Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By жњ
Originally posted by fazza

@жњ - imam neki tekst u vezi sa pravima potroshacha, samo shto mi je na drugom disku koji nije prikljuchen, pa cu ti kasnije ovde postovati. Imash prava da im vratish to sokocalo, ukoliko nisi zadovoljna kako radi i ako tehnichki nije ispravan, a u krajnjem sluchaju mozhesh se obratiti i inspekciji.

Molim te, prosledi mi taj tekst. Spremna sam na SVE. Jeste da sam bila ishitrena u kupovini (moja greska) i da sam zbog toga mozda i zasluzila govno kakvo su mi uvalili, ali ono preko cega nikako ne mogu da predjem jeste njihov BEZOBRAZLUK. I zato smatram da imam i te kakva prava se zalim!! Uostalom procitao si kako je sve bilo, prvo nije hteo uopste da me pogledna, a onda kad sam ga konacno uhvatila za rukav me bezobrazno prekidao u razgovoru svaki put kad bi krenuo ozbiljnijim tokom.. a onda ni kasa "nije radila". Ma znas sta, cak i da ga ne prime nazad, ima da ga razbijem na njihove uci... usred merkatora!! Bar cu im oterati prisutne kupce. I jebes tih 4000! Kad je bal nek je bal!!
By жњ
vec sam nasla manjak po

Chlanu 13

Proizvodi koji se nude potrošaču moraju biti izloženi, dostupni, merljivi i snabdeveni potrebnom dokumentacijom, u skladu sa zakonom.
Proizvodi sa posebnim tehničkim svojstvima moraju imati prateću dokumentaciju, u skladu sa zakonom kojim se uređuje standardizacija.

nije bilo nikakve dokumentacije ili uputstva!!

Clan 15

7) dokaz o poreklu proizvoda

Ne pise GDE je proizveden. nema cak ni "made in china" :roll:

uuuuuuuuuuuuuuu, evo ga

7. Tehnički proizvodi
Član 23.
Prodavac tehničkih proizvoda, dužan je da za tehnički proizvod koji prodaje potrošaču obezbedi, u skladu sa zakonom kojim se uređuje standardizacija i ovim zakonom :
1) deklaraciju, garantni list, atest, sertifikat, tehničko uputstvo, uputstvo za upotrebu i druge podatke i oznake;

Ja dobila garanciju samo po rachunu.

Po ovome sto sam procitala, imam nekoliko osnova po kojima mogu traziti novac nazad.

Ono sto 2QR2BSTR8 kaze da mi je prosao rok od sest meseci, nije bas tako jer rok od 6 meseci u cilju zastite potrosaca, vazi samo za proizvode za koje se inace ne izdaje garancija.

Da citiram

"Potrošač ima pravo prigovora na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu, za koje se ne izdaje garantni list, zbog nedostataka koji su nastali u roku od šest meseci od dana kupovine, odnosno izvršene usluge."

Andjo, kiwi, 2q2bstr8, hvala na savetima. Odstampacu ovo i nosim im nesrecu. Trazicu svoj novac nazad i to je to. Nema zamene, nema nista!! Necu se libiti da pomenem inspekciju gamadi. :kopa:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ali ti nisi ni dobila garanciju na taj DVD, zar ne? ako jesi, onda ti važi garancija što uglavnom znači čekanje po 30-45 dana na nekakav "servis" i to tipa: "drži vodu dok majstori odu." teško da će pristati na zamenu ili vraćanje para. to jedino da uređaj ne može da se popravi.

inače, po novom zakonu rok za žalbu/zamenu/vraćanje proizvoda je skraćen na samo tri meseca od dana kupovine. osim citiranog zakona, ovu oblast reguliše i Zakon o uslovima u obavljanju prometa robe, vršenje usluga u prometu robe i inspekcijskom nadzoru, a i Zakon o trgovini (ako je uopšte usvojen do sada). vodi računa i da postoje dva Zakona o zaštiti potrošača, jedan republički i jedan savezni (nisu svi savezni zakoni prestali da se primenjuju još uvek!).

pogledaj i sajt Društva za zaštitu potrošača Srbije (http://www.consumer.org.yu) gde možeš pronaći sve ove zakone, a i obratiti se njihovim advokatima za pomoć.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!