Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Slika

Kablovski i internet provajder SBB zatražio je od Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL) licencu za kablovsku fiksnu telefoniju, čime je i zvanično postao najveći konkurent "Telekomu Srbija"!

SBB, naime, očekuje da kablovskom telefonijom u narednom periodu preuzme trećinu tržišta telekomunikacija. Reč je o linijama koje građanima donose besplatne razgovore u okviru mreže, neograničen broj telefonskih priključaka, identifikaciju poziva, kreiranje "profila" i druge prednosti koje u klasičnoj fiksnoj telefoniji nisu dostupne.

http://www.novinepress.co.yu/vest.jsp?i ... ctionId=33

Uh, ovo bi bilo odlično. Da konačno "Telekom" izgubi monopolski položaj. A i prednosti u odnosu na klasičnu telefoniju su ogromne - besplatni pozivi, identifikacija i prosleđivanje poziva, konferencijska veza, zabrana određenih poziva, brzi pristup internetu...
Korisnikov avatar
By ns.happy
:grebanje:

joj, dokle taj telekom ima da nam kroji kapu... uzas!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by ForeverYoung
Kablovski i internet provajder SBB zatražio je od Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL) licencu za kablovsku fiksnu telefoniju, čime je i zvanično postao najveći konkurent "Telekomu Srbija"!
I JEDINI :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

Bice dobro da i fixna telefonija dobije konkurenciju... nama bolje!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ForeverYoung
identifikacija i prosleđivanje poziva, konferencijska veza, zabrana određenih poziva, brzi pristup internetu... [/font][/size]

Dobro, ovo ima i Telekom.

Odlicna vest, ja sam za to da Telekom izgubi monopol i dobije konkurenta, mene odrase za fiksni, odrase :vatrica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja otkad imam ADSL dobijam fixne racune oko 200-300 dinara...
Korisnikov avatar
By Allkey
Ma nema od toga nishta. Telekom plati RATELu i razlaz.
By Sixto
Hehe, zalazu se da se ukine monopol, a na zabranu dalje expanzije da bi ih stigli ostali provajderi kablovskog neta i tv tuzili drzavu!
Necete vi da drzite monopol nego mi cemo! :lol:

Aj da vidimo sta ce od sveg tog biti, al sudeci po razlikama u cenama usluga po Srbiji koju nude ne nadam se necem preterano boljem!
By RACABG
ja se nadam paketu 8 megabitni net i telefon sa besplatnim pozivima za srbiju , i to sve za nekih 35-40 eura. sve preko toga je pljacka .

moraju da raspishu tender za drugog operatera fiksne telefonije do kraj godine jer je to jos jedan zahtev evropske unije, kao i da adsl povecaju za 4 puta .
Korisnikov avatar
By IriS
gore nam biti ne moze.
/me se raduje :yay:
By Sixto
Al kaaaaaaaaaaad ce vise ti tenderi i javne licitacije i poboljsanja!?

Uci cu u 40-tu i minuce me zelja za netom dok docekamo!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ohoho siksto, 40 kazes??? mmmm... ;)
Korisnikov avatar
By horus.
Mislim da se nista bitno nece promeniti, kao sto je i sa svim ostalim bilo.
Iskreno, sve sto ima veze sa Sorosem mi deluje kao delo Satane. :)
Sticajem okolnosti znam cime se taj covek bavi i sta podrazumeva njegov "dobrotvorni rad"...
Korisnikov avatar
By Rei
Ako i za telefon budu trazhili uslov da se pretplatish na kablovsku tv, nece da bude dobro. :nokti:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by RACABG

moraju da raspishu tender za drugog operatera fiksne telefonije do kraj godine jer je to jos jedan zahtev evropske unije, kao i da adsl povecaju za 4 puta .
:love: :eu: :love:
By Sixto
Originally posted by REI
Ako i za telefon budu trazhili uslov da se pretplatish na kablovsku tv, nece da bude dobro. :nokti:
Ma kako da ne, sve ce da bude na izvolite!
Zinulo im dupe da umesto Telekoma sad oni budu narednih 50god glavni monopolista!
By RACABG
Originally posted by REI
ja znam kako to funkcionishe u francuskoj
usluga se prodaje u paketima na primer: internet 8 Mb , telefoniranje po celoj francuskoj, TV ,kosta 30 eura . minut razgovora sa srbijom je 0.10 eura.
Korisnikov avatar
By Rei
A mozhda neko ne zheli da se pretplati na tv, a ni da menja internet provajdera kod kojeg je sada...
By RACABG
Originally posted by REI
A mozhda neko ne zheli da se pretplati na tv, a ni da menja internet provajdera kod kojeg je sada...
a kako zamishljas da koritis VOIP bez interenta ?
kada se dodje do ovog stadijuma TV ce biti gratis uz uslugu interneta i telefonije ;)

ma mico draga tebe niko nece terati da prelazish kod SBB-a ako si zadovoljan telekomom i telefoniranjem preko njih .

ali ako ja dobijem ono gore navedeno za 35-40 eura vrlo rado prelazim kod njih.

verujem da ce i telekom tada krenuti istim putem kao i sbb , pouzdano znam da i sada koriste Voip za preusmeravanje poziva ka inostranstvu .
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by RACABG

ma mico draga tebe niko nece terati da prelazish kod SBB-a ako si zadovoljan telekomom i telefoniranjem preko njih .

A ako nisam zadovoljan? Nije li to cela poenta konkurencije?
Btw ne znam ti ja sinko shta ti je taj VOIP, ja sam samo jedna stara bolesna baka koja zheli da zove svoju cerku u pomoc kada joj treba, bez da potroshim pola bedne penzije na rachune. :deda:
By RACABG
Originally posted by REI
A ako nisam zadovoljan? Nije li to cela poenta konkurencije?
Btw ne znam ti ja sinko shta ti je taj VOIP, ja sam samo jedna stara bolesna baka koja zheli da zove svoju cerku u pomoc kada joj treba, bez da potroshim pola bedne penzije na rachune. :deda:
pa bako moja nakaci jedan usb telefoncic od 11 eura na komp pa zovi cerku u pomoc za dzabe, i ustedi u narednim mesecima na racunima za fiksni telefon koji imash preko lelekoma.
By Sixto
Da li ce ovo razvijanje trzista naterati Telekom da malo ili malo vise skrate rokove koje najavljuju u svojim biznis planovima a koji se ticu unapredjivanja usluga, povecanja brzine, smanjenja cena i sl?
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao briga me ko ce vladati samo neka neko uvede flat! ja prodah bubreg da platim adsl, telefon i mobilni... to ne moze vise ni sveti petar da naplaca...:rafal:
By Sixto
Meni je svecano pre 4 dana stigla cestitka Telenora!
100evra, malko vise!
Korisnikov avatar
By Rei
Kakva chestitka ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!