Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Trailer
Trailer 1
Osim osecaja mucnine, koji je nemoguce izbeci gledajuci ovaj dokumentarac, film prikazuje i jednu 'malo' drugaciju Ameriku, i to bez nepotrebnih komentara.

"I want to see young people who are commited to the cause of Jesus Christ as the young people are to the cause of Islam" - samo jedan od bisera.
Korisnikov avatar
By djo
duboko uznemirujuć film
koga interesuje nek mi se javi
Korisnikov avatar
By M M and I
Gledao sam film. U celosti ga je prikazala SVT. Tokom filma imao sam mnogo puta neodoljivu potrebu da onu zenu, Becky Fisher, zadavim.

Pred kraj filma jedan radio voditelj koji je istu intervjuisao, na njenu tvrdnju da ona zeli jos vecu indoktrinaciju dece krscanstvom, rekao joj je sledece: "I know that God has a special place for those who are messing upp with our children. And that is not a nice place".

Socijalne sluzbe u bilo kojoj normalnoj drzavi bi morale da oduzmu decu tim fanaticima i da ih zastite od jos vise trauma kojima ce ta deca bez ikakve sumnje biti izlozena.
By жњ
Mene je najvise iznervirala ona kolektivna hipnoza dece. Sve su ih bacili u trans, mamu im jebem. Ste videli onog klinca sto je dobio napad na podu? :flaming:

Kako se samo jeftinim metodama sluze... Jedno je bar sigurno. Ta deca nakon kampa ne ostaju normalna.
By Sixto
Nazalost jedna od glavnih mocnih poluga radikalnog islama je indoktrinacija dece extremnim idejama koja ce svakom ko suprotno misli doci glave! Ovo je samo odgovor na to!
De ide ovaj svet jebem ti!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morganov prdez je veci bog od samog Isusa. Ako smatrate da nije tako onda ste kao mali ishli u ove kampove.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sixto
Nazalost jedna od glavnih mocnih poluga radikalnog islama je indoktrinacija dece extremnim idejama koja ce svakom ko suprotno misli doci glave! Ovo je samo odgovor na to!
Jedino shto mi je odvratnije od ovoga shto sam video je ovo

http://www.youtube.com/watch?v=6B9GlayKS_0

Gade mi se.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sutekh
Jedino shto mi je odvratnije od ovoga shto sam video je ovo

http://www.youtube.com/watch?v=6B9GlayKS_0

Gade mi se.
Pogledaj onda ove:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YnG0eFwl ... ed&search=[/youtube]
Korisnikov avatar
By frivolus
:barf: :barf:

ljudska glupost i povrsnost me iznova i iznova shokiraju...
:( :(
By Sixto
Covece cuj je kako vristi!
Slusaj taj tonalitet!
Korisnikov avatar
By KiWi
Odakle njoj ove "informacije"? Jel ona neki specijalac ili šta? Ništa ne razumem.

Najlakše je decom manipulisati! Ne bih baš rekao da biblija poziva na ovako masovnu kontrolu i manipulaciju dece ... Ova bucka sa snimka sigurno ima neko dopunjeno izdanje koje nije stiglo do mene.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Covece cuj je kako vristi!
Slusaj taj tonalitet!
SHE'S A DARK SIDED JEW!!

Svi ovi fanatici izgledaju veoma bolesno. A ovaj voditelj ima odlichnu poentu. Kako joj mrzhnja seva iz pogleda. Religiju koriste da bi maskirali svoje *cenzurisano, pa puta 3*. Bolje da ne komentarishem, I'm gonna loose my cool.
By Sixto
Nisam bas shvatio najbolje kontekst njene dreke, al video sam da isteruje ljude iz kuce i sa se okomila na jadnu zenu koja joj a nije rekla a odma je zasiktala na nju.

Kao lik iz epske fantasitke jebote!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zato shto je "dark-sided jew" dala njenoj porodici neki novac (da li na zajam ili ne, ne znam). Rech je bilo o vecoj sumi novca koja bi njima obezbedila da kupe/iznajme stan i da se ono malo dete izlechi od neke bolesti.

Ima negde na tubu isti takav klip samo sa komentarima, gde sam to i prochitao. Sledio sam se kad sam je video
By Dragonite
A leba ti, ovo je hevi. Jedan je korak od ovoga do nasmejanih lica te iste dece koja spaljuju Šekspira jer propagira nemoral. Fajrenhajt 451, jebote!

God's army? Return of Jesus?

Mene više brine što je film odobren za sve uzraste :burner:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!