štiklu, imaću loše umetke i neću otvarati usta u toku playbacka:opacupa:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Otvorio se novi klub, jedva sam vam rekao gde...ma daaaj...

Kakva je bre zika? :)
Sad kad iznenadjenje bude neka Japanska ili Kineska muzika...nemoj to mi radis...:)
Korisnikov avatar
By V25
Iznenađenje će biti u vidu Silvane Armenulić:elvis:
Korisnikov avatar
By V25
Pokojna pevačica, i majka moje profesorke matematike iz osnovne škole:shmi: Mislim da bi mogli da nas obraduju jednom pesmom Mice Trofrtaljke za kraj.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pokojne?

Ja onda predlazem da dodje uzivo da nam odpeva par pesama:)
:teletabisi:
By Swanheart
Bolje Nada Mamula - ne klepeci nanulama za kraj umesto Mice :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ala vi ljudi znate da lupetate ponekad to je strasno :lol:

On topic: podrzavam otvaranje novih gay klubova i jacanje domace gay clubing scene.

Sretno novom klubu od mene :bye:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A jel zna neko ovdi :D kada ce sledeca velika Loud & Queer zurka u nekom velikom i exkluzivnom prostoru?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne znam, ali jedva cekam. :priseca_se_movie_bara:

Nego, ide l' neko veceras?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Idem ja sa deckom ali ne znam kada :puzzle:
Ako ti ides :hyper: ?
By Sixto
Ti imas decka!? :shok:

Dabogda kondilome zapatila! :ljubomoran:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa na tebe sam mislila!
Zar ne ides sa moi? :cuddle:
By tata
o muzici necu da komentarisem ali vise volim silvanu nego cecu, jecu, viki, itd. no doci cete i cuti i videti
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa nijE valjda dupLikat floYda i X-a??

ak je tak, sorry, aL ja NE :no:
By Pending-For-A-Bending
Bili smo. Klub nije gotov, ali TATA nas je proveo. Ono sto smo videli je da je super uredjeno i da izgleda vise nego pristojno, stavise odlicno. Zao mi je sto nisam uslikao. Pocinje da radi kako sam cuo sledeceg petka i moram reci da cu se definitivno tamo nacrtati.
Korisnikov avatar
By deželaš
Da, klub izgleda super, ali već u startu najavljuje diskriminaciju nekih drugih grupa. Mislim, nikad nisam bio ni u Floydu & Templeu da bih razumeo kakvog "upropašćavanja" se Tata boji, ali, "nema cigana i trandži" mislim, daj.. :vulkanac:

:galerija:

klubu želim sreću zato što verujem da neće ni moći da sprovede taktiku zacrtanu nazivom "very important persons" :zev:
By Pending-For-A-Bending
Da, klub izgleda super, ali već u startu najavljuje diskriminaciju nekih drugih grupa. Mislim, nikad nisam bio ni u Floydu & Templeu da bih razumeo kakvog "upropašćavanja" se Tata boji, ali, "nema cigana i trandži" mislim, daj.. :vulkanac:

:galerija:

klubu želim sreću zato što verujem da neće ni moći da sprovede taktiku zacrtanu nazivom "very important persons" :zev:
Iskreno, ja se potpuno slazem. Znam da ce me mnogo njih ispljuvati (opet), ali zasto da ne?! "I oni su ljudi"-ma ok, nek jesu, ali iskreno, nisam posebno lud za njima. Ima izuzetaka, ali taman toliko da moze da se kaze "izuzetak potvrdjuje pravilo"

Dosta bre sa tim laznim moralom
Korisnikov avatar
By HARP
Muzika je najbitnija za atmosferu... Ona deli grupe ljudi koji dolaze, prikuplja ili rasteruje...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by FireGox
Muzika je najbitnija za atmosferu... Ona deli grupe ljudi koji dolaze, prikuplja ili rasteruje...
Slazem se... pa ni oni koji ne vole cigane (ja nisam diskriminator da se razumemo) mogu da dodju ako je muzika strana...po nekom nepisanom pravilu, cigani (da ih ne zovem FLOYD cigani) nece sigurno doci ukoliko se ne pusta Ceca&Jeca company...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!