Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Simor"To je provokacija za grad u kojem su fašisti 1942. godine izveli raciju i koji je zbog žrtava u borbi protiv fašizma u nekadašnjoj SFRJ dobio Orden narodnog heroja", kazala je Gojkovićeva za Novosadski radio 021.
Goran Davidović? Jel' to onaj "Firer" što je predvodio razbijanje tribine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu?
No, meni je super interesantno da niko iz vlasti ne reaguje na ove najave. Ili, pošto je magistar Velimir Ilić, ugledni ministar DS-DSS vlade, mahao nekakvim vojvođanskim pasošem, sada treba nacistima dozvoliti da se razračunaju sa tobožnjim vojvođanskim separatistima? Malo li su Hrvatska, Bosna i Kosovo, pa sada treba praviti sranja i po Vojvodini?
Uvek tako nekako krene -- prvo se targetiraju neki tamo separatisti, delatnici protivu srpskih nacionalnih interesa, a onda...
Originally posted by SimorDušo, sve je tačno šta si napisao.
Goran Davidović? Jel' to onaj "Firer" što je predvodio razbijanje tribine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu?
No, meni je super interesantno da niko iz vlasti ne reaguje na ove najave. Ili, pošto je magistar Velimir Ilić, ugledni ministar DS-DSS vlade, mahao nekakvim vojvođanskim pasošem, sada treba nacistima dozvoliti da se razračunaju sa tobožnjim vojvođanskim separatistima? Malo li su Hrvatska, Bosna i Kosovo, pa sada treba praviti sranja i po Vojvodini?
Uvek tako nekako krene -- prvo se targetiraju neki tamo separatisti, delatnici protivu srpskih nacionalnih interesa, a onda...
Novosadski odbori G17plus i Liberalno demokratske partije zatrazili su u cetvrtak zabranu skupa neonacisticke organizacije "Nacionalni stroj", koji je zakazan za 7. oktobar u Novom Sadu.
"Apsolutno podrzavamo inicijativu predsednika Skupstine Vojvodine Bojana Kostresa da Vlada Srbije treba konacno da se izjasni o odluci donetoj 2005. godine kada je zatrazena zabrana rada ovakvih organizacija", istakla je poslanica G17 plus Nadica Momirov na konferenciji za novinare.
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=70421
UPDATE:Klikom na link možete pročitati kompletnu vest, tj. izjave gorepomenutih.
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Canak pozvao je u cetvrtak uvece sve aktiviste i clanove te stranke da u nedelju, 7. oktobra, dodju u Novi Sad i otvoreno se suprotstave neonacistima koji su za taj dan najavili svoj miting.
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=70421
Originally posted by LoniAjde ne prdi majke ti!
...Zašto se parada održava u vašoj prestonici?
Zato što je upravo tamo leglo skinsa. Ima ih više u Novom Sadu nego u čitavom ostatku zemlje...
...NS nema izgovor.
On je izabran jer je upravo tamo najveći broj skinsa, nacista i rasista,
dok se u četiri puta većem Beogradu te ideje ipak nisu baš toliko zapatile...
Novi Sad -- Antifašistička akcija Novog Sada pozvala antifašiste da se samoorganizuju i pruže otpor najavljenom skupu neonacista.
"Ako državne strukture nemaju volje da spreče nacističko divljanje u Novom Sadu, dužnost je svih građana da stanu u odbranu svog grada i da kažu jednom zauvek: 'Neće proći'", navodi se u saopštenju.
Ta organizacija je upozorila da su među govornicima za 7. oktobar najavljeni neonacisti iz Srbije, Grčke i Rumunije. "Smatramo da je nacističko okupljanje sramota za Novi Sad i da je udar na antifašističku i slobodarsku tradiciju srpske Atine", navodi se u saopštenju.
Originally posted by SixtoBaby, u tom postu sam govorio o 19 veku.
Kako to sad? Pa zar ti ne rece da svi imamo klavire po kucama, nobles gradic Pejton jebote!
Originally posted by jukieDa, Loni voli da smislja nove reci, ja mislim da je to tako kreativnoOriginally posted by LoniLoni pa ti si kao Laza Kostić, stvaraš sopstvene reči
vojvoseparatist-argumentaša.
vojvosuperiornost
(ubij me ako se sećam kako je moja profesorka srpskog nazvala te njegove reči, imala je neki naziv, pojam...)
Originally posted by LoniI ti se uvatio na kraju za klavire!Originally posted by SixtoBaby, u tom postu sam govorio o 19 veku.
Kako to sad? Pa zar ti ne rece da svi imamo klavire po kucama, nobles gradic Pejton jebote!
Razlika i pismenost građana severno od Dunava (Austrougarska)
i onih južno od Dunava (OtomaniA) TADA JE JEDNO, A SADA JE DRUGO.
I u temi, gde sam pomenuo klavire, koju nisi pažljivo pročitao,
protivnik sam pozivanja na nekadašnu matricu, koja više ne važi.
Upravo u tome i jeste bio sukob između mene i nekih vojvoseparatist-argumentaša.
Niko ne spori severnjačku superiornost u prošlosti,
ali je razlika što se oni neosnovanu na nju pozivaju kad je sadašnjost u pitanju,
dok ja vojvosuperiornost u 21.veku osporavam.
Originally posted by jukieZovite me novokovaničar.Originally posted by LoniLoni pa ti si kao Laza Kostić, stvaraš sopstvene reči
vojvoseparatist-argumentaša.
vojvosuperiornost
(ubij me ako se sećam kako je moja profesorka srpskog nazvala te njegove reči, imala je neki naziv, pojam...)
Originally posted by Dragonitesamo shto, na veliku zalost, u vecini istochne polovine Evrope, pogotovo u zemljama ex-Yu (gde je i Srbija) vazi upravo to hiper-hipokritsko pravilo, da citiram: "Mislim, nije bitno što su to nacisti, bitno je da su to naši nacisti." (shto u glavama dss-ns/js-srs-sps konzervativaca znachi "ma, nek' su i naci-fashisti, bar su nashi i patri(j)ote, pa cemo ih omoguciti da rade shto hoce".....)
Malo je smešno, a više je žalosno da imamo nacizam ovde, nacizam koji je pomešan sa kvazipatriotizmom i nekim pseudohrišćanstvom. Fala višnjim silama, ovde u Kragujevcu to još nije uhvatilo maha - mi imamo Peto Tri, Šumarice i mnogo porodica koje još uvek imaju dedu, babu, stica, rođaka koji su otišli u Šumarice i nisu se vratili. I ljudi to pamte.
Originally posted by Dragonite
E sad, druga je stvar što ja sad mogu da izađem na ulicu i promovišem svoj program sterilizacije vinskih mušica pod parolom PREPOROD I SPAS SRBIJE.
Originally posted by жњKurir, 28.06.2008Originally posted by Dragonite
E sad, druga je stvar što ja sad mogu da izađem na ulicu i promovišem svoj program sterilizacije vinskih mušica pod parolom PREPOROD I SPAS SRBIJE.
Upravo se o tome radi![]()
![]()
![]()
Hajde da ih preteknemo i odradimo gej paradu pod parolom PREPOROD I SPAS SRBIJE![]()
Zagreb -- Jevrejska verska zajednica Bet Izrael u Hrvatskoj oštro je protestovala zbog najavljenog marša neonacista u Novom Sadu.
Neonacistički skup u Novom Sadu, zakazan za 7. oktobar, negativno bi se odrazio na stabilnost i mir u regionu, "koji ionako vrlo teško leči rane iz ratova iz prošle decenije", ističe se u saopštenju Bet Izraela.
Bet Izrael se, kako je navedeno u saopštenju, više puta prošlih godina i decenija dosledno zalagao za promovisanje liberalno-demokratske političke kulture u Hrvatskoj, protiveći se "svim antisemitskim, ksenofobnim i rasističkim izgredima koji su se događali u Hrvatskoj".
"Zato s jednakim pravom protestujemo zbog mogućnosti da se u našem susedstvu, u gradu koji se decenijama isticao multikulturalnošću, snošljivošću i otvorenošću, održi takva manifestacija", ističe se u saopštenju.
Juče je na akciju protiv skupa predsednika i premijera Srbije pozvala Jevrejska zajednica Srbije, a reakciju je tražila i vojvođanska vlast.
Originally posted by jukieKad kažem ,,nas'' mislim na građane PašalukaOriginally posted by LoniA sad si i Kragujevčanin, Loni... još ćeš reći da si ja:shmi:Originally posted by DragoniteEto još jednog dokaza da smo etički superiorniji od savremenih Vojvođana.
ovde u Kragujevcu to još nije uhvatilo maha -![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!